Cautare

4942 de rezultate pentru "cerere tip de reducere a suspndarii" (4.29 secunde)
Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.
Liderii PNL, care au participat la consultarile cu presedintele Traian Basescu, i-au prezentat acestuia un document de sustinere a Parlamentului bicameral si a introducerii votului uninominal.
Printre produsele din lista de discount-uri Carrefour: LED Smart 3D Samsung 32H6200 la pretul de 1.499 lei (reducere de 31%) si tableta E-Boda Supreme XL500 la pretul de 299 de lei. eMAG va face o reducere de 25% si la cel mai nou smartphone Apple, iPhone 6.
Hewlett-Packard Co a anuntat ca in urmatorii doi ani va renunta la 5. 700 de angajati in zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), parte a unui program de reducere a costurilor determinat de vanzarile tot mai slabe.
cum poti inlocui firma de cablu cu un dispozitiv simplu si ieftin. Iata continutul integral al reclamei sponsorizate de TvFox si care a fost postata prima data in ziua de 1 Decembrie 2017.
Secretele mintii de milionar Sursa: http://all-about-life.ucoz.ro/ Secretele mintii de milionar este o carte care te ajuta sa-ti schimbi modul de a gandi pentru a deveni bogat.
Directorii, monitorizati la performanta Guvernul a adoptat miercuri o hotarare prin care plafonul arieratelor pentru operatorii economici monitorizati va fi redus cu minimum 15% pentru anul 2006, comparativ cu anul trecut.
Dupa ce democratii au criticat modul in care a actionat PNL in cazul demisiilor sefilor Serviciilor de informatii, este randul liberalilor sa atace.
Peledistii resping categoric propunerea venita din partea secretarului general al PNL, Dan Motreanu, de reducere a pragului electoral de la 5 la 2%.
Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat ieri ca nu este obligatoriu sa fie disponibilizati angajatii de la CFR, ci trebuie ca sindicatele sa vina cu propuneri de reducere a costurilor, personal preferand sa taie din miile de salarii de peste 15.000-20.000 de lei.Ministrul transporturilor nu participa la negocierile cu sindicatele CFR, precizand ca a delegat aceasta sarcina unui grup de negociere.
Liderii partidelor de guvernamant au convenit asupra principiilor ce vor fundamenta Legea salarizarii in sectorul bugetar, stabilindu-se ca proportia dintre cel mai mic si cel mai mare salariu din sistem sa fie de 1 la 15, reducere substantiala fata de proportia de pana acum, de 1 la 72.
Biroul Permanent al Camerei a aprobat miercuri o reducere a bugetului pe anul in curs de la 291. ... 000 de lei la 255. ... 000 de lei, diminuarea survenind in urma aprobarii de catre Parlament a OUG privind rectificarea bugetara, cel mai mult fiind afectate veniturile pentru cheltuieli de personal.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca doreste reducerea numarului de agentii si ministere, mentionand ca prefera "ministerele mici cu bugete mari". "Daca ma intrebati pe mine - si nu o considerati ca pe o pozitie oficiala a partidului - eu as reduce si numarul de ministere.
Dupa vizita delegatiei FMI, guvernul are o misiune imposibila, si aceea de a reduce anual cu 0,5% din PIB cheltuielile cu salariile din sectorul bugetar.
Ministrii actualului guvern au calculat, au tras linie si au hotarat care sunt disponibilizarile pe care urmeaza sa le efectueze, in regim de urgenta. ... Astfel, Ministerul Finantelor Publice a anuntat ca va desfiinta 477 de posturi si va inchide 50 de agentii pentru a economisi lunar 500.
In loc de concedieri, guvernul propune reduceri de program si concedii fara plata. Pentru a le pune insa in aplicare, va trebui sa apeleze la adevarate acrobatii legislative.
Traian Basescu a declarat ca nu mai crede in analizele economistilor si ca, pentru a-si face o idee despre situatia economica, il suna saptamanal pe ministrul economiei, Adriean Videanu, sa-l intrebe care este consumul de energie.
In loc de concedieri, guvernul propune reduceri de program si concedii fara plata. Pentru a le pune insa in aplicare, va trebui sa apeleze la adevarate acrobatii legislative.
Antonescu a subliniat ca "PNL pune in vedere guvernarii Boc-Udrea sa abandoneze tentativa de asasinare a economiei romanesti prin sufocarea liberei initiative". "Daca incompetentii care guverneaza temporar Romania nu au solutii de scoatere a Romaniei din criza economica, le ramane o sigura solutie - plecarea din functii!
Ziarul Financiar publica un articol despre stupoarea care a pus ieri stapanire pe Camera Deputatilor dupa votul dat pe cele doua legi - legea de reducere a TVA la 5% la alimentele de baza si cea de neimpozitare a pensiilor sub 2.000 de lei.
google-analytics.com