Cautare

2016 de rezultate pentru "cristescu stefan suceava" (5.58 secunde)
PNL Suceava a depus vineri plangeri penale pentru fals in inscrisuri oficiale si in declaratii impotriva liderului PLD, Theodor Stolojan, precum si a altor 11 persoane din Suceava insarcinate cu strangerea semnaturilor pentru inscrierea PLD ca partid politic.
Consiliul Judetean (CJ) Suceava va da in judecata Guvernul pentru ca nu asigura, potrivit legislatiei, fondurile pentru sustinerea in judetul Suceava a programului "Cornul si laptele", necesarul pentru acest an fiind de 7,5 milioane de lei, a anuntat joi presedintele CJ, Gheorghe Flutur.
Monitorul de Suceava: ... 2 Suceava.La intalnirea electorala din Bosanci a fost prezent si presedintele PSD Suceava si al Consiliului Judetean, Catalin Nechifor. Acesta le-a vorbit alegatorilor din Bosanci despre necesitatea alegerii candidatilor USL, pentru ca judetul Suceava si comuna Bosanci sa beneficieze de fondurile necesare pentru dezvoltare.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui.
Noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava este de joi doctorul militar col. ... Spitalul din Suceava este un focar de coronavirus si 200 de cadre medicale sunt infectate.
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Titus Cristescu a publicat pe pagina de facebook un text interesant despre o ideea de-a sa: ... Calaraseni, cititi textul lui Titus Cristescu si meditati. ... Daca doreste careva din voi, prietenii mei, intrati pe GOOGLE - titus cristescu.
“Semnatarul documentului este procurorul Adriana Cristescu, care ulterior s-a mutat la DIICOT (Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism) si continua investigarea a 14 fosti si actuali manageri ai Rompetrol (...).
Valentin Cristescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), sustine ca desi o vreme destul de indelungata s-a aflat in topul atractiilor turistilor, Brasovul a fost devansat in acest an de catre Constanta.
Presedintele Federatiei Generale a Sindicatelor din Constructii Familia, Dan Cristescu, aprecia ieri ca aproximativ 50.000 de muncitori straini ar putea lucra pe piata constructiilor din Romania in urmatorii trei-patru ani.
90‘ Cristescu incearca sa obtina golul de onoare pentru Petrolul, dar suteaza peste poarta aparata de Tatarusanu.
Adi Cristescu si-a inceput cariera foarte devreme. ... In prezent, Adi Cristescu are un studio de inregistrari, Maxima, unde produce si compune pentru proiecte diverse din lumea muzicii, a filmului si a publicitatii.
Cele patru campionate cattigate de Craiova sunt mai valoroase decat toate cele obtinute de Steaua", a afirmat un oarecare fost fotbalist, pe numele lui Silvian Cristescu, culmea in ziarul lui Mititelu, Editie Speciala. Cine-i Silvian Cristescu?
Ion Stefan s-a hotarit sa rupa tacerea si sa spuna cine sint cei care au complotat in scopul demiterii lui din functia de director general al societatii Apa Canal.
Brandusel Nichitean, fostul vicepresedinte al PD Suceava, vrea ca excluderea sa din partid sa fie anulata si sa fie numit in postul de subprefect de Suceava, sustinand ca merita aceasta functie pentru munca depusa in PD.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Suceava, Stela Acatrinei (PRM), a apreciat ieri ca nu sunt sanse pentru inlocuirea din functie a presedintelui CJ Suceava, Gavril Marza (PSD), asa cum ar vrea Alianta D.A. Suceava.
Presedintele organizatiei PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, a declarat ca a demarat campania de strangere de semnaturi in vederea initierii procedurii de invalidare a mandatului de parlamentar de Suceava al Leonidei Lari Iorga.
Presedintele organizatiei judetene PNL Suceava, Ion Lungu, le-a cerut membrilor din structurile de conducere ale acestei formatiuni si ale organizatiei municipale sa dea declaratii de fidelitate fata de partid, dar trei dintre acestia au evitat.
Biroului Permanent Judetean al PD Suceava a decis dizolvarea intregii conduceri a organizatiei municipale PD Suceava, alegerile pentru desemnarea unei noi structuri de conducere urmand sa se desfasoare la 9 septembrie.
Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente.
google-analytics.com