Cautare

22345 de rezultate pentru "ceasul lui tamango" (7.34 secunde)
Sau daca nu-l preamaresc direct, acestia cauta mereu nod in papura partidului de guvernamint si a conducatorilor lui istorici, excelentele lor Ion Iliescu si Adrian Nastase.
Considerat unul dintre cei mai buni sunetisti din tara, parte din echipa lui Smiley si a altor vedete, barbatul, de 39 de ani, i-a promis ca ii va produce el albumele si va fi sustinatorul ei de baza. ... S-a mutat cu el la Bucuresti, la insistentele lui.
FARCAS) In 1997, a fost difuzat filmul SF de mare succes Contact, bazat pe romanul cu acelasi nume, din 1985, al lui Carl Sagan. ... Descifrarea lui indica o modalitate de a calatori prin spatiul interstelar. ... In finalul filmului se descopera ca ceasul ei inregistrase diferenta de timp.
Fostul premier Adrian Nastase a inceput sa inventarieze, cu minutiozitate, minciunile lui Traian Basescu, spuse de-a lungul celor cinci ani de mandat la sefia tarii.
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
Cristian Tudor Popescu publica in Gandul articolul Boala lui Erostrat, pe care il puteti citi in continuare. ... Despre regele Mihai auzeam mereu ca a plecat din tara cu 16 vagoane pline cu averea lui, de fapt, a poporului.
Una dintre stratagemele preferate ale lui Traian Basescu este sa mute bobii discutiilor de la ultimii 5 ani - cei ai mandatului propriu - la ultimii 20, adica de la tema precisa a presedintiei sale la generalitatea unei intregi perioade istorice.
In asemenea zile de angoasa, de criza, de nesiguranta, de dezamagire, de teama, aparitia sa publica nu face decat sa atate revolta, demonii, resentimentele impotriva lui. ... Incearca sa castige timp si sa supravietuiasca impreuna cu regimul lui de pe o zi pe alta.
Elena Udrea lauda cu ravna curajul si barbatia lui Basescu Senatorul Gheorghe Pop a sustinut o declaratie politica intitulata:
Expertiza lui e actoria si nu incearca sa ascunda asta. ... Mult mai putin nostimi sunt colegii si partenerii lui de afaceri aflati cam la acelasi palier.
Cum s-a vazut moartea lui Dumitru Tinu in redactia Adevarul. ... Primul telefon l-am dat lui Cristian Tudor Popescu, care nu a raspuns.
Problema timpului Propria noastra intelegere a timpului si a spatiului a fost conditionata de teoriile lui Newton, Descartes, Leibniz care au contribuit esential la stabilirea caracteristicii dualiste a culturii occidentale. ... Contemporan lui Newuton, G.W.Leibniz a respins aceasta conceptie asupra timpului si a spatiului.
Desi Stolojan a inceput inca de ieri sa cante prohodul actualei conduceri a PNL, precizand ca pentru Tariceanu&company "ceasul ticaie", liderii liberali nu-si fac griji prea mari.
"Aceste relatii trebuie sa ramana chiar daca acum sunt atitudini care nu plac", a declarat Filip, precizand ca a avut o discutie pe aceasta tema cu liderul UDMR Bihor, Kiss Alexandru, si ca acesta, la randul lui, i-a promis ca o s-o lase si el mai moale, adica, nu le va cere etnicilor maghiari sa "nu-l sustina pe Basescu", asa dupa cum a indicat presedintele Uniunii, Markó Béla, ci le va sugera sa voteze "cum considera de cuviinta".
Performanta doare, atunci cand esti fanul unei nulitati ca Basescu si toata sleahta lui de prostituate si hoti.
El nu ucide cu gloante, munitia lui este de natura spirituala, iar sensul tragerii lui este ilogic.
Pe vremea aceea eram presedintele Grupului pentru Dialog Social, asa ca mi-am luat inima in dinti si - ajutat de cativa colegi specialisti in drept constitutional - am redactat o scrisoare pe care am trimis-o d-lui Ion Iliescu si d-lui Petre Roman, deci presedintelui CFSN si primului-ministru.
Concluzia lui Mack a fost ca fenomenul este real, acesti oameni sunt sinceri, li s-a intamplat ceva, dar deocamdata nu dispunem de o explicatie. ... Din cazurile pe care le cunosc personal si cu care as putea exemplifica fenomenul mentionat mai sus, cel mai interesant este cel al lui S.
FARCAS) Dintre cazurile de rapire pe care le-am investigat personal, cel mai tipic este cel al lui S.C., persoana obisnuita, cu picioarele pe pamant, careia nu-i sta in fire sa confabuleze si cu care ma si inrudesc prin alianta. ... A revenit in camaruta lui.
Intrigat de incapatanarea conservatorilor de a nu retrage motiunea simpla initiata impotriva vicepremierului Markó Béla, democratul Ioan Oltean ii cere lui Dan Voiculescu sa nu mai astepte pana la 1 ianuarie, ci sa-si ia partidul si sa plece de la guvernare la1 noiembrie, de Ziua Mortilor.
google-analytics.com