Cautare

2786 de rezultate pentru "chitu tiberiu constantin sinucidere" (7.13 secunde)
Stiu ca se intentioneaza semnarea unui contract intre manageri si sefii de sectie din cadrul spitalului, dar deocamdata forma contractului, precum si ce va cuprinde acesta, nu este foarte bine pusa la punct", sustine directorul Spitalului Judetean Constanta Tiberiu Tofolean.
Potrivit lui Tiberiu Plesu, inspectorul sef adjunct din cadrul Ispectoratului Teritorial de Munca Constanta, ITM efectueaza lunar in jur de 350 de controale, valoarea amenzilor aplicate intr-o luna cumuland un total de peste 200.000 lei.
Potrivit inspectorului adjunct din cadrul ITM Tiberiu Plesu (foto) pentru incalcarea legislatiei in domeniu cei cinci angajatori au fost amendati valoarea totala a sanctiunilor fiind de 7.
Autor de inventii este si Tiberiu Trotea, directorul Exploatarii Miniere Rovinari, ce functioneaza in cadrul Complexului Energetic, suma incasata anul trecut de acesta din drepturi de autor fiind de 19.050 de lei.
La CE Rovinari nu au fost calculate inca economiile Seful Complexului Energetic Rovinari, Tiberiu Trotea, a afirmat ca, in cazul in care se va aplica masura somajului tehnic, aceasta va fi vazuta ca un act de solidaritate cu minerii din cadrul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO).
Bogdan Tiberiu Iacob) Am asistat la un spectacol halucinant oferit de jurnalistul Robert Turcescu, o asa-zisa marturisire dublata de asa-zise documente potrivit carora ar fi fost ofiter acoperit al unui serviciu secret, nenominalizat.
Tiberiu Pop (claviaturi) are o amintire cu totul speciala, legata de Timisoara si de Casa Studentilor.
dirijorul Tiberiu Soare, compozitorul Dan Dediu si muzicologul Oltea Serban-Parau - semnatara prezentarii discului.
Numele lui Ponta erau Tiberiu Nitu la Parchetul General, cu Bogdan Licu prim-adjunt si Codrut Olaru adjunct, Laura Codruta Kovesi la DNA si Alina Bica la DIICOT, Bica fiind in prezent consiliera lui Olaru, seful DIICOT.
Dorica si Tiberiu Dan au deschis Centrul de boli rare NoRo din Zalau pentru a ajuta copiii care sufera. ... Dorica si Tiberiu Dan sunt doi oameni inimosi pe care i-am cunoscut la Scoala de boli rare Noro, din Zalau.
Dan Tapalaga Tiberiu Nitu n-a demisionat din functia de procuror si, din cate aud, nici n-ar prea vrea sa plece.
Bogdan Tiberiu Iacob) Ultima saptamana de framantari politice a adus cu sine zvonurile tot mai raspandite ca o mare parte a manifestantilor sunt, de fapt, angajati ai companiilor multinationale care activeaza in Romania si care au fost trimisi cu forta de catre sefi la mitinguri.
La doar 20 de ani, Paul Tiberiu Iordache este un exemplu de disciplina si ambitie reusind sa urce Romania pe podium de nenumarate ori.
Carutelor le era interzisa circulatia doar in zona A a municipiului, adica in spatiul delimitat la vest de strazile Pascani, Maria Tanase, Brestei, Campia Islaz, Petuniilor, Pictor Iscovescu, Bucovat, Soimului si bulevardul 1 Mai, la sud de strazile Tabaci, Anul 1848, General Magheru si bulevardul Gheorghe Chitu, la est de strazile Spaniei, Petre Ispirescu si Nicolae Iorga, iar la nord de strazile Fratii Golesti, Nicolae Iorga, General Constantin Cernatescu, General Argetoianu, Lamaitei, Doljului, Opanez si George Enescu.
Carutelor le era interzisa circulatia doar in zona A a municipiului, adica in spatiul delimitat la vest de strazile Pascani, Maria Tanase, Brestei, Campia Islaz, Petuniilor, Pictor Iscovescu, Bucovat, Soimului si bulevardul 1 Mai, la sud de strazile Tabaci, Anul 1848, General Magheru si bulevardul Gheorghe Chitu, la est de strazile Spaniei, Petre Ispirescu si Nicolae Iorga, iar la nord, de strazile Fratii Golesti, Nicolae Iorga, General Constantin Cernatescu, General Argetoianu, Lamaitei, Doljului, Opanez si George Enescu.
Mihai Chitu Premiu proiecte speciale pentru Bucuresti:
FCU Craiova: Popa - Enache, Andre Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert - Asamoah, Achim - Baeten, Marquet, Chitu - Compagno Rezerve: ... Nicolae Constantin
A fost urmarita pe bulevardele Gheorghe Chitu, 1 Mai si Raului, fiind pana la urma blocata in trafic pe strada Brestei, cu sprijinul politistilor de la Sectia 6 si al mascatilor de la Serviciul de Interventie Rapida.
Constantin, Vianna, Alceus, H. ... Chitu - Compagno Rezerve: Gurau, K. Papadopoulos, Dr. Albu, Zanfir, D. Croitoru, Marquet, Bahassa, Sidibe, Cl.
Nicolae Constantin FCU CRAIOVA (4-2-3-1): ... Mogosanu - Papadopoulos, Zanfir, Van Durmen, Marquet, Sidibe, Chitu, Iancu, Blanuta ABSENTI: R. Popa, G.
google-analytics.com