Cautare

436 de rezultate pentru "corina chirila" (2.71 secunde)
Maria Chirila mai este prezenta si astazi, la etajul I al Salii Dalles, in cadrul targului de terapii complementare "A Noua Dimensiune".
In spectacolul "Coada", care va avea premiera pe 29 aprilie, la Studio Space (Gradina Icoanei), de la Teatrul Bulandra, solistul trupei Vama, Tudor Chirila, interpreteaza un personaj "indragostit iremediabil de Mozart".
Pavel Chirila, medic primar medicina interna: ... Pavel Chirila, medic primar medicina interna: ... Pavel Chirila, medic primar medicina interna: ... Pavel Chirila, medic primar medicina interna:
Pavel Chirila (Autoare: ... Pavel Chirila ne propune o dieta bazata pe acumularea si selectarea informatiilor provenite din studii consacrate, care, in timp, si-au dovedit eficacitatea.
Ieri, senatorul Corina Cretu - cea care i-a fost purtator de cuvant lui Iliescu in ultimul sau mandat la Cotroceni, a declarat unui post de radio ca fostul presedinte este un “simbol al partidului, singurul care ii poate mentine unitatea“.
Europarlamentarul PSD Corina Cretu, fost consilier prezidential in ultimul mandat de sef al statului al lui Ion Iliescu, apreciaza ca rezultatele Consiliului National al partidului reprezinta "o victorie a bunului simt".
Corina Cretu reprezinta cu brio noua generatie de politicieni romani cu avergura comunitara, de la care romanii spera sa vina schimbarile de fond din politica romaneasca. Corina Cretu (n.
Consilierul prezidential Alexandrina Corina Gatej a decis sa-si dea demisia, in contextul recentelor informatii vehiculate in mass-media cu privire la presupusele legaturi pe care aceasta le-ar fi avut cu fosta securitate.
Corina Cretu, nominalizata la aceasta functie, a scris pe o retea de socializare ca se simte onorata. Comisia Europeana a prezentat oficial componenta Executivului european propus de Jean Claude Juncker, in care Corina Cretu este comisar european pentru Politica Regionala.
CORINA CRETU, confirmata de Juncker pentru PORTOFOLIUL POLITICII REGIONALE Europarlamentarul PSD Corina Cretu a fost confirmata de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, drept propunerea Romaniei pentru functia de Comisar European, in detrimentul actualului comisar pentru Agricultura, Dacian Ciolos.
Corina Cretu, viitorul presedinte al PSD Dana Grecu a spus la emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3 ca europarlamentarul Corina Cretu ar putea deveni viitorul presedinte al Partidului Social Democrat. ... La horoscopul runelor, numerologul a spus ca va fi un an foarte greu pentru europarlamentarul Corina Cretu:
In timp ce "tabara exclusilor" insista ca sef este Titi Chirila, Biroul Permanent Judetean parasit prin demisie de Ion Popescu a trecut acum la o alta propunere decat cea pe care o avusese saptamana trecuta:
Biroul Permanent Judetean (BPJ) constituit de demisionarul Ion Popescu este cel care sta in picioare, asa incat se poate concluziona ca structura condusa de Titi Chirila nu este statutara. ... Titi Chirila, langa Mircea Banias?
Cat priveste componenta Biroului Permanent Judetean al PD-L Constanta, desi lui Titi Chirila i-a fost oferit postul de prim-vicepresedinte ocupat de Adrian Gheorghita, dispus sa renunte pentru a fi stins scandalul din organizatie, nu s-a luat nici o decizie.
Parlamentarii democrat liberali de Constanta, senatorul Mircea Marius Banias si deputatul Constantin Chirila au participat, ieri, la manifestarile ocazionate de "Ziua copilului turc", eveniment gazduit de Caminul Cultural din comuna Castelu.
Trei din cei patru parlamentari pe care ii are PDL Constanta si-au prezentat ieri bilantul primelor 6 luni de mandat, concluzia acestora fiind ca s-au descurcat bine, chiar daca nu merita nici o statuie pentru asta, dupa cum s-a exprimat deputatul Constantin Chirila.
Maria Chirila si Dragos Anutei participa zilele acestea la In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I. ... Este primul targ de profil la care participam", ne-a spus Maria Chirila.
Tudor Chirila este una dintre vedetele cel mai bine platite din show-biz. ... In 2017, profitul a fost de peste 100.000 de euro Agentia de vise SRL i-a adus un profit de doar 65.111 lei lui Chirila in 2017, adica aproximativ 15.000 de euro.
Ionut Chirila a vorbit despre parcursul nationalei antrenate de Mirel Radoi si despre generatiile de juc "Atat timp cat nu se vor numi oameni pe criterii de competenta, vom ajunge in situatia asta.
• Fatarnicia Corinei Dragotescu Dupa ce nu a izbutit in mai multe randuri sa-l convinga pe Dinu Patriciu, care abia preluase, in 2006, trustul Adevarul Holding, sa o puna sefa sefilor, Corina Dragotescu a plecat la Realitatea TV, unde a dus-o ca-n rai, daca adunam banii castigati de ea la mogul.
google-analytics.com