Cautare

3360 de rezultate pentru "coperta aprilie luxury" (2.79 secunde)
La deschiderea Mia Musica Luxury Events, sala a fost amenajata intr-un stil modern si elegantt. In cadrul evenimentului de deschidere, au fost prezentate colectii de rochii de mireasa si costume de ceremonie in tendintele noului an.
20 la suta - miercuri, 1 Aprilie 2020 Noros Temperatura intre 6 grade C si 17 grade C Precipitatii: 25 la suta - joi, 2 Aprilie 2020 Predominant noros Temperatura intre 6 grade C si 16 grade C Precipitatii:
Deoarece pe 29 Aprilie se va sarbatori Ziua Internationala a Dansului, organizatorii turneului RHYTHM OF THE DANCE vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul, sansa de a achizitiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului!
Rhythm Of The Dance, impresionantul show ce va fi prezentat in sapte orase din Romania in perioada 24 - 30 Aprilie 2015, de catre Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, implineste 14 ani de cand a fost votat Best Irish Dance Show"!
Editia a VII-a - in memoriam Gheorghe Dinica - 23-30 aprilie 2017 Program - DUMINICA 23 APRILIE ora 19:00 - CEI TREI M. ... Horatiu Malaele, Marcel Iures si George Mihaita - LUNI 24 APRILIE ora 19:00 - INCENDII, de Wajdi Mouawad, regia Irina Alexandra Banea, Teatrul Bulandra.
PROGRAMUL spectacolelor din repertoriu - lunile APRILIE - MAI, Stagiunea 2019 Saptamana 8 - 14 aprilie Vineri, 12 aprilie - ora 19.00 - Hai, zambeste! - regia Cezar Ghioca Sambata, 13 aprilie - ora 19.00 - Piei, drace!
Vremea in APRILIE - superstitii si credinte Denumirile populare ale lunii Aprilie:
Anul acesta, ziua de 1 aprilie coincide cu sarbatorirea Floriilor, premergand Sfintei Saptamani a Patimilor dinaintea Pastelui.
Vezi coperta de maine din Catavencii - Catavencii scot pe piata numarul 29 al revistei care este dedicata evenimentelor din ultimele zile. Coperta are un simbolism puternic si caracterizeaza foarte bine situatia la ora actuala.
Coperta Catavencilor are o grafica exceptionala. Titlul: "Stapanul manevrelor. Intoarcerea faraderegelui". Textul explicativ este sugestiv:7.403.836 de romani au cerut interzicerea lui.Din 28 august, ruleaza la AFI Palace Cotroceni si in toata tara.
Pentru ca toate lucrurile premium poarta o eticheta, coperta City Vision Magazine prezinta in fiecare dintre editiile sale o personalitate marcanta al carei interviu amplu, acordat in exclusivitate, se regaseste in paginile revistei.
Ultima mea partenera de viata (e un fel de a spune, ultima!), cu care am o fetita de aproape 6 ani, splendida si extrem de personala, zice ca de 8 ani de cand ma stie, de cand m-a citit pe toate fetele, din coperta in coperta, sunt la fel.
Pe coperta cartii "Glontul de portelan", Areta Sandru a ales ca ilustratie o pictura de Theodor Raducan, "Zidul". ... O alta coperta-simbol este cea a ultimei carti publicate, "Podul de vise":
215 Foto coperta: ... Trebuie sa-i multumesc lui Vlad Petreanu, care mi-a daruit fotografia de pe coperta. Cartea se poate comanda pe site-ul editurii si va fi de gasit si in librarii.' Pe site-ul Editurii Tracus Arte, Daniel Octavian Bejan ofera citittorilor alte amanunte:
Facand acest lucru incurajez industria modei sa puna pe catwalk si pe coperta Vogue adevaratele talente, in locul unor fete dragute de pe Instagram, cu legaturi potrivite, a scris farsorul pe internet, continuand prin a se adresa Annei Wintour:
Pentru coperta acestui volum am colaborat cu artistul Vasile Aionesei care a realizat in creion grafica de coperta, un desen simbolic pentru continutul si titlul volumului.
Am gasit pe okazii.ro coperta cartii mele de poezii. ... Iata textul scurt care insoteste coperta cartii Steaua ranita. MIREILLE ASTRID POPA, Steaua ranita, Editura Vinea, Bucuresti, 1996, 74 pag.
Volumul Simona, scris de Dara Codescu si Alice Nastase Buciuta, cu o prefata semnata de o alta prietena apropiata a Simonei, scriitoarea si traducatoarea Angelica Lambru si cu coperta realizata de talentata Loredana Tufan pe baza unei fotografii de Paul Buciuta, a fost lansat pe data de 12 august in Bucuresi.
am scos multe piese bune, am filmat primul videoclip, am pozat pentru coperta unei reviste renumite, am fost gazda multor evenimente muzicale (cel mai recent fiind Premiile Muzicale de la Bacau), am fost imaginea mai multor saloane de infrumusetare. ... Tocmai aparuse revista Playboy si eu eram pe coperta.
Schiappa este, in prezent, ministru pentru economie sociala si asociatii. Aparitia ei pe coperta revistei i-a adus critici dure, inclusiv din partea prim-ministrei.
google-analytics.com