Cautare

556 de rezultate pentru "centre" (4.87 secunde)
Sunt grupuri mari care au pe masa discutii legate de mutarea unor centre logistice si de depozitare din Turcia in Romania, chiar si din alte tari din UE care se afla pe anumite rute de transport.
„S-au conturat trei centre de putere pentru ca s-a dorit sa se asocieze puterea prezidentiala cu PD, Guvernul cu PNL si Parlamentul cu PSD.
In jur de 464 de centre si canale de televiziune din intreaga lume difuzează intrecerile de la Soci comparativ cu 240 in timpul JO de la Vancouver.
Potrivit anchetatorilor, toti cei cinci ar fi vandut abuziv, la un pret subevaluat, doua centre comerciale de pe raza sectorului 4, respectiv in Aleea Castanilor si in Piata Straduintei.
Simbolurile Bucurestiului la Palatul Brancovenesc • Si Centrul Cultural "Palatele Brancovenesti" din Mogosoaia participa, in perioada 19 - 21 septembrie, la sarbatoarea • "Zilele Bucurestiului" cu evenimente la care sunt invitati copii din scolile bucurestene si centre de plasament, care vor participa la ateliere de creatie, sustinute de artisti plastici.
Mai mult, potrivit directorului DGSPC, SC Grambie SRL si SC Mira SRL asigura furnizarea produselor alimentare si pentru centrele de plasament, nu doar pentru copiii din sistemul maternal, iar dinspre centre nu au fost primite nici un fel de sesizare.
Din cate stiu, o sa apara la Craiova vreo cinci, sase mall-uri, asa ca nu vom duce lipsa de astfel de centre comerciale", a spus Stefarta.
De aceea, conducerea PNG a solicitat ieri infiintarea unor centre operative pentru situatii de urgenta cu activitate temporara, care sa se afla in subordinea primarilor si care sa poata actiona cu mai mare operativitate in cazul unor dezastre naturale.
De aceea, conducerea PNG a solicitat ieri infiintarea unor centre operative pentru situatii de urgenta cu activitate temporara, care sa se afla in subordinea primarilor si care sa poata actiona cu mai mare operativitate in cazul unor dezastre naturale.
De pilda, la un moment dat "coordonatele" pentru observare au fost indreptate asupra unor centre de supraveghere a satelitilor din URSS.
In acelasi timp, Jandarmeria Bucuresti a anuntat ca va mobiliza peste 200 de oameni care vor patrula in mijloacele de transport in comun, in statiile RATB, in zona marilor centre comerciale precum si in zonele in care se vor organiza evenimente.
Batranii care se vor interna in centre medico-sociale vor plati doar 60% din venituri pentru serviciile de ingrijire si asistenta, fata de 80%, cat platesc in momentul de fata.
Aceasta analiza presupune recoltarea de fragmente foarte mici de tesut cu origine fetala. Ambele pot fi efectuate numai in centre specializate si sub control ecografic. Complicatii asociate talasemiei Complicatii hepatice: - virusurile
Ceea ce facem si in prezent, cu multe centre din lume. Si le amintesc pe cele mai importante: SUA (Harvard), China (Shanhai, Universitatea Fudan, cea mai cunoscuta de acolo), China (Beijing), Belgia, Italia, Germania, Spania si probabil ca in curand si in Marea Britanie.
Creierul, ca o antena mare, concentreaza toata informatia si cu ajutorul unor mecanisme si a sistemului endocrin transforma leptonii in bioparticule de marime 10e-9 si le repartizeaza tuturor sistemelor, organelor, celulelor corpului fizic prin anumite canale si centre energetice mentinand functia normala a organismului.
ati intemeiat Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare si cateva centre in tara, ati introdus o seama de noi metode revolutionare.
Exista putine centre specializate in lume in interventiile timpurii in primii ani de viata, lider mondial in identificarea semnelor timpurii in autism fiind Centrul Mifne din Israel.
La noi nu exista centre de zi pentru bolnavii cu Alzheimer, unde sa poti lasa pacientul cat timp ingrijitorul are diferite treburi de rezolvat.
Dupa acea conferinta, probabil la recomandarea d-lui F.Gulen, am vizitat, impreuna cu cativa profesori din Bosnia, cateva centre de invatamant ale organizatiei din Istanbul, Bursa si Izmir.
tipul obiectului, distanta, directia de zbor, daca aceasta s-a semnalat in zona unor silozuri de rachete, centre de cercetare si conexe, aerodromuri, atat militare cat si comerciale, statii de balizaj radio, statii radar, statii meteorologice (care pot lansa baloane si au teodoliti).
google-analytics.com