Cautare

1107 de rezultate pentru "contact posta fardea" (2.76 secunde)
In momentul de fata, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate are deja circa 12 milioane de carduri tiparite, din cele peste 13 milioane cate vor fi in final, care vor incepe sa fie distribuite dupa data de 20 septembrie prin Posta Romana.
POSTA VECHE- REABILITATA! ... Pe vremuri aceasta cladire reprezenta locul unde aproape UN SECOL a fost POSTA orasului, dupa care aici s-au oficiat casatorii ori s-au pronuntat sentinte.
Ca orice localitate care se respecta, Orasul PROFI are scoala, primarie, han, posta, punct medical si, nu in ultimul rand, o scena.
Ideea noastra despre ce inseamna sa sustii ceea ce crezi se rezuma la a posta pe Facebook. Si credem ca numarul de urmaritori pe care-i avem ne defineste ca persoane.
Unicul actionar este Posta Romana care culmea, de 17 ani cumpara de la Romfilatelia timbrele pe care tot ea, Posta, le tipareste.
Sa vrei cu tot dinadinsul sa ajuti sa treaca strada in sens opus un pensionar care se duce la Posta sau la CEC sa-si ia pensia.
Pana acum, dovada era dusa personal la sectia de politie de care tine agentul constatator sau trimisa prin posta. ... trimite) si gata, ai scapat de un drum pana la Politie sau la posta.
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marti, ca directorul Postei Romane ar putea fi dat afara daca pensiile nu ajung la pensionari din cauza grevei generale la Posta Romana.
O afacere care miroase de la o posta a jecmaneala in stil mare continua sa faca prozeliti printre galateni. ... Bineinteles, mai este vorba si de faptul ca racolatorii sint foarte bine pregatiti pentru aceasta dominare a persoanelor cu care intra in contact.
Avem si clienti din strainatate carora le trimitem rochiile prin posta/curier ori prin prieteni care pleaca acolo, pentru fiecare astfel de livrare, dandu-ne peste cap si cautand cea mai buna solutie.
SN CFR (30 de milioane de euro pentru a face curatenie in garniturile de tren), Metrorex, Aeroportul Otopeni, Gara de Nord, Posta Romana, Registrul Auto Roman, un contract cu cele doua baze militare americane din judetul Constanta.
Companiile interesate si eligibile trebuie sa depuna scrisori de interes care sa contina informatiile generale despre companie (adresa, persoane de contact, tara de origine). ... Pentru privatizarea Companiei Nationale Posta Romana, ministerul solicita servicii de consultanta din partea unor banci de investitii de reputatie internationala.
Insa, la numarul afisat pe pagina de internet a Casei Nationale de Pensii, la sectiunea ‘‘Contact‘‘ telefonul fie suna degeaba pentru ca nu raspunde nimeni, fie suna ocupat.
La aeroport, primesc pliante in limba spaniola cu informatii si date de contact, printre care numere de urgenta, harta Bucurestiului si a Arenei Nationale, puncte de atractie turistica, dar si datele de contact ale Ambasadei Spaniei.
Melania Radu) Noaptea de Sanziene este o noapte magica, un moment de liniste, de echilibru, in care se deschid portile cerului si lumea de dincolo vine in contact cu lumea pamanteana.
Prin "date serioase" se intelegeau cazurile in care existau urme fizice ale fenomenului, cele in care s-a produs un deces al unui militar in contact cu fenomenul si cele in care a fost afectata functionarea aparaturii.
varf triunghiular, cavernos in interior, tunele naturale, ca si cum ar fi o structura in interiorul muntelui, destul de impenetrabil, doua persoane plimbandu-se afara (imposibil de realizat un contact cu ei) si alte doua inauntrul structurii.
In al treilea rand, este un exemplu clasic de ceea ce militarii ar numi un plan care nu ar supravietui in contact cu inamicul.
"Cei care cred ca un contact cu extraterestri ar fi benefic pentru omenire au fost de doua ori mai multi decat cei care cred contrariul". ... Ingerii si demonii "sunt creaturi reale cu care oamenii vin uneori in contact atunci cand acestia li se dezvaluie".
Raia este o boala comuna, transmisa prin contact direct caracterizata printr-un prurit generalizat, aspectul leziunii fiind de papule escoriate nespecifice. ... de obicei cea de contact sau dermatita atopica, apare ca un placard pruriginos, prost delimitata, ce prezinta 4 faze:
google-analytics.com