Cautare

775 de rezultate pentru "cezar preda" (4.07 secunde)
Vicepresedintele Cezar Preda - cu o motiune social-democrata - va incerca sa-i infrunte singur la Conventia Nationala pe Emil Boc si pe Adriean Videanu. ... Vicepresedintele democrat Cezar Preda, sustinut de Radu Berceanu, a depus ieri motiunea social-democrata “Romania puternica - Romania social-democrata.
Dorinta liberalilor de a scoate PD de la guvernare este o nesimtire pe care democratii nu o vor ierta niciodata, a declarat ieri vicepresedintele PD, Cezar Preda.
Vicepresedintele PDL, deputatul de Buzau Cezar Preda, a declarat, joi, ca intelegerea incheiata de conducerea partidului cu PRM prin care PDL a cedat functia de vicepresedinte al Senatului lui Corneliu Vadim Tudor a creat un deficit de imagine formatiunii conduse de Emil Boc.
Vicepresedintele PD-L, Cezar Preda, se joaca cu focul.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: "Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda (foto dreapta), a explicat ca procedura propusa de PD este legala si a fost folosita si in cazul Statutului functionarilor parlamentari, lege care a fost suspendata pe un an, timp in care se va veni cu un proiect nou, cu mai putine privilegii pentru categoria vizata.
Cezar Preda si Adriean Videanu au avut un schimb de replici dur pe subiectul actiunilor pe care le detine statul roman la compania Petrom.
Cezar Preda si Adriean Videanu au avut un schimb de replici dur pe subiectul actiunilor pe care le detine statul roman la compania Petrom.
Cezar Preda:
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni, ca PNL a santajat PD in ceea ce priveste participarea pe liste comune la alegerile europarlamentare cu suspendarea presedintelui. ... A santajat cu participarea pe liste comune cu procesul de suspendare al presedintelui", a afirmat Cezar Preda.
Vicepresedintele PD-L Cezar Preda i-a replicat, joi, liberalului Bogdan Olteanu, care l-a acuzat de afaceri cu primarul PSD Constantin Boscodeala, caracterizandu-l drept "un mare gunoi politic".
Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ) va analiza plangerea in care deputatul Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, il acuza de calomnie pe vicepresedintele PD-L, Cezar Preda, ca urmare a unei decizii de luni seara a instantei supreme.
Social-democrata Ana Birchall ii cere lui Traian Basescu sa il demita de urgenta pe consilierul prezidential Cristian Preda, pentru declaratiile pe care acesta le-a facut despre PSD si Mircea Geoana. Intr-un interviu acordat BBC, Preda se referise la anuntata dorinta de a fi prim-ministru a lui Mircea Geoana.
Presedintele PSD Victor Ponta a precizat duminica ca nu Fidel Castro si Che Guevara sunt modelele sale, ci Tony Blair si Jose Zapatero, replicandu-i democrat-liberalului Cristian Preda ca daca ar veni mai des la PDL ar avea suficiente lucruri de reformat ca sa nu se mai preocupe de PSD.
Dl Cristian Preda, oparit la culme ca ideile sale de transformare definitiva a Romaniei intr-un stat totalitar (ce se pregateste tot pentru Basescu sau pentru vreun succesor desemnat din camarila sa actuala) nu pot pacali chiar pe toata lumea, a avut o reactie cel putin aiuritoare - dar oricum lamuritoare pentru intentiile si caracterul sau - la constatarea facuta de Ion Iliescu in legatura cu subiectul respectiv.
Sper ca presedintele sa tina seama de aceasta realitate atunci cand va desemna candidatul la functia de prim-ministru in decembrie" Declaratia ii apartine domnului Cristian Preda, fruntas pedelist, europarlamentar si profesor. Trecand peste austeritatea punctuatiei, declaratia domnului Preda vorbeste despre un anume fel de a intelege politica.
Prima ii apartine lui Cristian Preda, membru al aripii "oarecum intelectual, intrucatva moral, dar coleg cu Udrea si Anastase".
Mai zilele trecute, la o emisiune pe unul dintre canalele de stiri, l-am gasit pe interesantul europarlamentar ("interesant" e cel mai binevoitor epitet la care am putut apela) Cristian Preda raspunzand cum vrea unghiile lui la ce intrebari are el chef.
Galeria Galateca a gazduit ieri primul vernisaj al artistului Cezar Mic, elev in clasa a XI-a al Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza. ... Tablourile vor ajunge la ei si sper sa le primeasca cu drag, a marturisit Cezar Mic.
google-analytics.com