Cautare

694 de rezultate pentru "dedeman tirgu mures" (2.86 secunde)
Trei tineri din case de copii au fost inchisi in locuinta unui barbat din Mures, obligati sa munceasca pentru el si exploatati pana la epuizare. Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Targu Mures si procurorii DIICOT au anuntat vineri ca au facut, miercuri, doua perchezitii domiciliare in Mures.
Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii, a vorbit vineri dimineata, la Digi24, despre descoperirea unui nou camin al groazei, in Mures. Oficialul a trimis Corpul de control al ministerului Muncii la Mures si asteapta toate datele si documentele pentru a vedea exact ce s-a intamplat acolo.
Trebuie sa tinem cont insa ca retailerii clasici, precum Praktiker sau Bricostore, comercializeaza produse pentru segmentul do-it-yourself, in timp ce retelele mari, precum Arabesque, Ambient sau Dedeman, ofera la vanzare si materiale de constructii clasice, precum ciment sau adezivi.
Bricolage, bauMax, Hornbach, Dedeman si Ambient. In acest an va intra pe piata locala si compania Obi, parte a grupului german Tengelmann.
Bucuresti, Brasov, Pitesti, Cluj, Ploiesti si Sibiu. Caravana a avut ca parteneri lanturile de magazine bauMax, Bricostore, Dedeman si echipa de voluntari ai organizatiei Reciclare Creativa.
- Kaufland Romania (germana); - British American Tobacco Trading (britanica); - Star Assembly (germana); - Carrefour Romania (franceza); - Lidl Discount (germana); - Dedeman (romana); - Lukoil Romania (ruseasca).
Salonul de Carte Bookfest are editii locale in Timisoara, Cluj-Napoca, Tirgu Mures, Iasi, Brasov si o alta editie internationala la Chisinau.
la jumatatea lunii octombrie a acestui an, Biserica Adventista de Ziua a Saptea si Asociatia pentru Suport si Initiativa si-au anuntat public parteneriatul in vederea infiintarii unui spital la standarde occidentale, in centrul tarii, la Tirgu Mures.
Consiliul National al PSD a stabilit, la Tirgu-Mures, noile actiuni si propuneri ale social democratilor pentru perioada imediat urmatoare.
Eu si ai mei nu putem uita evenimentele din martie 1990 de la Tirgu Mures. Avem obligatia sa actionam astfel incat sa excludem posibilitatea reaparitiei unor fenomene similare.
Ziua Independentei Romaniei, cea a Europei, dar si Ziua Victoriei din cel de-Al Doilea Razboi Mondial au fost sarbatorite in aces an la Tirgu Mures printr-o parada militara.
Transferuri similare vor fi realizate in termen de 30 de zile si la Bacau (comuna Magura), Botosani, Galati, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Tirgu Mures, in judetele Bistrita-Nasaud si Vaslui.
Conducerea "Azomures" nu a raspuns solicitarii Realitatea TV Tirgu-Mures de a oferi explicarii privind primele din profitul in scadere inregistrat de societate.
In prezent, programul se deruleaza in: Alba Iulia, Baraolt, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Timisoara si Tirgu-Mures.
Daca a aruncat anatema asupra presedintilor Consiliilor Judetene, asta inseamna ca si cel din Brasov la fel ca si cel din Timisoara sau Tirgu Mures sint baroni prin judetele lor.
Presedintele Partidului National Liberal, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat la finalul sedintei Biroului Permanent Central al PNL ca ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, se va retrage din functia de presedinte al Organizatiei PNL Mures imediat ce problemele existente la nivelul filialei liberale se vor rezolva.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
Arad, Buzau, Ilfov, Mures, Valcea. ... Arad, Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Braila, Buzau, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Bucuresti.
Dinu Socotar, presedintele PD Mures, va sustine motiunea populara ce va fi prezentata la Conventia Nationala a PD de Emil Boc.
De curand, la Targu Mures functioneaza cinci magazine PROFI, odata cu inaugurarea unei noi unitati. ... 1, acest al 11-lea PROFI din judetul Mures functioneaza in format standard, cu o suprafata totala de 520 mp si o sala de vanzari de 350 mp.
google-analytics.com