Cautare

2855 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia c pe moldova" (2.92 secunde)
Rodica Binder), pe care il puteti citi in continuare. ... Presedintele Traian Basescu a apreciat la conferinta de presa comuna cu cancelarul Merkel ca vizita acesteia la Bucuresti este o onoare si o incurajare de a continua procesul de integrare.
Traian Basescu a participat, la Sulina, judetul Tulcea, la lansarea Programului "ARC - 2009" - program de tabere destinat copiilor si tinerilor etnici romani de pretutindeni. Printre mesajele importante transmise de presedintele Romaniei amintim: 1) Mai devreme sau mai tarziu Republica Moldova va deveni un stat membru UE;
Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Drobeta Turnu Severin, ca spera ca fortele democratice vor ajunge la o intelegere pentru ca "Republica Moldova sa isi ia drumul catre UE", mentionand ca partea romana doreste normalizarea relatiilor bilaterale.
Seful statului le-a vorbit studentilor Universitatii Bogdan Petriceicu-Hasdeu din Cahul despre necesitatea ca Republica Moldova sa se apropie de UE, despre reforma in Educatie si despre proiectele comune pe care cele doua tari in care pot colabora. ... Iar "profesorul" Basescu a primit si intrebari de la studenti.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Eliminarea vizelor pentru moldoveni - un vis care va deveni realitate dupa 28 aprilie", pe care o puteti citi in continuare. Plenului Parlamentului European a votat pe 27 februarie, Raportul privind liberalizarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova.
Moldova are nevoie vitala de infrastructura. ... Conform unei analize publicate de Ziarul Financiar, sursa saraciei crunte din judetele Regiunii Nord-Est (Moldova) este chiar Guvernul Romaniei.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au obtinut o victorie de moral pe terenul formatiei Dinamo Bucuresti, intr-o sala din care oltenii au plecat mai mereu invingatori Daca la fotbal Craiova nu mai are echipa in prima liga ca sa se poate duela cu rivala de o viata Dinamo Bucuresti, la baschet aceasta confruntare este posibila, iar jucatorii de la SCM-U Craiova se pot lauda ca i-au batut mai mereu in ultima perioada pe dinamovisti.
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat.
Republica Moldova a declansat razboiul diplomatic cu Romania dupa luptele de strada de marti dintre tineri si politie. Autoritatile moldovene i-au declarat personae non gratae pe ambasadorii romani la Chisinau, iar de astazi vor introduce vize obligatorii pentru cetatenii tarii noastre.
Romania ar putea vinde din nou energie electrica catre Republica Moldova, care in prezent se confrunta cu o criza in acest domeniu. "Avem exces de productie de energie. Putem sa realizam foarte simplu un export catre Republica Moldova.
"Sa fim corecti in relatia cu Republica Moldova", pe care o puteti citi in continuare. Saptamana trecuta, in timpul vizitei oficiale din Republica Moldova pe care am efectuat-o insotindu-l de domnul Presedinte al Senatului, domnul Crin Antonescu, am asistat la un eveniment de proportii.
Senatorul Cadar Leonard a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Moldova are nevoie vitala de infrastructura. ... Conform unei analize publicate de Ziarul Financiar, sursa saraciei crunte din judetele Regiunii Nord-Est (Moldova) este chiar Guvernul Romaniei.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana. ... Declaratia politica pe care o adresez astazi se intituleaza: Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U"
Titus Corlatean a participat la o dezbatere despre viitorul european al Republicii Moldova Presedintele Comisiei pentru politica externa, senatorul Titus Corlatean, impreuna cu Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, au participat miercuri, 19 ianuarie a.c., la Brasov, la o dezbatere cu studentii vizand viitorul european al Republicii Moldova si relatiile cu Romania.
Cetatenii din Republica Moldova au ales duminica o noua componenta a Parlamentului, care conform legislatiei urmeaza sa aleaga un nou sef al statului.
Situatia financiara a cluburilor de fotbal locale, respectiv datoriile acestora catre bugetele statului, se afla in atentia speciala a Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Scrisoare de protest a Rapidului. Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
Prestigioasa revista americana Forbes a realizat un top al celor mai scumpe masini din lume, care au mici sanse sa ajunga in garajul vreunui muritor de rand, cu salariu mediu pe economie. Liderul de necontestat este Bugatti Veyron 16.4, un bolid in valoare de un milion de dolari.
google-analytics.com