Cautare

1320 de rezultate pentru "columna medical center" (7.22 secunde)
Valea portului, zona extrem de sensibila, pe care autoritatile se straduiesc de mai multa vreme sa o consolideze, a primit un dram de speranta odata cu demararea lucrarilor pentru un nou mall - Constanta City Center Trident Plaza.
In ianuarie, ParkLake Shopping Center lanseaza campania Winter Sales, marcand astfel startul sezonului de reduceri ce se va desfasura in perioada 15 ianuarie - 15 februarie 2018. ... Detalii despre evenimentele ParkLake gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.
Doi ani de cand ParkLake Shopping Center si-a deschis porțile, doi ani de evenimente inedite, premii, surprize si experiențe demne de povestit. ... Concert si premii aniversare la ParkLake Shopping Center Pe data de 1 septembrie distractia incepe cu un concert inedit.
Pentru a veni in sprijinul pacientilor si pentru a-i indemna sa meargala cardiolog nu doar cand au probleme medicale ci si pentru un consult de rutina, pana la sfarsitul anului, Brotac Medical Center ofera gratuit investigatia EKG.
El a fost sa vada in original Columna lui Traian, pe care a admirat-o pret de o tigara.
Pe Columna lui Traian se arata cum vin romanii si stau de vorba cu dacii, dar nu au niciun traducator, vorbesc liber. ... Columna lui Traian se arata cum vin romanii si stau de vorba cu dacii, dar nu au niciun traducator, vorbesc liber.
Sau, daca vreti altfel, un Badea Cartan cu bocceluta goala in spate, in drum spre o columna a lui Traian pe care n-o va vedea niciodata.
Albina, Bankcoop, Banca Internationala a Religiilor, Banca Romana de Scont, Banca Turco-Romana si Banca Columna. ... Ultimele plati pe care Fondul are obligatia sa le faca sunt in contul Bancii Columna.
Cum arata frumoasa Dochia, fiica lui Decebal Imparatul roman Traian s-ar fi indragostit de fiica regelui dac Decebal, potrivit unor legende care isi au originea in scrierile autorului latin Dio Cassius si intr-o scena sculptata pe Columna lui Traian.
Comisia juridica din Senat a acceptat ieri propunerile de reexaminare a proiectului de lege privind sanatatea reproducerii si reproducerea umana asistata medical, formulate de fostul sef al statului Ion Iliescu.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Povestim cu dumnealui despre cum, realistic, se poate produce schimbarea in sistemul medical romanesc. ... - Ce nota de la 1 la 10 ati acorda sistemului medical din Romania? - Sistemul medical romanesc este foarte complex si fiecare arie are nota ei.
Prefectura presteaza un soi de alba-neagra in cazul hotararii Consiliului Local Municipal Craiova prin care a fost aprobata vanzarea prin negociere directa a 600 de metri patrati de teren din curtea Spitalului de Neuropsihiatrie catre firma Prima Medical, care a si construit pe acea suprafata un centru de diagnostic.
Persoane cu probleme medicale vor exista întotdeauna, dar când vine vorba de clinici sau de centre private de diagnosticare, calitatea serviciilor si seriozitatea sunt elementele care fac diferenta. Centrul de Diagnostic Imagistic Prima Medical din Craiova este cel de-al doilea pe care compania Prima Medical l-a deschis în România, dupa cel din Bucuresti.
Persoane cu probleme medicale vor exista întotdeauna, dar când vine vorba de clinici sau de centre private de diagnosticare, calitatea serviciilor si seriozitatea sunt elementele care fac diferenta. Centrul de Diagnostic Imagistic Prima Medical din Craiova este cel de-al doilea pe care compania Prima Medical l-a deschis în România, dupa cel din Bucuresti.
Respingerea in Senatul Romaniei a motiunii simple pe tema sanatatii depusa de PNL a fost o ocazie de a ma gandi mai aplecat la ceea ce inseamna politica din ultimii ani in domeniul sanatatii si ce inseamna pentru mine, ca muresean, medicina si sistemul medical.
Controlorul de zbor din Oakland Center observa ca aparitia este aproape de limita dintre sectorul sau si cel apartinand Seattle Center. ... Primul apel este catre Oakland Center si se plaseaza la putin timp dupa detectarea initiala radar, cand pilotii au inceput sa observe vizual obiectul.
Intitulat "Speak to me", sistemul de tip call-center va fi operational 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana.
Casa Radio ar fi trebuit sa insemne magazine hotel de cinci stele, spital si centre de distractii, dar pentru ca s-au gasit nereguli contractul “dubios“ incheiat in 2003 pentru constructia Dambovita Center va fi reziliat.
Valoarea de piata a terenului si constructiilor aferente proiectului Casa Radio Plaza (Dambovita Center) din Bucuresti a crescut anul trecut cu 14,4%, la 181,6 milioane euro, de la 158,7 milioane euro la finele lui 2008, dar valoarea complexului dupa finalizare a fost evaluata in scadere cu 25%.
google-analytics.com