Cautare

1455 de rezultate pentru "cultura" (3.33 secunde)
Premierul Victor Ponta a anuntat ca va formula in cursul zilei de miercuri propunerile pentru posturile de ministru la Educatie si Cultura.
Potrivit organizatiei Greenpeace, cultura de soia MG din imediata apropiere a Grindului Chituc reprezinta o veritabila bomba ecologica.
Griul si porumbul nu vor mai fi atit de profitabile Anul viitor subventiile UE vor veni pe fiecare hectar cultivat, indiferent de cultura, cu toate ca plantele tehnice, oleginoasele, produsele ecologice au un potential ridicat de valorificare pe piata UE.
În 2008, grâul este cea mai profitabila cultura".  Producatorii blameaza pretul Fermierii din Dolj recunosc ca anul acesta a fost unul bun pentru cultura de grâu.
Comertul cu lubenite este preferat de localnici si pentru ca aduce profituri imediate, dupa cum explica Vasile Toma, secretarul stiintific al Statiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Cultura Plantelor pe Nisipuri (SCDCPN) Dabuleni.
Seceta afecteaza cultura de rapita Presedintele Ligii Fermierilor din judetul Tulcea, Ion Balan, a declarat marti pentru AGERPRES ca, in conditiile in care nu a mai plouat de la inceputul lunii trecute, in prezent nu se pot efectua lucrarile agricole din campania de toamna.
primul numar pe print este numerotat Nr.0!) INTERVIU Cu Miron Manega, rebelul dogmatic - M-a surprins faptul ca sunteti ispravnic de concept, la website-ul CERTITUDINEA, o publicatie electronica de cultura, spiritualitate si atitudine. ... Definitoriu este sistemul de valori care a generat tot ce avem mai bun in cultura.
Salaj), Casa de Cultura a Sindicatelor Vineri, 17 mai 2013, ora 19:00, CLUJ-NAPOCA (Jud. Cluj), Casa de Cultura a Studentilor Luni, 20 mai 2013, ora 19:00, ALBA-IULIA (Jud. Alba), Casa de Cultura a Sindicatelor Miercuri, 22 mai 2013, ora 19:00, TARGU MURES (Jud.
Anul 2015 reprezinta o oportunitate pentru incheierea unor acorduri politice pentru educatie, sanatate si cultura, asemanator celui pentru aparare, a afirmat premierul Ponta, la Academia Romana.
Biletele reduse se gasesc in Reteaua BILETOO, la Teatrul National Bucuresti, la Casa de cultura a Sindicatelor (Constanta), la Sala Patria (Brasov), la Casa de Cultura a Studentilor si la Teatrul National (Cluj), la Opera Romana (Timisoara), la Librariile Librarium si Magazinele Flanco din toata tara, la Librariile Eminescu (Bucuresti) si Stefan Octavian Iosif (Brasov), la Palatul National al Copiilor (Bucuresti), la Magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
Accesul la cultura indiferent de mediul urban sau rural - drept garantat. ... Accesul la cultura, urmatoarele: (1) Accesul la cultura este garantat, in conditiile legii.
Ghid de cultura generala - O istorie a gandirii universale din Antichitate pana in zilele noastre Volumul, care cuprinde mai mult de 100 de curente, peste 200 de autori si propuneri de lectura consacrate textelor fundamentale, se doreste a fi o lucrare didactica, clara si concisa, pentru a face accesibile publicului larg marile dezbateri care au animat cultura occidentala, fara insa a le distorsiona sensul.
La Editura Lider a aparut cartea Ghid de cultura generala.
- In plus fata de asta, legat de posibilele controverse care intotdeauna se intampla cand exista investitii in cultura, nicio investitie in cultura nu este nelalocul ei, nicio investitie in cultura nu poate fi considerata, la o analiza atenta, prea mare si vreau sa ii multumesc doamnei primar inca o data in mod public pentru apropierea de Ministerul Culturii si parteneriatul pe care ni-l asigura, a spus el.
CENTRUL DE CULTURA ARHITECTURALA AL UAR DIN BUCURESTI (Autor: Adrian BALTEANU) Centrul de cultura arhitecturala UAR Noul sediu al Uniunii Arhitectilor din Romania, din strada Jean Louis Calderon, nr.
E pacat, ca ii rugineste creierul fara cultura. Ramane un animal vorbitor fara cultura. ... Il cunoaste, se aseaza la el in brate si are mai multa cultura decat multi altii, care nu se uita la asa ceva, ne-a spus anticarul Iulian Preda.
Dupa ce s-au plans pe la toate colturile ca domeniul culturii este subventionat, ca la intelectuali ajunge doar ce le scapa printre degete politicienilor, oamenii de cultura au realizat ca de fapt romanii sunt cei care nu-i mai vor.
Oare citi dintre noi ne permitem sa cheltuim douazeci de procente din salariu pentru cultura:
Un lucru bun, benefic pentru Botosani este ca exista atitea institutii de cultura pe care se cheltuie 40 de miliarde de lei din putinul adunat de la taxe si impozite. ... Chiar spunea cineva ca e bine ca intr-un oras asa amarit ca Botosaniul sint atitea institutii de cultura.
"Populatia Romaniei si populatia Republicii Moldova au aceeasi istorie, vorbesc aceeasi limba, au aceeasi cultura, traditie si aceleasi aspiratii europene. ... • 23 mar 2007 - Presedintele moldovean acuza Romania ca incearca sa elimine fosta republica sovietica, umilind limba si cultura acesteia si oferind cetatenie romana in masa moldovenilor.
google-analytics.com