Cautare

541 de rezultate pentru "cristale africa" (5.21 secunde)
Ungaria - Romania 1-2 (Grupa I Europa/Africa) Sorana Cirstea castiga primul meci cu Reka-Luca Jani: ... Romania - Marea Britanie 2-1 (Grupa I Europa/Africa) Sorana Cirstea pierde primul meci cu Heather Watson: ... Romania - Letonia 2-1 (Grupa I Europa/Africa) Irina Begu castiga primul meci cu Julia Ostapenko:
Romania a retrogradat din Grupa I a zonei Europa-Africa a Cupei Davis, sambata, dupa ce perechea Dudi Sela/Jonathan Erlich a dispus de cuplul Vasile Antonescu/Bogdan Borza, cu 6-3, 6-4, 7-6 (4), iar echipa de tenis a Israelului conduce formatia Romaniei cu scorul de 3-0, la Ramat Hasharon, in meci de baraj.
Europa (Marea Britanie), Asia (Coreea de Sud), Africa (Africa de Sud), Australia si Statele Unite ale Americii si o productie a Teatrului Nottara, informeaza un comunicat al Teatrului Nottara.
Ebola avanseaza rapid Miercuri si joi, intalniri OMS de urgenta "pentru evaluarea implicatiilor internationale ale epidemiei din Africa de Vest" Epidemia Ebola din Africa de Vest "avanseaza mai rapid" decat mobilizarea pentru limitarea ei, avertizeaza directoarea OMS, Margaret Chan.
1 Columbia 2 Romania 3 Israel 4 Turcia 5 Africa de Sud 6 Algeria 7 Ethiopia/Nepal 8 Spania 9 Polonia 10 Norvegia - Specialistii atrag insa atentia ca acest clasament este discutabil, intrucat fiecare copil percepe altfel fericirea.Totusi, potrivit studiului, copiii romani au o stima de sine ridicats, sunt multumiti de aspectul lor fizic si sunt incantati de ceea ce fac la scoala.
O noua varianta de coronavirus, B.1.1.529, depistata in Africa de Sud, care are mutatii ce ar putea sa o faca rezistenta la sistemul imun, fie ca este vorba de vaccinare sau de trecerea prin boala, starneste o mare ingrijorare, iar Israelul, tara care si-a recapatat renumele de ,,pionier" in ceea ce priveste masurile antiepidemice, a decis deja sa interzica orice calatorii din si in Africa de Sud si unele tari vecine.
Un avion care a decolat din Africa de Sud a fost blocat pe aeroportul din Olanda.
Noi imagini cu presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis, din timpul vizitei din Africa, au aparut pe retelele sociale. ... Presedintele Klaus Iohannis a ajuns astazi in Republica Senegal, ultima destinatie din turneul in Africa.
Maxim Hiruta a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. Acesta a venit cu noutati, precum:
Irina Braileanu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati precum:
Emil Spiac din Arad a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de la Muzeul National de Geologie.
Intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012 ii veti putea intalni pe Iulian si Carmen Bere atat la targul de hand-made organizat la Hotel Marshall din Bucuresti, cat si la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie. "Am adus:
Asa cum i-a obisnuit pe pasionatii de cristale de la Muzeul National de Geologie, Ana Capaneata a participat la editia organizata recent cu:
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Emil Spiac din Arad a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Emil Spiac din Arad a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Bratarile Shambala cu sodalit au fost si ele apreciate de publicul iubitor de cristale.
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie.
Ana Capaneata a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu noutati precum:
google-analytics.com