Cautare

76 de rezultate pentru "cuart" (7.60 secunde)
granat, ametist, agate indiene, carneol, lapis lazuli, angelit, cuart roz, rodonit, chihlimbar, ochi de tigru. Au mers la fel de bine pandantele - intre 15 - 30 RON bucata, pietrele romanesti:
lapis lazuli, cuart roz, ametist. Bijuteriile din argint sunt intr-o gama variata de modele. Mai multe detalii despre acestea gasiti pe site-ul www.boutiquesilver.ro Targul de cadouri de la Sala Dalles mai este deschis si astazi.
bratari cu lava vulcanica si perle de apa dulce - 50 RON, coliere cu lava vulcanica si perle de apa dulce - 150 RON, colier cu agate - 90 RON, cercei cu pietre, precum lapis lazuli si cuart roz - 15 - 45 RON, cercel cu turmalina din 11 grame de argint - 250 RON.
Au ales talismane cu pietre pretioase si semipretioase precum diamant veritabil, negru sau briliant, rubin, safir albastru, galben, roz, oranj, cristal, safir negru, topaz albastru, cristal topaz, ametist violet sau verde, citrin, granat, onix negru si verde, peridot, cuart roz si fumuriu, tsavorit verde emerald, sidef natural si perla de apa dulce.
Rochii cu flori paietate, argintii si aurii, asezate pe fond negru sau roz cuart, rochii cu volane din tul foarte fin, negru, brodat cu flori de un rosu aprins, bluze crosetate manual, broderii, dantele delicate si bineinteles romantice, fuste si rochii foarte lungi, care urmeaza linia corpului sau curg lejer, fuste-pantalon, volane, volanase, flori pictate, brodate sau aplicate, alaturi de o spectaculoasa colectie de bijuterii crosetate manual din pietre semipretioase, toate sunt elemente definitorii pentru noua colectie Romantique by Liza Panait.
jad, smarald, citrin, coral, cuart fumuriu, lapis lazuli, achizitionate din toate targurile de profil sau din colectia ei personala, mostenita de la familie.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi), dar si bijuterii din pietre pretioase - chihlimbar, onix, cuart roz, jad, diamante, si semipretioase, dar si bijuterii model victorian, bijuterii art nouveau si art deco, dar si piese regale, unicat.
Se opreste si asupra varietatilor de cuart, care sunt extrem de multe, in primul rand citrinul si ametistul, respectiv cuartul auriu si cuartul violet, dar si cuartul roz, cristalul fumuriu, cristalul de stanca.
Am adus malachit, amazonit, chihlimbar, am facut cercei noi din carneol, lapis lazuli, perle, obsidian, ametist, cuart roz, inele montate in argint din lapis lazuli, coral, ametist brut, calcedonie albastra din estul Africii, chiar si o piramida de ametist, ne-a spus Andrei Costin Victor.
La standul Claudiei Bureata de la targul 100 de traditii romanesti, vizitatorii au putut gasi bijuterii deosebite, precum o salba veche, autentic machedoneasca, cu banuti si lapis lazuli, la 300 de euro, o bratara de aur, cu safire, la 2.500 de euro, o bratara din citrin si briliante, la 3.000 de euro, coliere cu granate, iar brosele sunt cu granate victoriene, cu coral natural, montura in aur, model art nouveau, brose in aur rosu si platina, un colier cu cuart natural si chihlimbar, la 250 de euro, o cutie de bijuterii cu foita de argint, la 150 de euro.
cuart cu rutil, turmalina, serafinit, celestina, cristal de stanca, ametist. Asta m-a si ajutat, sa-mi pastrez echilibrul cand Guvernul m-a calcat in picioare.
jasp rosu, cristale de cuart, onix negru, dar si pietre Pi din China, agat galben, agat indian, ochi de tigru, hematit negru, jad, dar si cercei montati in argint, cu ametist, aventurin, coral, jad, jasp rosu, rodocrozit, malachit, chihlimber, lapis lazuli, ne-a spus Andrei Cpstin Victor, care va participa in week-end-ul viitor la targul din curtea MTR.
Geologia ariei Sedona, aflata la un drum relativ scurt cu masina, la nord de zona metropolitana Phoenix, include combinatii de cuart, oxid de fier si structuri vulcanice, care creeaza - conform unor relatari - domenii unice de energie magnetica si vortexuri.
Bijuteriile norocoase pentru Varsatori in noaptea de Revelion sunt cele cu turcoaz si cuart roz. Pestii petrec noaptea dintre ani acasa, in vizita la rude sau in locuri cu semnificatie spirituala, isi amintesc de copilarie sau incearca sa refaca atmosfera sarbatorilor de altadata.
- Am adus cuart rutil (insemnand intruziuni de titan), coliere din perle de cultura de Mallorca, Spania - intre 80 - 100 RON, pandante din argint cu swarovski - intre 40 - 100 RON, bratari din argint (aduse din Italia).
Culoarea vedeta este rozul cuart. Trendul romantic este accesibil si purtabil. - Cum definiti dvs. femeia romantica? - Femeia care se imbraca romantic si care danseaza tango!
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com