Cautare

775 de rezultate pentru "cezar preda" (3.64 secunde)
Chiar pe 13 decembrie, Cezar, fiul lui Pavel, va implineste trei ani. ... Cezar, fiul meu de trei ani, e foarte atasat de mine, dar si de sotia mea, Rodica. ... Cleopatra, fiica mea, este eleva la Scoala Olgai Gudynn, iar Cezar, fiul meu, e la gradinita Olgai Gudynn.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca Partidul Democrat nu se teme de initiativa PSD de a declansa procedura de suspendare din functie a sefului statului, Traian Basescu, transmite corespondentul Mediafax.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda sustine ca nu renunta la demisia de la conducerea PDL Buzau, in conditiile in care filiala si conducerea partidului desemneaza la sefia CJ Buzau un baron local. ... Organizatia PDL Buzau isi va rezolva singura problema de optiune", a precizat Cezar Preda.
Cezar Preda, vicepresedinte al PD-L, a declarat joi ca democrat-liberalii ii cer lui Adrian Nastase sa demisioneze din Parlament, pentru ca acesta sa poata veni in fata justitiei ca orice cetatean.
Cezar Preda: ... Am cautat si nu am gasit", a declarat Cezar Preda, duminica, intr-o conferinta de presa. ... "Schimbandu-se conducerea partidului, plecand cei care au pierdut, ca Blaga cu 40 si ceva la suta, ca Preda cu 49 la suta, ca Berceanu, au venit acum oameni noi, foarte valorosi.
Mircea Geoana, acest "rebel" al PSD a ajuns sa fie un prizonier al propriei formatiuni politice, pe care nu demult o conducea, lucru observat de un alt "copil teribilist" al politicii, PDL-istul Cristian Preda.
Democrat-liberalul Victor Mocanu va fi candidatul PDL Buzau la functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau, iar la aflarea acestei vesti, liderul organizatiei, deputatul Cezar Preda, a anuntat ca-si da demisia din fruntea filialei buzoiene si ca nici nu va mai candida pentru Primaria Buzau.
Ei vor avea astfel castig de cauza in fata orientarii democrate, promovata de tandemul Cezar Preda-Radu Berceanu. ... Probleme de identitate La randul sau, Cezar Preda, vicepresedinte al PD, a declarat ca el va prezenta o motiune democrata pentru ca nu crede in schimbarea identitatii partidului.
Emil Boc va castiga sefia PD, dupa ce ieri contracandidatul sau Cezar Preda s-a retras din cursa. ... Vicepresedintele PD Cezar Preda a anuntat ieri ca a decis sa retraga motiunea social-democrata pe care o depusese in vederea obtinerii presedintiei partidului la Conventia Nationala din 25 iunie.
Cezar Preda a fost acuzat joi, de liderul PC Buzau, Valerian Tuclea, ca ar avea stranse legaturi cu primarul PSD al Buzaului. "Cezar Preda face parte din "Fratia trandafirilor", alaturi de primarul de Buzau, Constantin Boscodeala.
Vicepresedintele PD-L Cezar Preda a declarat ca Mona Musca ar trebui sa candideze independent, nu sa se "lipeasca" de vreun partid. ... Este o parere personala", a precizat pentru Medifax Cezar Preda.
Cezar Preda (PDL): Ministrul Muncii ar fi trebuit sa provina din interiorul partidului Deputatul Cezar Preda a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca "ministrul Muncii ar fi trebuit sa provina din interiorul partidului".
Cezar va reprezenta Romania la EUROVISION 2013 In finala selectiei nationale EUROVISION 2013, desfasurata sambata seara si difuzata de TV, Cezar a obtinut maximul de puncte de la televot si locul al treilea in optiunile juriului.
Astfel, deputatul Cezar Preda pretinde ca PD a ajuns prima forta politica a tarii si ca, in aceste conditii, trebuie sa aiba intaietate la carma guvernarii.
Deputatul PD Cezar Preda s-a aratat ieri indignat de atitudinea liberalilor.
Intelectualii Cristian Preda si Sever Voinescu vor sa faca nota discordanta de ascensiunea politica a tanarului Honorius Prigoana, si de afacerile "cu gunoi" ale tatalui sau, pentru a nu pierde din aura de intelectuali, sustine analistul politic Stelian Tanase.
Europarlamentarul Cristian Preda a tinut sa-l felicite pe Victor Ponta pentru preluarea sefiei PSD.
Cristian Preda: Dupa ce a distrus Steaua, este regretabil ca Becali vrea sa isi puna amprenta asupra politicii Singura contributie "pozitiva a lui Gigi Becali la politica romaneasca ar fi tacerea", a declarat europarlamentarul Cristian Preda, conform Mediafax. ... Am putea numi categoria "mai bine taci", a declarat Preda.
Tipul infect care trebuie trimis la marginea societatii" Deputatul PSD Ionut Vulpescu sintetizeaza cele doua mandate ale presedintelui Traian Basescu plecand de la un text al lui Marin Preda despre "neobosita inventivitate a tipului infect".
Angajatii companiei de stat Radionav - companie ce asigura telecomunicatiile navale in zona de competenta a tarii noastre din Marea Neagra - si-au primit salariile dupa cateva luni de neplata a retributiilor lunare, a declarat pentru "Replica" Valentin Preda (foto), secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor.
google-analytics.com