Cautare

436 de rezultate pentru "corina chirila" (4.02 secunde)
In sedinta de miercuri, presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a intocmit lista candidatilor filialei pentru posturile de conducere din partid, aflati in tabara lui Mircea Geoana, intre numele votate de membri numarindu-se Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Aura Vasile, Corina Cretu, Adrian Severin.
Corina Cretu: Scandalul privind Tinutul Secuiesc va ingropa ideea regionalizarii Dintr-o gaselnita electoral-politicianista, ideea reorganizarii teritoriale pare sa isi dea ultima suflare din pricina scandalului guvernamental starnit de asa-zisul Tinut Secuiesc, comenteaza europarlamentarul social-democrat Corina Cretu, pe blog-ul propriu.
Europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD, cere demisia ministrului Sebastian Lazaroiu pentru ca nu stapaneste problematica ministerului pe care il conduce si nu are "nici cea mai mica urma de respect fata de cei care depind de deciziile sale".
Europarlamentara Corina Cretu, vicepresedinta Grupului Socialist din Parlamentul European, a participat, pe parcursul campaniei electorale, la mai multe intalniri cu electoratul in zona Ardealului.
Sezonul estival actual se dovedeste a fi unul bun pentru industria turistica de pe litoral, a aratat Corina Martin, presedintele ANAT Regiunea Sud Est.
La Chitila Film Fest, Robin a urmarit-o de pe scena Corina a incins atmosfera duminica seara la cea de-a treia editie a festivalului Chitila Film Fest!
Corina Chiriac (voce si versuri) si Nicoale Caragia (muzica si orchestratia). Sunt doua CD-uri de autor ce contin 20 de melodii la care si-au adus contributia compozitorul Nicolae Caragia, Corina Chiriac (si in calitate de textier!), dar si textierii Daniela Doroftei si Marian Stere.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
Corina Cretu anunta o decizie unica in istoria Uniunii Europene:
Vor participa, in calitate de invitati, presedintele PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias, dar si deputatii Maria Stavrositu, Zanfir Iorgus, Constantin Chirila. De altfel, Chirila, care este deputat al Colegiului 14, ce cuprinde si localitatea Murfatlar, isi va inaugura, tot sambata, cabinetul parlamentar din localitate.
Randurile lui Ioan Chirila Accidentul de vinerea trecuta nu e o surpriza. ... Ioan Chirila reda in "Pe marile bulevarde ale fotbalului", volumul dedicat calificarii la Euro ‘84, un episod concludent:
Din lotul Oltchimului nu mai fac parte nici Oana Chirila si Sanela Knezovic. ... Valentina Elisei (insarcinata), Luminita Hutupan Dinu (retrasa din activitate), Talida Tolnai (transferata in Turcia), Ionela Stanca (gravida), Oana Chirila (retrasa din activitate) si Yeliz Ozel (transferata in Turcia).
Tudor Chirila are o activitate intensa in ultima vreme. Preocupat de cariera, solistul de la Vama si-a lansat noul volum "Exercitii de echilibru" la Targul International Gaudeamus, in prezenta unor invitati de marca.
Tudor Chirila spune ca a facut eforturi pentru a se recupera, insa a fost nevoit sa isi anuleze reprezentatia din Vama Veche, dupa ce medicii i-au interzis sa cante, pentru a nu agrava situatia.
Ionut Chirila (55 de ani), antrenorul de la Academica Clinceni, s-a aratat extrem de deranjat dupa ce a fost ironizat de Ion Craciunescu pentru declaratiile facute la finalul meciului cu CFR Cluj, scor 0-2.
Florin Gardos, care a fost declarat liber de contract pe 19 ianuarie, a povestit momentul amuzant in care Ionut Chirila a fost scos de pe grupul de Whatsapp.
Sportivul roman Catalin Chirila a castigat medalia de bronz in proba de canoe simplu pe 500 de metri, duminica, la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Munchen.
Educatoarea hoata, 5 ani de inchisoare Educatoarea Elena Chirila, din Bucuresti, arestata in luna august, sub acuzatia de furt, alaturi de concubinul sau, a fost condamnata la 5 ani de inchisoare de magistratii Judecatoriei Sectorului 6, insa hotararea nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.
Corina Vintan, fostul purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe (MAE), a fost respinsa in urma interviului din cadrul concursului de admitere in Corpul Diplomatic si Consular al Romaniei. Potrivit rezultatelor afisate pe site-ul MAE, la sectiunea "Comunicare", unde a candidat Corina Vintan, doar doua nume:
PSD contesta Cele doua prevederi au fost contestate de catre senatorii PSD Corina Cretu si Antonie Iorgovan si de catre deputatul PSD Constantin Nita.
google-analytics.com