Cautare

25238 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele partidului psd" (6.48 secunde)
Liderul PSD, Mircea Geoana, si-a scos la inaintare "locotenentii" pentru a se urca cu bocancii pe platforma-program a lui Adrian Nastase.
PSD a trecut prin ciurul opozitiei primelor sase luni de exercitare a puterii de catre actualii guvernanti.
Filialele USL au termen pana la 15 iulie sa trimita rezultatele sondajelor de opinie conducerii celor trei partide pentru a se analiza scorul din fiecare judet, dar si candidatii potriviti pentru a reprezenta Uniunea la alegerile locale si parlamentare.
Cum vrea PSD sa isi rotunjeasca victoria (Autor: ... Potrivit legii electorale, acestia sunt alesi de consilierii judeteni si nu direct de catre electorat, asa cum s-a intamplat in 2012. PSD ar putea obtine 27 de sefi de consilii judetene.
Desi imediat dupa Congres parea dispus sa-i acorde lui Iliescu presedintia de onoare a PSD drept consolare, acum nu vrea sa-i dea mai mult de o simpla sinecura in partid.
Alexandru ii reproseaza lui Traian Basescu faptul ca submineaza autoritatea presedintelui PDL Emil Boc si apreciaza ca declaratiile publice de atentionare a PDL facute de seful statului sunt "niste proaste practici", subliniind ca a venit momentul decuplarii PDL de Basescu, potrivit Newsin.
Gabriela Antoniu) Fostul premier Victor Ponta prezinta pe pagina sa de Facebook ceea ce numeste ADEVARUL DESPRE SCANDALUL BLAIR, SITUATIA ASA CUM A FOST IN REALITATE, dupa ce judecatorii de la instanta suprema au decis sa-i ridice interdictia de a vorbi in public despre acuzatiile aduse de procurorii DNA Ploiesti.
Unii parlamentari PDL se declara nemultumiti de faptul ca nu au fost informati de amanarea CNC al partidului si ca sunt lasati in "deruta" si au apreciat ca nici Emil Boc, nici Vasile Blaga sau Adriean Videanu nu se ocupa de partid.
Refuz sa primesc lectii de la oameni care cred ca si-au cumparat un partid Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, transmite o scrisoare deschisa membrilor si simpatizantilor PSD.
Biroul Executiv al PSD se va intruni in regim de urgenta pentru ca membrii acestuia sa fie informati despre deciziile luate la Scrovistea, la intilnirea de la Scrovistea unde Adrian Nastase, insotit de Nicolae Vacaroiu si Octav Cozminca au fost prezenti aparent pentru a-l felicita cu prilejul zilei onomastice pe Ion Iliescu, aflat in concediu.
Cele mai importante partide ale momentului, PSD si PD-L, sunt macinate de framantarile interne.
Victoria lui Traian Basescu a aruncat in haos scena politica romaneasca. ... PSD clameaza sus si tare ca guvernarea ii revine de drept, iar Alianta "D.A.” anunta la randul ei ca va forma un Guvern. Nebunia a fost varfuita de Ion Iliescu si de Dan Voiculescu.
Geoana, intr-o scrisoare adresata membrilor CEx al PSD:
" Geoana a fost un agent toxic si o cartita in PSD" Mircea Geoana a fost "un agent toxic" si "o cartita" in sanul PSD, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics, el sustinand ca excluderea fostului presedinte social-democrat va prinde bine lui Victor Ponta, PSD si USL.
Puteti citi in continuare impresiile Corinei Cretu, europarlamentar, despre lucrarile Consiliului National al PSD, la care a participat. "Marturisesc ca de multa vreme nu a mai avut PSD un for atat de animat si de serios, orientat spre partid si spre problemele lui.
Mentinerea unui Parlament bicameral, sanctionarea migratorilor cu pierderea mandatului, intarirea controlului parlamentar asupa Guvernului, limitarea atributiilor presedintelui si votul obligatoriu sunt doar cateva din modificarile pe care partidele de opozitie (PSD si PNL) dar si UDMR le propun pentru modificarea Constitutiei.
Cine sunt adevaratii sefi ai PSD. ... Cum se imparte partidul dupa Mircea Geoana PSD-ul este impartit in doua dupa discutiile privind indepartarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului si chiar posibila sa excludere.
Partidul Social-Democrat a luat decizia de a forma un grup pentru apararea drepturilor cetatenesti ca urmare a deciziilor recente ale actualei Puteri de a-i demite pe acei functionari publici numiti de PSD. Grupul va functiona in cadrul Departamentului Juridic al PSD.
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
La acest referendum, Liviu Dragnea si opozitia au pierdut, dar PSD a castigat (Autor: ... Nu s-a intamplat nici pe departe asa ceva.
google-analytics.com