Cautare

65804 de rezultate pentru "cine sunt parintii lui chirila andrei din vaslui" (7.22 secunde)
Un tanar de 33 de ani, din localitatea Protopopesti din judetul Vaslui, a fost impuscat de politisti, dupa ce si-a lovit parintii cu un topor.
Calin Popescu Tariceanu deplange moartea lui Andrei Alexandru Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca in dimineata zilei de 4 ianuarie s-a stins din viata fostul sau purtator de cuvant, Andrei Alexandru.
Dimineata, Liviu Dragnea era trimis la puscarie, petrecut pe drum de grupuri de cetateni nu atat curiosi cat curajosi, veniti sa urle din buciumul cu laturi.
Dupa slujba de sfintire a noului sediu, va avea loc sedinta Biroului Permanent Judetean impreuna cu Birourile Permanente Locale din Murfatlar, Valu lui Traian, Poarta Alba, Castelu, Baraganu. Cu acest prilej, se deschide si seria de intalniri zonale organizate in campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie a.
Tudor Chirila spune ca a facut eforturi pentru a se recupera, insa a fost nevoit sa isi anuleze reprezentatia din Vama Veche, dupa ce medicii i-au interzis sa cante, pentru a nu agrava situatia.
Ionut Chirila (55 de ani), antrenorul de la Academica Clinceni, s-a aratat extrem de deranjat dupa ce a fost ironizat de Ion Craciunescu pentru declaratiile facute la finalul meciului cu CFR Cluj, scor 0-2.
Exceptandu-le pe Managarova si Barbosa, toate celelalte jucatoare straine sunt la loturile nationale de unde provin pentru pregatirea si partiociparea la Jocurile Olimpice de la Londra.
Educatoarea hoata, 5 ani de inchisoare Educatoarea Elena Chirila, din Bucuresti, arestata in luna august, sub acuzatia de furt, alaturi de concubinul sau, a fost condamnata la 5 ani de inchisoare de magistratii Judecatoriei Sectorului 6, insa hotararea nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.
Tudor Chirila are o activitate intensa in ultima vreme. Preocupat de cariera, solistul de la Vama si-a lansat noul volum "Exercitii de echilibru" la Targul International Gaudeamus, in prezenta unor invitati de marca.
Florin Gardos, care a fost declarat liber de contract pe 19 ianuarie, a povestit momentul amuzant in care Ionut Chirila a fost scos de pe grupul de Whatsapp.
Sportivul roman Catalin Chirila a castigat medalia de bronz in proba de canoe simplu pe 500 de metri, duminica, la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Munchen.
Andrei Paunescu a publicat pe pagina sa de Facebook un text emotionant intitulat MARILE IUBIRI ALE LUI ADRIAN PAUNESCU: ... Puteti citi in continuare textul lui Andrei Paunescu, urmat de doua dintre sutele de comentarii: ... Cartile sunt, desigur, cele care raman. ... Calatoriile sunt o stare de necesitate aproape organica.
Fiica mai mica a presedintelui Basescu a pus ochii pe nimeni altul decit pe Andrei, fiul celui mai mare "dusman de clasa" al cirmaciului de la Cotroceni, Viorel Hrebenciuc.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
Primarul sectorului 4 si-a justificat decizia de a nu candida impotriva lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei, asa cum vroiau liderii PC, prin dorinta de a termina proiectele incepute.
Invataturile lui Traian catre fiica sa Elena - stenograma (Autor: ... Tocmai ma gandeam sa caut pe aici niste volume din Shopenhauer si Kant, ca la Bruxelles o sa fiu nevoita sa bag niste citate si astea suna cel mai bine. ... - Sunt groaznici, tati.
Tatal lui Emil Boc a declarat corespondentului Mediafx ca ii doreste acestuia "sa fie barbat in Guvern" la fel cum a fost la Primaria Clujului, iar mama lui spera ca fiul ei sa aiba timp sa isi sune parintii.
Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele. Bunicul sau patern, preotul Toma Chiricuta, doctor in teologie in Germania, a fost arestat chiar in biserica in care slujea, Zlatari, din cauza unei inscriptii:
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata " Morala d-lui Andrei Plesu a atins un minim istoric", pe care o puteti citi in continuare. Potrivit aliniatului (2) al articolului 29 din Constitutia Romaniei, "Libertatea constiintei este garantata;
Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern.
google-analytics.com