Cautare

26572 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 009" (3.50 secunde)
Presedintele poate consulta pe cine vrea, iar al care nu vrea sa fie consultat - cazul Dragnea - nu se lasa consultat. ... Recunosti victoria la scor a alora, ii feliciti, chiar daca-ti sta in gat intentia si vorbele se dezgroapa greu din omulet si cu asta basta.
"Sala a hotărat: ... Niciun partid nu a realizat o asemenea performanta." Sustinatorii lui Boc domina sala. ... Ii multumesc lui Victor Ponta ca a reusit sa distruga PNL. ... Presedintele PDL isi face practic bilantul mandatului de premier.
Ce s-a intamplat acum 15 ani parca nici nu a fost. ... Ceausescu - inlaturat acum 15 ani, pe 21 Decembrie, iar Iliescu si-a luat ieri "la revedere” de la functie. Basescu a depus juramantul, Nastase si-a scos un post de Doamne-ajuta: presedintele Camerei Deputatilor.
Presedintele Traian Basescu a participat la conferinta organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer. ... • Dupa parerea mea, nici Europa nu mai poate rezista in sintagma de stat social asa cum ea a fost aplicata pana acum in statele vechi ale UE.
Ne propunem ca in randurile de mai jos sa explicam pe intelesul tuturor cum se voteaza si unde, cine poate contesta identitatea alegatorilor si care este procedura de anulare a alegerilor intr-un colegiu uninominal. Cine are drept de vot?
Presedintele PNL Crin Antonescu i-a indemnat vineri pe alegatori sa voteze pentru Mircea Geoana, pentru ca acesta vine cu promisiunea unei echipe, unei schimbari, si ca aceste lucruri conteaza mai mult decat "cine cu cine s-a vazut", aluzie la intalnirea dintre liderul PSD si S.O.
Cine demite pe cine? ... Presedintele si primul ministru. ... Presedintele Traian Basescu a cedat, sub o presiune enorma a opiniei publice, care a ales la locale USL, si, de voie, de nevoie, a acceptat un guvern condus de Ponta.
FRAUDA BASESCU ISI AROGA DREPTUL DE A DECIDE IN NUMELE ROMANIEI. CAT A COSTAT VIZITA SLUGILOR BASISTE ANTINATIONALE LA BRUXELLES?
Cu lacrimi in ochi si voce tremurata, Basescu le-a spus pedelistilor: ... Presedintele Traian Basescu le-a transmis participantilor la Conventia Nationala a PDL, cu lacrimi in ochi si cu vocea tremuranda, ca le multumeste tuturor si lui Emil Boc pentru ca nu l-au dezamagit.
- S-a dat startul Marii Crapelnite de Pasti! ... - Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... - Deci, a dracului coincidenta, Kovesi si compania il beau pe Ontanu, nicio legatura cu alegerea lui Basescu prin fraudarea votului. ... - Cica Rares Bogdan a zis ca se duce sa-i intalneasca pe dacii liberi.
Cine esti tu Basescu? Liderul PNL il desfiinteaza din nou pe locatarul de la Cotroceni, intors pe usa din dos Traian Basescu si-a luat din nou duminica seara o portie zdravana de critici de la cel mai temut adversar al sau.
Cat despre Constantin Fratila, liderul partidului Forta Democrata, trebuie sa mentionam ca a raspuns prompt si punctual invitatiei noastre de a participa la o DEZBATERE POLITICA in care invitatii nostri s-au intrecut in a ne spune de ce merita sa fie votati.
Este necesar sa privim, din prisma interesului strategic al Romaniei, mai departe de tensiunea aparenta dintre Guvern si Presedinte.
"cine esti tu sa-ti dai cu parerea despre PSD?" Nu reactia in sine ma deranjeaza: ... Nu m-am batut niciodata cu pumnul in piept, dar in diferite momente ale evolutiei PSD am participat la efortul de afirmare a sa ca un partid social-democrat, ca partid de guvernamant, la luarea deciziilor.
HotNews a sistematizat cele mai importante teme abordate de presedintele Romaniei, Traian Basescu, pe 6 Ianuarie 2011, la postul public de televiziune. - intalnirea de astazi de la BNR este una dintre intalnirile periodice obisnuite cu acest for, a aratat, intr-o prima faza a discutiei, presedintele Traian Basescu.
Apoi, hodoronc-tronc, complet din senin, sotul ei Alex a venit beat acasa si a incercat s-o ucida. ... Avea o trupa in Sibiu, care incepuse sa prinda faima si contracte, cand s-a combinat acum aproximativ un an cu Alex Mihut, zis Sonerie.
"Spune-mi cu cine te-mprietenesti, ca sa-ti spun cine esti!" Asa zice un proverb romanesc... ... Chiar daca s-ar imbraca in trening si adidasi, chiar daca ar fi in afara orelor de program, Traian Basescu tot presedintele Romaniei este.
Traian Basescu, stapan in capul lui peste justitia din Romania, si mai ales peste procurori, primeste o lovitura grea in ce priveste numirea sefului DNA si a procurorului general. ... Antonescu a iesit public sambata sa-i transmita lui Basescu ca nu are ce negocia cu el in aceasta privinta.
Dupa un timp, dinspre statia de tren din apropiere, a aparut o femeie in varsta de circa 35 de ani, imbracata cu o jacheta verde inchis, ducand o sacosa. S-a apropiat si a zis ca se va aseza un pic sa se odihneasca inainte sa plece spre casa.
Pe 4 iulie 1989, la ora 21.00, in parcul Mtacminda din Tbilisi, Georgia, martorul isi conducea prietena acasa, cu automobilul, cand a avut o pana de motor. A plecat sa aduca niste apa pentru radiator, dar cand s-a intors, fata disparuse.
google-analytics.com