Cautare

1211 de rezultate pentru "ciotlaus targu mures" (0.08 secunde)
Doi administratori de firme din Târgu Jiu au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala, prejudiciul estimat depasind zece miliarde de lei vechi.
Doi administratori de firme din Târgu Jiu au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala, prejudiciul estimat depasind zece miliarde de lei vechi.
Primaria Targu Jiu a reusit sa obtina o finantare europeana de 16 milioane de euro prin Programul Operational Regional, prin intermediul a trei proiecte ce au ca obiectiv imbunatatirea infrastructurii in mai multe zone din municipiu.
Instanta Judecatoriei Pitesti a dispus, in 22 ianuarie 2013, declinarea competentei de solutionare a cererii formulate de Manzararu la Judecatoria Targu-Jiu, in conditiile in care acesta fusese transferat in Penitenciarul Targu-Jiu In 26 februarie, Judecatoria Targu-Jiu i-a respins cererea de liberare conditionata.
s-au reinfiintat unitati sanitare, si prima dintre acestea a fost Institutul Inimii de la Tirgu Mures, s-au deblocat peste 1.000 de posturi in sistemul sanitar si se acorda o bursa lunara de 150 de euro pentru medicii si farmacistii rezidenti pentru ca vrem ca acestia sa nu mai plece in strainatate, s-a alocat un buget mai mare pentru Ministerul Sanatatii in 2014.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie. Deputatul Laszlo Borbely, presedintele Consiliului Reprezentantilor Teritoriali UDMR Mures, a avertizat ieri ca, in caz contrar, filiala isi va muta birourile in fata Primariei.
Trei tineri din case de copii au fost inchisi in locuinta unui barbat din Mures, obligati sa munceasca pentru el si exploatati pana la epuizare. Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Targu Mures si procurorii DIICOT au anuntat vineri ca au facut, miercuri, doua perchezitii domiciliare in Mures.
De curand, la Targu Mures functioneaza cinci magazine PROFI, odata cu inaugurarea unei noi unitati. ... 1, acest al 11-lea PROFI din judetul Mures functioneaza in format standard, cu o suprafata totala de 520 mp si o sala de vanzari de 350 mp.
Grupul PRM a facut aceasta solicitare celor doua comisii, avand in vedere declaratiile publice facute de senatorul Markó Béla la Miercurea Ciuc, Targu Mures, Sfantu Gheorghe si Lutita, prin care acesta cere "organizarea si participarea etnicilor maghiari la actiuni vizand obtinerea autonomiei teritoriale a ¥inutului Secuiesc", se mai arata in cele doua scrisori.
Deputatul PRM Mures Adrian Moisoiu a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca va considera corect referendumul pentru autonomia Tinutului Secuiesc initiat de Consiliul National Secuiesc doar cand vor fi chestionati asupra subiectului si romanii din zona.
In 1996 a fost condamnat de Tribunalul Mures la 1 an si opt luni de inchisoare cu suspendare, iar Curtea de Apel Targu Mures la doi ani si sase luni cu executare.
Potrivit sefului Departamentul de Politici Economice si Financiare al Partidului Social Democrat, acest aspect a fost abordat in cadrul intalnirii zonale cu reprezentanti PSD din sectorul economic din judetele Harghita, Covasna, Alba, Cluj, Sibiu si Mures, joi, la Targu Mures.
Carrefour deschide al doilea supermarket al sau din orasul Targu Mures, marti, 29 aprilie 2014, ridicand numarul total de magazine in acest format la 80. ... Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr 217, Targu Mures2.
Fara spectatori cu Targu Mures? ... Cu siguranta, clubul din Targu Jiu va primi o amenda consistenta, dar oficialii pandurilor se asteapta la masuri si mai drastice. Pandurii risca sa joace meciul cu FCM Targu Mures, programat inainte de Paste, cu portile inchise.
Criza de pe banca tehnica a luat sfarsit odata cu instalarea ca antrenor principal a lui Dan Alexa care va veni la Calarasi, insotit de colabortatorul sau de la Targu Mures si Chiajna, Costel Ilie.
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Sibiu), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucuresti), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanta si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onești), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Twins (Ploiești), Cinema Arta (Targu-Mures), Cinema Unirea (Botosani).
Clasamentul celor mai avantajoase zece orase din Romania este completat de Sibiu, Pitesti, Ramnicu Valcea, Miercurea Ciuc, Slobozia, Timisoara, Targu Mures. ... Cele mai avantajoase si dezavantajoase cartiere din Romania La nivel national, cele mai avantajoase cartiere sunt Racadau din Brasov, Cornisa din Targu Mures si Grigorescu din Cluj-Napoca.
Mobitelco Cluj 80-70 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 800 Energia: ... Cu o rotatie de doar sase jucatori, ardelenii nu au rezistat la Targu Jiu pana la capat, cedand total in finalul jocului. ... Energia este a doua echipa care invinge de doua ori campioana intr-un sezon, dupa BC Mures.
Organizatia Judeteana a PSD Gorj si-a facut publice sumele din conturile pe care le detine, precum si datoriile pe care le are catre diversi furnizori si prestatori de servicii, in top fiind SC ARC SA Targu Carbunesti, reprezentata de Clement Mocanu, valoarea debitului fiind de 2,2 miliarde de lei vechi.
google-analytics.com