Cautare

331 de rezultate pentru "confort" (3.01 secunde)
Chiar si asa, cu 1.220 de camere care vor ramane functionale, hotelul ramane cel mai mare din Europa", a declarat Ionut Negoita, proprietarul grupului Pro Confort, cu investitii in industria turismului si in imobiliare.
Pastrarea frecventei originale a rezonantei Schuman face sa dispara nervozitatea, raul de calatorie, migrena, crampele musculare si stresul. Testele efectuate cu ajutorul EEG au aratat ca induce o veritabila stare de relaxare si un confort psihic deosebit.
"Castigatorii vor beneficia de o tehnologie de incalzire moderna, sigura si eficienta, ce raspunde exigentelor de confort termic. In plus, garantia de 8 ani pe care o oferim reprezinta confortul absolut al unui produs de inalta clasa, cu performante si fiabilitate pe masura", adauga Mariana Neamtu.
Dinamica tipica In schimb ai putea critica oricand rigiditatea suspensiei, care tinde sa treaca din zona sportivitatii direct in cea a lipsei de confort (cu precizarea ca masina de test era echipata cu jante din aliaj pe 17).
Indiferent ca este vorba de un inceput de drum, de protectia celor mai dragi persoane sau de asigurarea unui confort financiar, Signal Iduna iti ofera protectie, securitate si ingrijire la standarde inalte de calitate.
Existenta acestui numar insemnat de gospodarii care nu au curent electric, conditie minimala a civilizatiei in statele membre ale Uniunii Europene ce permite locuitorilor vizati sa dispuna de conditii de existenta si confort satisfacatoare, a determinat, in sfarsit, autoritatile sa propuna modificarea Legii energiei electrice nr.
La finalul discutiilor, seful guvernului a aratat ca una dintre problemele identificate este aceea ca, in 2008, firmele nu erau obligate sa prezinte bancilor scrisori de confort sau declaratii pe proprie raspundere pentru a obtine credite destinate agriculturii, iar multi dintre contractori sunt in prezent in imposibilitatea de a mai asigura cofinantarea acestor proiecte.
"Astfel de preturi exista deja, dar nu in Bucuresti si la un confort precar. Trebuie avut in vedere la o achizitie:
Drumurile europene se termina, practic, la granita cu Romania de unde incepe calvarul oricarui automobilist, care constata ca de la Nadlac la Bucuresti face cat de la Paris la Nadlac, dar in conditii incomparabile de siguranta si de confort.
Amplasat intotdeauna in centrul aglomerarilor urbane, magazinul Profi ofera un confort deosebit la cumparaturi si reduceri pe care le aplica anumitor categorii de produse alimentare si nealimentare deopotriva.
Amplasat intotdeauna in centrul aglomerarilor urbane, magazinul Profi ofera un confort deosebit la cumparaturi si reduceri pe care le aplica anumitor categorii de produse alimentare si nealimentare deopotriva.
Dar orisidecat, parca ar avea un plus de confort dupa 2014, daca ar fi un pedelist la Cotroceni. Pana atunci sunt alegerile din 2012.
aduce confort oamenilor, care isi duc viata in saracie", mai arata jurnalistii straini. Guvernul Romaniei cheltuieste sute de milioane de euro pentru construirea unei catedrale gigantice, dar inchide zilnic scoli si spitale, din lipsa de fonduri.
Economiile le produceau dobanzi si le ofereau linistea zilei de maine, in timp ce creditele le creau confort si certitudinea ca le pot achita din veniturile realizate.
Potrivit producatorilor, noul tramvai asigura standarde de confort ridicate pentru calatori, fiind dotat cu instalatie de climatizare, podea joasa, scaune tapitate si echipamente cu costuri reduse de exploatare si mentenanta.
E vorba de acest minim element de confort si civilizație, pentru care eu si echipa mea de parlamentari USL pentru zona de sud ne vom bate sa devina realitate", mentioneaza Constantin Tamaga.
• Conditiile erau necesare dar nu erau simple, o scrisoare de confort de 180 mil euro nu se obtine intr-o zi.
Amplasamentul excelent al ansamblului, apropierea de Metrou Dimitrie Leonida, accesul rapid catre centrul Capitalei, compartimentarea ingenioasa, nivelul ridicat de finisare, gradul foarte bun de confort si intimitate, spatiile mari si foarte bine luminate, posibilitatea de a personaliza interiorul, amenajarea spatiilor verzi exterioare si delimitarea lor, crearea de locuri de relaxare si de joaca, parcarile incluse in pret si preturile conforme calitatii precum si experienta castigata in timp cu ansamblurile precedente, finalizate cu succes, sunt motive intemeiate sa credem ca si Apollo Residence Berceni 2 se va ridica la nivelul asteptarilor clientilor nostri si va avea parte de aceleasi aprecieri excelente din partea celor care au achizitionat deja o locuinta.
Dar asta inseamna investitii in infrastructura, siguranta, confort. In 1831, Petrache Poenaru, primul roman care a calatorit cu trenul, in Anglia, declara ca "acest nou mijloc de transport este una din minunile industriei secolului".
Alexandriei), Vitan Residence 2 (central - apropiere metrou Mihai Bravu), Metropolitan Residence (zona de sud - metrou Dimitrie Leonida), Edenia Titan (zona Titan - parc Titan), Evocasa Optima (Titan - metrou 1 Decembrie), Evocasa Armonia (zona Titan - metrou Titan), Evocasa Selecta (Dimitrov - bd-ul Ferdinand), New City Residence Delea Noua (zona Centrala - Delea Noua), New City Residence Fundeni (zona Colentina - Fundeni), New City Residence Mosilor (zona Mosilor - Eminescu), Militari Residence (zona de Vest - Militari), Avangarde Rezidential (zona Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea), Avangarde Home (zona Militari Rosu), Avangarde Grande Village (zona Militari - Rosu, Strada Vasile Sebe 119A), Avangarde City (Militari - Rosu), Casa mea din Militari (zona Militari-Chiajna), Apartamentul Meu din Militari (zona Militari - Chiajna), Ilioara Residence (zona metrou Nicolae Grigorescu), Mall Vitan Residence (zona Vitan - mall Vitan), Codrii Neamtului Residence (zona Titan - Codrii Neamtului), Casa Mea din Tunari ( zona Nord - Pipera Tunari), RIN Grand Residence (Sos Vitan-Barzesti), Confort City (Splaiul Unirii), Hystria Residence (Corbeanca), Lux Garden Residence (zona Sud - Popesti - Leordeni), Prioritar Village (cartier de vile in zona de Sud - metrou Dimitrie Leonida), New House Residence (cartier vile - zona Popesti Leordeni), Sud Park Brancoveanu (Zona de Sud - metrou Brancoveanu), Dream Residence (Rahova), si o serie de ansambluri rezidentiale din zona de Sud a capitalei:
google-analytics.com