Cautare

92 de rezultate pentru "cordos" (4.46 secunde)
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu. Obiectul interpelarii: Calitatea serviciilor medicale romanesti. Odata cu intrarea in vigoare a Directivei UE nr.
Senatorul Alexandru Cordos a adresat o interpelare doamnei Mariana Campeanu, Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, si domnului Remus Pricopie, Ministrul Educatiei Nationale.
Senatorul Alexandru Cordos a interpelat-o pe d-na Mariana Campeanu, Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Obiectul interpelarii: Informare privind calcularea pensiilor urmare a deciziei Curtii Constitutionale.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica cu titlul:" 11 decembrie - Ziua internationala a muntelui", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Programe guvernamentale pentru IMM-uri si tineret", pe care o puteti citi in continuare.
Ioan Cordos, managerul Institutului "Marius Nasta", cancerul pulmonar, una dintre cele mai severe si mai frecvente forme de neoplasm, este legat direct de tabagism.
Senatorul Alexandru CORDOS a adresat doamnei Rovana PlumbMinistrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, o INTERPELARE. Obiectul interpelarii: Programe de sprijin pentru copii institutionalizati .
Senatorul Alexandru CORDOS a interpelat-o pe doamna Rovana Plumb Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice pe tema programelor sociale pentru incurajarea natalitatii .
Senatorul Alexandru CORDOS a adresat o intrebare d-nei Rovana Plumb Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, pe tema incluziunii pe piata fortei de munca a persoanelor cu dizabilitati:
Senatorul Alexandru Cordos i-a adresat o INTREBARE Ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, despre ne finalizarea sistemului de management integrat al deseurilor din judetul Cluj.
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, pe tema Spitalului regional de Urgenta Cluj. Puteti citi in continuare textul integral al interpelarii.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata: Efectele reducerii TVA la 9%: scaderea preturilor, relansarea consumului si o colectare mai buna la bugetul de stat.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com