Cautare

17200 de rezultate pentru "deea fata de la miezul noptii" (5.04 secunde)
Din nefericire, moartea in patut este cel mai frecvent tip de moarte la bebelusii de peste o luna. De ce are loc moartea in patut? Nimeni nu stie de ce unii bebelusi mor asa.
Se desfasoara intalnirea la nivel inalt intre George Bush si M.S.Gorbaciov, unde se discuta probleme referitoare la dezarmare, cooperare, situatia internationala etc. Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika:
Oamenii de stiinta de la Centrul de cercetare al experientelor extracorporale din Los Angeles au efectuat un studiu asupra oamenilor care ar putea avea intalniri cu OZN-uri si cu extraterestri in timpul noptii, pentru a dovedi daca acestea sunt reale sau doar un produs al imaginatiei noastre.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Vreme racoroasa si instabila Vremea va fi racoroasa si in general instabila in majoritatea zonelor, pana in prima si de Pasti.
Treptat, scapam de canicula Va fi canicula si astazi, in special in zonele de campie din sud si vest. Pentru cei aflati la munte, vremea va deveni treptat instabila.
Metroul va circula pe toata durata noptii de Revelion la interval de 10 minute, respectiv de 20 de minute dupa ora 1.00.
Trezitul brusc in timpul noptii este un semn de la puterea divina ca trebuie sa faci schimbari. ... O parte a acestui process este sa fii constient de rolul tau!
Parcare gratuita in Bucuresti, pe timpul noptii, in intervalul orar 19:30 - 07:30. Aceasta este una dintre masurile prevazute intr-un proiect de hotarare pus in dezbatere publica de Primaria Capitalei. De asemenea, actul normativ stabileste si anumite tarife pentru exploatarea locurilor de parcare pe timpul zilei.
Program special al metrourilor, in noaptea de Inviere: pana la ora 1.00, garniturile vor circula la un interval de 10 minute; liniile de tramvai 1/10 si 41 vor functiona pe intreg parcursul noptii, transmite printr-un comunicat de presa Metrorex.
Sonetele sale alcatuiesc un cantonier petrarchist izvorit din sentimentele traite de poet vreme de 3-4 ani in prietenia sa cu un tinar blond si in dragostea fata de o doamna bruna (the dark Lady), persoane a caror identitate si azi incerta nu are relevanta in studiul de fata.
DE CE IUBIM PASARILE? ... Cornelia Brebeanu) (crochiu) Un ianuarie tomnatic se rasfata printre crengille fara de strai ale salciilor. Nuduri, gandesc eu privind in departare, absenta, la barca scapata de imbratisarea malului, intinzandu-si silueta pe luciul apei, sub zvacvnirile repezi ale luntrasilor.
Google si-a schimbat logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a marca solstitiul de iarna sau prima zi a iernii astronomice in emisfera nordica a Terrei, afisand o mica animatie in care literele numelui Google sunt transformate in copii care construiesc un om de zapada.
Intalniri la Balea Lac si in Muntii Ciucas (Autor: ... FARCAS) Pe 23 septembrie, 1978, la miezul noptii, doi tehnicieni de la statia de sus a telefericului de la Balea Lac au fost treziti de o lumina circulara rosiatica, vizibila prin ceata deasa si ocupand intregul camp vizual.
Farcas) In perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a derulat la Washington asa-numita AUDIERE A CETATENILOR PRIVIND DEZVALUIREA (Citizen Hearing on Disclosure) privind dovezi ale unei prezente extraterestre pe planeta noastra.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. Mitinguri, demiteri, demisii, crime, mite prin parcari, dezvaluiri despre asasinate la comanda, suparari prezidentiale.
Pedaland pe sosea, de Areta Sandru Timpul va fi acelasi - ne spuse batranul din fotoliu, pregatindu-si o tigara - indiferent daca va fi masurat de un ceas de mana sau de clepsidra, timpul va fi la fel chiar daca ti se va parea ca pe-un cadran de nisip minutele se scurg mai usor, timpul va fi acelasi, v-o spun eu, mai zise el si incepu sa fumeze.
Noul telefon iPhone al companiei Apple, generatia 3G, a avut parte de o lansare fastuoasa, iar cumparatorii frenetici din Noua Zeelanda si Japonia au luat cu asalt magazinele de desfacere pentru a achizitiona mult asteptatul telefon, arata Reuters, citat de NewsIn.
FARCAS) Prezentam in continuare alte cazuri bizare de intalniri cu "umanoizi", asa cum au fost ele inventariate de ufologul american Albert S.
Marturii privind fenomenul OZN Relatam, in articolul de saptamana trecuta, ca in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a organizat la National Press Club din Washington, asa-numita "Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea" a tot ce stie guvernul privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant.
google-analytics.com