Cautare

1796 de rezultate pentru "caziere juridic brasov" (5.67 secunde)
Senatul a adoptat Ordonanta de urgenta privind infiintarea, organizarea si functionarea Oficiului National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti, al carui rol este de a asigura promovarea in tara si in strainatate a produselor traditionale si care va avea sediul in Brasov.
Functionarii primariei le-au explicat acestora ca procedura legala de eliberare a unui astfel de certificat consta in depunerea la registratura institutiei a intregului dosar cu actele necesare, dupa care trebuia luat avizul serviciului juridic.
"Strict juridic, Vadim este presedinte" Ieri, insa, lupta a atins un moment de maxima tensiune, debutul fiind dat de acuzatiile reciproce de ocupare a sediului central al partidului.
Unul care sa ii transforme pe romi in asistenti sociali sau medicali, sau chiar in doctori, si unul care sa impuna magistratilor ca niciun proces juridic sa nu dureze mai mult de sase luni. ... O alta tema abordata de profesorul pesedist a fost sistemul juridic.
Democrat-liberala Daniela Elena Dragomir (foto), actualul director al Directiei de Munca si Protectie Sociala Constanta, se pregateste, in schimb, sa preia functia de director juridic la Oil Terminal, in timp ce Valentina Munteanu (sustinuta de PSD) va deveni noul director executiv la DMPS Constanta.
Am foarte mari dubii ca la nivelul Parlamentului, OUG 61/2009, care da peste cap intreaga logica a sistemului juridic, are sanse de succes", a spus liderul PSD.
Potrivit Structurii Clasificarii Ocupatiilor, postata pe site-ul Ministerului Muncii, meseriile de jurist sau consilier juridic nu mai sunt necesare, fiind numiti, la capitolul 261 - "Specialisti in domeniul juridic", numai avocatii si magistratii (judecatori, procurori) si "specialisti in domeniul juridic neclasificati in grupele de baza anterioare".
absenta unui mediu juridic si administrativ satisfacator in domeniile sigurantei si justitiei, fenomenele de coruptie la diferite niveluri si persistenta unei criminalitati organizate preocupante".
Mediafax informeaza ca presedintele PSD, Victor Ponta, propune, intr-o postare pe blogul personal, o alianta politica, inregistrata juridic, intre PSD si ACD (PNL+PC), care sa inceapa sa functioneze la nivel politic si parlamentar imediat dupa inscriere si la nivel local in termen de maxim 3 luni.
Seful Serviciului Juridic din Prefectura Dolj, Eugen Marinescu, a ramas fara drept de semnatura Prefectul Nicolae Giugea a anuntat ieri ca a semnat un ordin prin care i-a ridicat acestuia dreptul de semnatura din cauza deficientelor in activitate.
Seful Serviciului Juridic din Prefectura Dolj, Eugen Marinescu, a ramas fara drept de semnatura Prefectul Nicolae Giugea a anuntat ieri ca a semnat un ordin prin care i-a ridicat acestuia dreptul de semnatura din cauza deficientelor in activitate.
Cred ca este o sfidare si o bataie de joc la adresa populatiei Bucurestiului, iar decizia noastra, din punct de vedere juridic, este de a solicita o noua hotarare a Consiliului General, in asa fel incat sa avem o intrebare clara.
In acest caz, situatia s-ar putea complica teribil din punct de vedere juridic, pentru ca Geoana a punctat, deja, faptul ca decizia e nestatutara.
Un raport cu motivele suspendarii presedintelui Basescu, in lucru la departamentul juridic din PSD Departamentul juridic din PSD va finaliza un raport care va contine toate motivele legale care pot sta la baza suspendarii presedintelui, a anuntat luni secretarul Consiliului National al partidului, Codrin Stefanescu.
Sorin Rosca Stanescu) Sub aspect juridic, lucrurile sunt la fel de clare cum sunt si din punct de vedere politic.
Curtea Constitutionala, sesizata de Presedintele Romaniei, domnul Iohannis Klaus Werner, si de catre Consiliul Superior al Magistraturii, a respins sesizarile privind generarea unui conflict juridic de natura constitutionala de catre Guvernul Romaniei.
Treisprezece case internationale de avocatura au depus scrisori de intentie pentru a deveni consultantul juridic al Fondului Proprietatea, mecanismul gasit de Guvern pentru despagubirea fostilor proprietari, se arata intr-un comunicat al Fondului. "Speram ca vom reusi sa alegem consultantul juridic pana la sfarsitul lui martie, conform calendarului initial.
Departamentul juridic al PSD analizeaza posibilitatea atacarii la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a Legii bugetului de stat pe anul 2011, pe motiv ca acesta ar fi structurat pe legi care nu sunt in vigoare, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, purtatorul de cuvant al departamentelor PSD, Lia Olguta Vasilescu.
Experti in domeniul juridic (COD 1.3) Pentru clientul nostru, cautam experti in domeniul juridic, pentru toate zonele din tara. ... · Cunoasterea buna a limbii romane · Minim studii superioare absolvite cu diploma de absolvire/licenta · Experienta specifica dupa absolvirea studiilor superioare de minim 3 ani in domeniul juridic.
Vorbim aici despre institutia mediatorului juridic si chiar de Avocatul Poporului, care se cam pierde in petitii cu structurile statului. Ideea era ca prin intermediul mediatorului juridic sa se reduca substantial numarul de procese si implicit cheltuielile ocazionate de acestea, care ne storc de bani pe noi, contribuabilii.
google-analytics.com