Cautare

1447 de rezultate pentru "clasament liga 5 giurgiu" (3.23 secunde)
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Scorul inregistrat, 25-9, 25-21 si 25-18, arata ca oltencele nu au avut probleme cu adversara, mai slab pozitionata in clasament. ... Handbalistele au castigat amicalele cu Deva Handbalistele de la SCM Craiova au castigat ambele meciuri de verificare disputate la Filiasi in compania colegei de Liga Nationala, CSM Cetate Deva.
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene.
Dunarea Calarasi a coborat un loc in clasament, fiind devansata de Voluntari, echipa care ocupa acum locul de baraj pentru a ramane in liga 1.
Daca acest clasament de la finalul anului 2005 s-ar mentine si la finalul campionatului, atunci Universitatea ar fi in Divizia A, dar si valcenii ar avea sansa de pe locul doi.
Calificarea Stelei in Liga Campionilor a dat si mai multa culoare, dar totul a fost prjolit intr-un timp extrem de scurt.
Dinamo ramane pe penultimul loc in Liga 1, iar FCSB i-a mai dat o lovitura in campionat. ... Fostul secund nu se gandea ca rivala va ajunge intr-o astfel de situatie si crede ca diferenta se va mari fata de locurile care asigura mentinerea in Liga 1.
Cum s-ar descurca Bear Grylls intr-un WC din Liga 1 prosport.ro/11 cauze pentru care fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion. ... La Giurgiu, Andrei Craitoiu de la Gazeta a descoperit, socat, ca toaletele sunt curate.
Liga 1: ... Dan Alexandru) FCSB si CFR Cluj au remizat pentru a patra oara consecutiv in acest sezon, cu acelasi scor chiar, 1-1, in meciul care ar fi putut transa soarta titlului in Liga 1, pe Arena Nationala.
CFR Cluj este din noua campioana Romaniei in Liga 1, dupa un ultim meci care a decis acest sezon, acasa cu CSU Craiova, meci in care nu s-a pus sub nicio forma problema invingatoarei, terminat cu scorul de 1-0.
Anuntul a fost facut de Liga Profesionista de Fotbal, in sfarsit, dupa zeci de zile de discutii. ... Liga I este intrerupta de la 12 martie, cand FRF a decis suspendarea tuturor competitiilor fotbalistice, din cauza pandemiei de coronavirus.
Infiintata in anul 1932 si avandu-l drept prim presedinte onorific pe Regele Carol al II-lea, Liga Navala Romana dispune, asa cum era si firesc, de o filiala la Constanta, care numara in prezent 1.400 de membri.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
241 de meciuri a disputat Prepelita in Liga 1, fiind jucatorul cu cele mai multe prezente pe prima scena dintre toti fotbalistii din actualul lot al Stelei 17 ani si 5 luni a avut Prepelita cind a debutat in Liga 1, in mai 2003, la meciul Gloria Bistrita - FC Arges 1-0 REACTIA LUI PREPE:
Federatia Romana de Fotbal prelungeste suspansul in privinta ocuparii locului din Liga I ramas "vacant"
Handbalistele de la SCM Craiova au obtinut ieri a doua victorie la turneul de promovare-retrogradare in Liga Nationala desfasurat la Buzau.
Sala Polivalenta Calarasi va gazdui in sezonul competitional 2014-2015 multe meciuri de LIGA NATIONALA ! Alaturi de echipa - Dunarea Calarasi - Futsal , CSM Calarasi a promovat in liga nationala de handbal masculin !!
HANDBAL Ahc Dunarea Calarasi - handbal masculin, Liga Zimbrilor; ... FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; FUTSAL Dunarea Calarasi -futsal masculin, Liga 1.
Clanul sau detine 5 provincii in Nordul Africii, undeva in Libia. ... O parte din membrii clanului "Romanian Rebels" joaca in "Liga Mare. ... Cei mai buni jucatori au posibilitatea sa se califice mai departe, in Liga Pro, unde premiile se acorda in euro, reali.
Institutia este unul dintre finantatorii Clubului de fotbal Pandurii Lignitul Targu Jiu si, prin statut, are obligatia sa vireze in contul echipei din Liga I o anumita suma de bani. ... Noi avem nevoie de minimum cinci milioane de euro pentru a evolua in Liga I.
google-analytics.com