Cautare

5493 de rezultate pentru "dan alexandru silaghi" (3.21 secunde)
Pe de alta parte, Ioan Dascalu, numit secretar de stat in MAI responsabil de Ordinea si Siguranta Publica in locul lui Dan Valentin Fatuloiu, a precizat ca prioritatile sale sunt imbunatatirea imaginii ministerului, dar si cresterea gradului de incredere a cetatenilor in aceasta institutie.
Basescu, terminat de Dan Diaconescu (Autor: Val Valcu) S-a spus despre Dan Diaconescu ca este inventia lui Traian Basescu. ... Reala sau imaginara, vizita pe care un consilier prezidential i-ar fi facut-o domnului Dan, in arest, a ajuns legenda.
Pentru cele 32 de mandate de cinci ani ce vor reveni Romaniei (fata de 33 in prezent) se va bate si PPDD, in frunte cu Dan Diaconescu.
In tara candideaza si 12 actuali ministri, respectiv Puiu Hasotti, Rovana Plumb, Daniel Constantin, Mircea Dusa, Mariana Campeanu, Dan Nica, Eduard Hellvig, Daniel Chitoiu, Ovidiu Silaghi, Mihai Voicu, Dan Sova, Radu Stroe, dar si o serie de parlamentari.
Dan Motreanu - vicepresedinte executiv cu atributii de coordonare a retelei electorale; ... • Ovidiu Silaghi - vicepresedinte executiv cu atributii privind relatiile externe;
Daca PNL va primi mai mult de 6 mandate, urmatorii clasati pe lista - primarii Lucian Blaj, Ion Oprea - se vor retrage si vor lasa in fata pe Ioan Roman, pe fostul consilier local Victor Radulescu, Danut Zepa Antonoaia (important om de afaceri, directorul CTV) si Eugen Silaghi.
Norica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Ramona Manescu, Cristian Busoi, Ben Oni Ardelean, Ovidiu Silaghi, Csibi Mogor, Catalin Turliuc, Cristian Cojocaru, Ionel Muscalu, Radu Surugiu, Radu Puscariu, Adrian Ciocanea, Eduard Hellvic, Roberto Dietrich, Camelia Ghiveciu, Eduard Kmen, Alexandru Mortun, Adrian Nichita Oros, Titus Poenaru, Ionut Popescu, Gabriel Savulescu, Adrian Tase, Ioan Timis, Horia Toma, Tiberiu Barbuletiu, Dumitru Cosmescu, Cristian Anghel, Ovidiu Zamfirescu, Lucian Ionescu, Ludovic Orban, Varujan Vosganian.
Norica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Ramona Manescu, Cristian Busoi, Ben Oni Ardelean, Ovidiu Silaghi, Csibi Mogor, Catalin Turliuc, Cristian Cojocaru, Ionel Muscalu si Radu Surugiu.
Gheorghe, Silaghi, Manu Absenti: ... Asistenti Marius Badea (Ramnicu Valcea), Alexandru Voda (Alba Iulia) Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs (Carei). Asistent VAR:
Cu aceasta ocazie, institutii de cultura din Romania organizeaza o serie de evenimente, in timp ce serviciile publice de radio si televiziune difuzeaza programe speciale, potrivit Legii 238/2010, prin care data de 15 ianuarie a fost declarata Ziua Culturii Nationale.Un recital sustinut de Alexandru Tomescu, un concert la Filarmonica "George Enescu" si Gala Tinerilor Scriitori se numara printre manifestarile organizate in Bucuresti marti, pentru a marca Ziua Culturii Nationale si implinirea a 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu.
Andrei Alexandru a publicat pe pagina sa Facebook un mesaj pentru prietenii sai, cu prilejul dobandirii calitatii de pensionar profesionist, pe care il puteti citi in continuare.
Ne vedem la Excelsior, pe 3 noiembrie, de la ora 20.00, spun Dan Murzea si Alexandru Mihalache, doi dintre actorii Obligo. ... Obligo inseamna Serban Trimbitasu, Alexandru Rizescu, Alexandru Mihalache, Dan Murzea.
In acest dosar, DNA a cerut avize pentru urmarirea penala a 9 fosti ministri - senatorii Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu, Gabriel Sandu si Adriana Ticau, arata sursa citata.
Basescu a facut de cateva ori apel la calm intre cele doua partide, totul pana la izbucnirea scandalului legat de revocarea lui Dan Nica de la Interne, care a dus la o criza politica si institutionala care s-a rezolvat dupa alegerile prezidentiale.
Asa-zisa reforma a sistemului energetic romanesc, in spatele careia s-a aflat ex-ministrul economiei, pesedistul Dan Ioan Popescu, s-a dovedit a fi profitabila mai degraba pentru „baietii destepti“ de pe piata energiei, cum i-a numit presedintele Traian Basescu pe cei care castiga sute de milioane de dolari din intermediere.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
In urma demisiei lui George Copos din functia de vicepremier, Biroul Politic al Partidului Conservator l-a desemnat ieri cu 11 voturi "pentru" si o abtinere pe presedintele partidului, Dan Voiculescu, pentru a prelua functia ramasa vacanta.
DAN D. ... O astfel de celebritate este, cu siguranta, si actorul de comedie canadiano-american, scenaristul, muzicianul si omul de afaceri Dan Aykroyd, cunoscut publicului din Romania mai ales din filmele Ghostbusters, dar extrem de bine cunoscut la el in tara pentru numeroase alte filme si spectacole TV.
In urma cu o zi, avocatul lui Dan Voiculescu, Sergiu Andon, a prezentat cateva documente din arhivele CNSAS care dovedesc, in opinia sa, ca presedintele Partidului Conservator nu a fost informator al Securitatii, ci urmarit.
google-analytics.com