Cautare

14955 de rezultate pentru "caziere juridic brasov in anul 2007" (4.25 secunde)
IBM România a organizat, pe 27 si 28 martie, cea de-a patra editie a forumului national „IBM Academic Days for Universities in Romania“, ce a avut drept scopuri informarea si initierea unor forme de cooperare inovativa pentru o societate interconectata, bazata pe cunostinte prin parteneriate strategice de instruire si cercetare-dezvoltare, pe termen lung, interdisciplinare, pe planuri multiple de colaborare cu mediul academic, industrial, administrativ si cu institute europene.
Anul 1990 - 63.000 de salariati, statul actionar majoritar. Anul 2006 - aproape 22.000 de angajati, actionari majoritari firme private.
Comisia Europeana a avizat vanzarea platformei industriale Tractorul Brasov, considerand ca AVAS a obtinut cel mai mare pret posibil pentru active, nu a descurajat investitorii interesati si a actionat ca un agent economic, in conditiile economiei de piata.
Cititi in paginile Gazetei de Sud de saptamana aceasta cateva repere despre cine sunt si ce au facut oamenii politici propusi de principalele partide pentru fotoliile Parlamentului European. ... Alegerile din 7 iunie pentru desemnarea deputatilor romani in Parlamentul European se vor desfasura pe sistemul listelor.
Guvernul se va intalni vineri, in sedinta speciala, pentru a discuta proiectul de buget pentru 2007.
Guvernul a aprobat ieri proiectul bugetului de stat pentru 2007. Acesta reprezinta primul buget in care sunt prevazute contributii ale statului roman la bugetul Uniunii Europene.
În 2008 s-au înregistrat la notarii publici doar tranzactii imobiliare între rude (donatii, preluari de locuinte cu acte de întretinere).
În 2008 s-au înregistrat la notarii publici doar tranzactii imobiliare între rude (donatii, preluari de locuinte cu acte de întretinere).
Investitiile realizate, de-a lungul trimestrului IV 2008, in economia nationala au fost de 2,3 % fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar pe total anului 2008, investitiile realizate in economia nationala au fost cu 17,1 % mai mari fata de anul 2007.
"Curtea constata ca nici prevederile constitutionale ale articolului 119, invocate in sustinerea cererii (...) si nici vreun alt text constitutional nu se refera la avizarea actelor normative initiate sau emise de Guvern, in sensul conditionarii emiterii lor numai dupa obtinerea unui aviz", se arata in motivarea deciziei Curtii Constitutionale din 7 februarie, facuta publica joi.
'Desemnat ministru de Finante in locul independentului Sebastian Vladescu, Gheorghe Ialomitianu este un politician destul de putin cunoscut.
Dobanzile la creditele in lei vor continua sa scada in urmatorii doi ani, conform estimarilor Rozaliei Pal, care previzioneaza un nivel al dobanzilor la aceste credite de 12,3% in 2007 si 10,1% in 2008.
Principalele termene in care contribuabilii trebuie sa se incadreze pentru depunerea declaratiilor fiscale si plata datoriilor catre stat sunt zilele de 15, 25 si 31 ianuarie.
Indiferent ca e vorba de locuinte sau sedii de firme, constructiile iau amploare în judet.
Locuitorilor Baniei li se pregateste pentru 2007 impozitul pe cladiri maxim admis prin lege, dar si alte taxe umflate cat cuprinde. ... Astfel, potrivit proiectului de stabilire a taxelor si impozitelor locale pentru anul 2007, impozitul pentru persoane fizice se calculeaza prin aplicarea cotei de 0,1% asupra valorii impozabile.
Compania hoteliera Turism Felix, unde SIF Transilvania este actionar majoritar, a cumparat actiuni la toate cele cinci SIF-uri existente pe piata, in valoare de 3,8 milioane de lei.
In peisajul economic romanesc exista o categorie de firme tratate cu delicatete si cu mare discretie de autoritati: companiile din subordinea Ministerelor, in care statul este actionar unic.
Industria de articole de imbracaminte va consemna o scadere de 9% in 2008, fata de o diminuare de 21,5% in 2007, potrivit unui studiu al Comisiei Nationale de Prognoza (CNP).
Compania Dacia a produs anul trecut cu 19. 723 mai multe autovehicule decat in anul 2007, ajungand la 242. 415 pana la sfarsitul lunii decembrie 2008, in crestere cu 8,85%, potrivit raportului financiar al companiei. Printre modelele produse de Dacia anul trecut au fost 83.
Cel putin asta e parerea organizatorilor Caravanei Avangarde, "Programe de finantare pentru IMM-uri, Fonduri structurale 2007-2013".
google-analytics.com