Cautare

241 de rezultate pentru "cofetaria eduard" (3.78 secunde)
Pe langa ostatici si familiile lor, care au asteptat cu lacrimile in ochi intoarcerea deja celebrilor Marie-Jeanne, Ovidiu si Eduard, un alt om fericit se poate considera si presedintele Basescu, care a devenit posesorul unui important capital de imagine.
Directorul SRI, Eduard Hellvig, alaturi de o delegatiei din conducerea institutiei, a fost intr-o vizita in Statele Unite. El s-a intalnit cu mai multi oficiali americani din domeniul informatiilor, printre care William J.
Eduard Pap - Christopher Braun, Aurelien Dawa, Alin Seroni, Alexandru Tiganasu - Denis Harut, Victor Dican, Enriko Papa (cp) - Jaja Silva, Mihai Alexandru Roman, Sebastian Mailat Antrenor:
Ministrul Transporturilor, social-democratul Sorin Grindeanu, i-a cerut ministrului Sportului, Eduard Novak (UDMR) sa ia masuri "urgente" dupa ce nationala de hochei a Romaniei a cantat imnul secuiesc la meciul cu Ungaria.
Emisiunea Sport Report de la finalul serii de Conference League, de la Orange Sport, i-a avut ca invitati pe Eduard Stancioiu si pe Vali Negru si a continut si toate reactiile dupa meciurile jucate de FCSB si de Universitatea Craiova.
La loc de cinste troneaza insa Eduard al III-lea al lui Shakespeare, logic, in interpretarea lui Caramitru.
Dintre liderii UDMR, doar ministrul Sportului, Eduard Novak, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj de Ziua Nationala a Romaniei.
La propunerea directorului SRI, Eduard Hellvig, a fost declasificat, joi, dosarul despre implicarea cadrelor Departamentului Securitatii Statului in evenimentele din 1989, anunta Serviciul Roman de Informatii intr-un comunicat.
Oamenii legii au stabilit ca Ioan Ticlea, de 50 de ani, din Arad, in timp ce conducea o autoutilitara Mecedes dinspre Craiova catre Filiasi, la aproximativ 50 de metri dupa ce a trecut de sensul giratoriu, a vrut sa intoarca, insa autovehiculul a fost lovit in plin de un Opel condus in aceeasi directie de Eduard Kazan, de 19 ani, din Isalnita.
Eduard Mititelu, subsecretar de stat in Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, a explicat cum vor ajunge datele romanilor in online intr-un cloud guvernamental si ce beneficii vom avea.
Romania s-a alaturat demersului mai multor tari care solicita Comitetului International Olimpic (CIO) interzicerea sportivilor rusi si belarusi la Jocurile Olimpice din 2024, din Franta, a anuntat, luni, ministrul Sportului, Eduard Novak, informeaza Agerpres.
Prefectul de Tulcea, Simion Eduard, a declarat ca, la ora actuala, circulatia rutiera in zona accidentului este inca intrerupta.
Bocu Eduard Victor Departamentul Auxiliare si Confort: Palanciuc Vlad Este un proiect foarte mare si foarte greu, de aceea totul trebuie sa fie organizat pe departamente Pagina de Facebook a proiectului:
Eduard Pascu) Multiplul campion national la raliuri, Titi Aur, a prezentat, pentru cititorii DC News, in cadrul rubricii Jungla Urbana, principalele reguli care trebuie respectate pentru ca, atat soferii, cat si pietonii, participanti la trafic, sa se intoarca la familii in siguranta.
Eduard Stancioiu (41 de ani) a renuntat la postul de antrenor secund la Rapid, desi facea parte din staff-ul lui Adrian Mutu (43 de ani), dupa ce suporterii giulesteni au acuzat trecutul stelist al fostului goalkeeper.
Vicepremierul Sorin Grindeanu este cel care i-a cerut lui Eduard Novak, explicatii. A anuntat ca este nevoie de masuri urgente pentru gestul "infam".
Ministrul Sportului Eduard Novak, a fost chemat sa dea explicatii despre prima pe care i-a oferit-o tatalui sau, desi nu figura nici macar in echipa tehnica pentru olimpiada.
Malcom Edjouma, Darius Olaru, Mihai Lixandru, Alexandru Musi, pe nou-venitii Marco Dulca si Eduard Radaslavescu, dar si pe accidentatii Adrian Sut si Ovidiu Popescu.
Alexandru Musi, Eduard Radaslavescu, Marco Dulca, Razvan Oaida, Octavian Popescu Atacanti: Bogdan Rusu, David Miculescu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter Ce a zis Dica inainte de meci:
De la sediul MAI, chestorul Eduard Ionescu a confirmat eliberarea din functie a patru politisti. in urma concluziilor preliminare ale Corpului de Control:
google-analytics.com