Cautare

541 de rezultate pentru "cristale africa" (7.46 secunde)
Folosesc, la unele dintre bijuterii, motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman. ... La standul Vioricai Roman puteti gasi si seturi din cercei si pandant cu cristale Swarovski - intre 120 - 180 RON.
obstructia uretrei cu cristale de nisip, pietricele, tumori ale vezicii urinare, inflamatia uretrei - consecutiv sondajelor uretrale repetate. Insa, de cele mai multe ori, cauza producerii globului vezical este reprezentata de obstructia (blocarea) uretrei cu cristale de nisip (urolitiaza), formate in tractusul urinar, eliminate de regula, odata cu urina.
Savantii americani au examinat mai multe fragmente de zircon - cristale care au aparut aproape imediat dupa formarea Terrei - din Islanda. ... Ei au analizat peste 1.000 de cristale de zircon, incercand sa determine varsta si compozitia izotopica a acestora.
Crezi ca aceste bijuterii cu cristale ne pot si vindeca de unele afectiuni? ... - De cand ai atractia pentru cristale? - Tatal meu a fost geolog si intotdeauna am stiut ca ele au o putere.
- Participati frecvent la targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie? - Da, sigur ca da, de cand au inceput sa apara aceste targuri la Bucuresti, Cluj si Buzau.
piele de Cordoba (scaunele si fotoliile din saloane), furnir de nuc si trandafir (mese si unele lambriuri), sticla de Murano si cristale de Boemia (lampile din vagoane si oglinzile din salonul regal), alabastru de Grecia (statuete si obiecte decorative).
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa. ... Conform dezvaluirilor presei centrale, firma a fost implicata în afaceri cu armament pe relatia Africa.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa. ... Conform dezvaluirilor presei centrale, firma a fost implicata în afaceri cu armament pe relatia Africa.
Documentele MULDER includ rapoartele din 1952 despre farfuriile zburatoare din Germania de Est, Spania si Africa de Nord, precum si un studiu asupra aparitiilor din acelasi an.
O influenta interesanta asupra opiniei publice a avut-o si ufologul Edgar Sievers, nascut si crescut in fosta colonie germana Africa de Sud-Vest, actuala Namibia, care a studiat apoi filozofia si psihologia la Universitatea din Würzburg.
Incidentul s-a petrecut, vineri, in finala Miss Africa 2018 care a avut loc in Nigeria. Castigatoarea concursului, Dorcas Kasinde din Congo, a trait clipe de panica pe scena, chiar in momentul incoronarii.
Participarea fortelor europene, anul trecut, in cadrul operatiunilor extinse ale NATO din Afganistan si cele ale ONU din Liban s-au adaugat la desfasurarile deja existente din Irak si pana in Africa, Marea Britanie si Franta semnaland aceasta suprasolicitare.
"Ultimele rapoarte, inclusiv cel al Bancii Mondiale, ne plaseaza undeva mai mult alaturat de unele tari din Africa.
Nu exista serviciu secret in Europa sau in lume, introducem aici, in aceasta oala, si serviciile secrete americane, care sa poata garanta ca un procent din miile, zecile de mii de oameni care vin din Africa, din Orientul Mijlociu, din Afganistan si din Irak, nu sunt finantati sa vina chiar de Statul Islamic.
Romania se situeaza in clasamentul CEROPE intre Brazilia (locul 44, medie a rangurilor de 38,5) si Africa de Sud (locul 46, medie de 40,58).
Cea mai mare reducere a fost intalnita in regiunea Africa - de la 77 la 52%. ... Cazurile de coruptie sunt mai intalnite in Europa Centrala si de Est, la 18% din companii, Africa (28%), Asia si Pacific (14%) si in America Centrala si de Sud (11%).
Nokia va produce la fabrica din comuna Jucu telefoane mobile personalizate pentru locuitorii zonei EMEA - Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a declarat Anna Simai, Senior Communication Manager Nokia Europa de Sud-Est, citata de Mediafax.
Exista insa si regiuni unde cresterea economica va fi robusta, precum Asia de Est (5% in 2009, 6,6% in 2010), Asia de Sud (4,6% in 2009, 7% in 2010), Orientul Mijlociu si Africa de Nord (3,1% in 2009.
Modelul Duster va fi lansat in primavara acestui an si in Europa, Turcia, Africa si Magreb (Tunisia, Algeria, Maroc, Egipt, Libia si Mauritania), iar din iunie va fi disponibil, sub marca Renault, si in Ucraina, Orientul Mijlociu (Iordania, Siria, Liban, Egipt) si unele tari din Africa.
drepturile in sine - sa transmiti meciurile din Africa de Sud, UEFA Champions League, a fost Formula 1. Sunt tot felul de lucruri scumpe, transmisia din Africa de Sud te costa destul de multi bani pentru partea tehnica, oamenii care ii trimiti acolo, Beijingul la fel, a fost Olimpiada.
google-analytics.com