Cautare

3360 de rezultate pentru "coperta aprilie luxury" (2.89 secunde)
27 aprilie-6 mai are loc sectiunea Planeta Shakespeare, desfasurata in parteneriat cu Teatrul National Marin Sorescu din Craiova si cu Fundatia Shakespeare;
Techem Energy Services ROMANIA a demarat campania "Poarta catre viitor" in data de 24 aprilie 2014, printr-o actiune desfasurata in parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei.
Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta programul special de vizitare in perioada 28 aprilie - 2 mai 2017.
Ziua de 1 aprilie aduce ploi si la mare, temperaturile pe litoral situandu-se in jurul valorilor de 14-15 grade, dar si rafale de vant.
- In noaptea de Inviere 27/28 aprilie 2019, trenurile de metrou vor circula intre orele 23:00- 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 pana la ora 5:00, la un interval de 20 minute.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... Albatros, 1995 (prezentare pe ultima coperta de Gh. ... Guido - aprilie 29, 2010 la 1:14 pm Multumesc pentru articol (avea ochii verzi).
Daniela Berbece, consultant Luxury Travel” Perfect Tour; Elena Bucur, reprezentant Samsonite; Violeta Keim, make-up artist Marionnaud; Georgiana Stavrositu, hairstylist Stagio Style si Ernesta Fota, beauty consultant Clarisonic.
Avand la baza conceptul "constelatia rafina-mentului", ROMEXPO va organiza in perioada 7-10 decembrie a.c., la complexul expozitional din capitala prima editie a Luxury Show, un eveniment inedit pentru Romania, eveniment care se doreste a fi o manifestare expozitionala dedicata marcilor premium si de lux existente pe piata autohtona la acest moment.
Luxury Show, prima expozitie de bunuri de lux din Romania, se desfasoara la Romexpo pana maine, 10 decembrie 2006. Aceasta cuprinde produse in valoare de 30 de milioane de euro, potrivit esti-marilor directorului general al Romexpo, George Cojocaru, citat de ziarul electronic "Smart Financial".
Totodata, oficialii Romexpo nu au fost anuntati in prealabil pentru a lua masuri de deviere a accesului si a traficului. Romexpo organizeaza anual peste 40 de manifestari expozitionale, printre ele numarandu-se Bursa Educatiei, Luxury Show si Gaudeamus.
Aceasta promisiune se concretizeaza inclusiv prin demararea procedurilor de afiliere atat la Eco-hotel (pe plan international), cat si la "Small Luxury Hotels of The World".
Porsche a reusit sa creeze un sector foarte bine pus la punct, bazandu-se pe segmentele de masini sport si hi luxury, care nu sunt foarte afectate de criza, tinand cont de categoriile de clienti carora le sunt adresate.
Euroexpo Trade Fairs a lansat in ultimii 8 ani evenimente de talie internationala precum Advertising Show, Print & Sign, Digital Print & Sign, Flexo Show, Luxury Show, Expo Francize, Kidex, Wellness Show, Cleaning Show si Baby Boom.
Euroexpo Trade Fairs a lansat in ultimii 8 ani evenimente precum Advertising Show, Gifts Show, Flexo Show, Luxury Show, Expo Francize, Kidex, Baby Boom Show, Wellness Show si Cleaning Show.
Unul din primele trei branduri internationale de luxury Real-Estate, alaturi de Shoteby's International Realty si Christie's International Real Estate, Fine&Country intermediaza vanzarile celor mai fastuoase si mai interesante proprietati de lux din intreaga lume.
Specialist Feng-Shui Cristina Groza, DecoFlora, Organo Gold Coffee, Domeniile Ostrov, Bordellos, Houston Dental Clinic, Charme d‘Orient, Open Sound, Manasra Sweets, Vatra Neamului restaurant, Casa Panciu, Ayurveda Luxury Spa, Chic Room Studio, Beauty Water Q10, DNB - p.r.n.
-Descoperiti cele 8 dominante olfactive ale personalitatilor -Iti vei afla dominanta potrivita arhetipului personal - Vei putea mirosi individual esentele si crea acorduri olfactive cu ajutorul parfumierului Your Personal Aroma -Iti vei putea crea un parfum care sa corespunda dominantei tale olfactive - Vei putea participa la o prezentare unica Fragonard, casa de parfumerie artizanala din capitala parfumurilor Grasse Atelierul va fi sustinut de Raluca Vasile, parfumier certificat new luxury code, consultant international in branding senzorial.
Always, Ariel, Agriro, Andra Cosmetics, Avenue 48, Bucuresti Mall, C&A, Carrefour, Cupio, Credidam, Christian Tour, Antica Gelateria del Corso, Aqua Carpatica, Beauty Concept Boutique, Belher Studio, Bioderma, Caudalie, Bogdan Ciobanu, Cristallini, Dj John Rivas, Ergo Sun, Ergo Sun Clinique, Fizio Estetics, Geta Voinea, Global Mirex, Green Sugar, Himalaya, Ivatherm, Karina Lash Maker, Le Petit Marseilles, Lierac, Luxury Valet, Lyria, Mihaela Glavan, Nature Valley, Nescafe Dolce Gusto, Orbico, Ribs, Via Viticola, Silkdom, Sanziana Iaru, Skincode, Sloop, Tefal, Vitamin Well, Yo, Yofi Hair Academy, Clubul Yves Rocher si Studioul de dans premium Arthur Murray.
CLAUDIA PAVEL a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive, locurile in care Claudia Pavel a profitat de vremea frumoasa si a facut si yoga.
Andrada Parau) Claudia Pavel a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive.
google-analytics.com