Cautare

476 de rezultate pentru "clubul" (2.70 secunde)
La clubul de rugby situatia era si mai dramatica. Nu aveau unde se spala, nu aveau vestiare utilate cu minimum de mobilier.
Ulterior intalnirii din 9 mai, dintre senatorul Dorel Constantin Onaca, presedintele Organizatiei Judetene a PD-L si liderii sindicatelor portuare, desfasurata la Clubul S.N.C., in cadrul careia liderul democrat-liberal le-a prezentat programul "Solidaritate pentru Constanta", dialogul dintre senator si sindicate s-a amplificat.
Dupa un spectacol de zile mari dat de rolleri si un concert pe gustul celor prezenti, in seara aceleiasi zile multi dintre tineri si-au continuat petrecerea in clubul "Nord", acolo unde - coincidenta sau nu - si-a facut aparitia candidatul PNL pentru Primaria Constantei, Victor Manea, care a tinut sa dea mana cu junii votanti.
La randul sau, Clubul Roman de Presa (CRP) a facut apel, miercuri, la presedintele Romaniei, Traian Basescu, sa nu promulge legea votata de Senat.
"Pe urma ne-am vazut la Clubul Diplomatic si Dan Voiculescu - Felix Cotosmanul - care a turnat si el pentru o bucata de paine - bai frate, dar din painea aia si-a facut cinci posturi de televiziune - venise cu un proiect de protocol sa ne inghita pe noi PC-ul si eu sa fiu presedinte de onoare.
Manifestarea se va incheia pe 5 decembrie intr-o nota sportiva, cu un turneu de handbal la Clubul Sportiv Scolar Galati, la care vor participa elevi de la 8 licee galatene, si Cupa 1 decembrie.
Dar, ca intotdeauna, cand vine vorba de politica, surprizele sunt doar aparente, dupa cum spuneam, si asta pentru ca Elena Ivanescu, pe langa experienta sa in turism si management (detine clubul Miraj si hotelul Doina din Mamaia), este si ruda cu deputatul PD-L Maria Stavrositu (foto).
S-a spus ca aceste termene s-au stabilit intr-o intalnire cu toti factorii responsabili interesati in problema justitiei", a mai spus Diana Hatneanu.Peste 20 de organizatii neguvernamentale, printre care si Clubul Roman de Presa, APADOR-CH, Centrul de Resurse Juridice, Agentia de Monitorizare a Presei, Transparency International si altele au trimis luni parlamentului o scrisoare deschisa prin care cer oprirea procedurii existente si retrimiterea codurilor la guvern, pentru a se face reale dezbateri publice pe acestea.
Abdullah Gül a declarat ca tara sa va continua reformele democratice pentru a adera la clubul european. Anibal Cavaco Silva a sustinut pozitia Ankarei, subliniind ca "UE are nevoie de Turcia".
"Urmeaza ca si celelalte persoane propuse de noi pentru diverse institutii, ca de exemplu Directia de Tineret, Directia de Sport ori Clubul Farul sa sustina, zilele urmatoare, interviurile", a precizat Mircea Banias.
Pentru aceeasi institutie, dar pentru posturile de directori coordonatori adjuncti au dat ieri examenul Alina Bleadea si Izabela Stan, iar pentru "Clubul Farul" - Sorin Basturea si Ilie Floroiu.
Consiliul Judetean Gorj nu va mai figura nici printre asociati la clubul de fotbal la care presedinte este Marin Condescu, nemaifiind astfel obligat sa cotizeze din bani publici.
Cu acest prilej, colegii sai din Academia Romana i-au organizat o reuniune amicala, la sediul Academiei (Clubul Academicienilor) la care au participat numerosi membri ai Academiei, profesori si cercetatori, oameni de cultura, prieteni.
Clubul de la Bucuresti a carei lansare oficiala a avut loc miercuri, 26 mai, la Hotelul Crowne Plaza din Capitala, este considerat un proiect de succes si chiar important pentru Romania de politicieni in ciuda ideologiei politice a acestora.
Dupa absolvirea facultatii, a lucrat ca profesor-antrenor de gimnastica la Clubul Sportiv Deva (1985-1992). Intre anii 1992-2005, a activat ca antrenoare federala al Lotului Olimpic feminin de gimnastica al Romaniei.
Municipalitatea s-a trezit coactionara cu Adrian Mititelu si restul familiei sale la ultimele doua firme in urma divizarii societatii care administreaza clubul de fotbal, proces care a creat mari probleme Stiintei in privinta obtinerii licentei pentru campionatul de fotbal, editia 2009-2010.
Concret, daca si consilierii vor fi de acord cu propunerea, valoarea actiunilor detinute de CL la clubul de fotbal va fi stabilita de un expert independent, numit de judecatorul delegat de la Registrul Comertului, la cererea Consiliului de Administratie al clubului.
De asemenea, sociologul nu crede ca fundatia "Clubul de la Bucuresti", infiintata de presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, se va implica in sustinerea candidaturii lui Oprescu.
In aceeasi situatie se afla Dan Magla (foto) si adjunctul sau de la Clubul Sportiv Municipal, Stefan Niculescu. "E o treaba fara cap si fara coada, e o hartie de tot rasul.
A continuat sa calatoreasca la Washington pentru intalniri la nivel inalt sau conferinte de presa la Clubul National de Presa, pastrandu-si imaginea buna in capitala americana.
google-analytics.com