Cautare

217 de rezultate pentru "cash" (7.20 secunde)
Marele Metro Cash&Carry da rateuri pe banda rulanta la Constanta. Dupa amenzile primite pentru marfa expirata ori cu termenul de valabilitate la limita, Metro 1 din Constanta (foto), de pe bulevardul Aurel Vlaicu, a incercat sa imbuneze chiar ieri, 30 august a.
- Benzina Euro 95 si Euro 4 - Motorina Euro 5 (incepand cu 1.10.2009)- Clientii care alimenteaza la benzinaria Carrefour pot plati cash, folosind cardul sau cupoane de benzina.
Potrivit acestuia exista, mai ales in astfel de perioade de instabilitate, dezvoltatori care isi asuma riscul de a scadea preturile pana la limita de jos, cu scopul principal de a-si asigura un cash flow care sa ii salveze de un eventual faliment sau care sa le acopere alte cheltuieli auxiliare.
Compania a generat mai bine de 11 miliarde de dolari cash, din operatiuni, si a platit dividende de 3,1 miliarde de dolari.
Sa stiti ca de multe ori, in lumea reala conteaza fluxul de cash. Televiziunea are toate obligatiile acestea pe care si le-a luat, in special pe transmisiunile sportive, care au devenit foarte costisitoare.
BNR precizeaza ca soldul datoriei externe este calculat pe baza cash, adica nu include dobanda acumulata si neajunsa la scadenta si nici alocarile de drepturi speciale de tragere (DST) de la FMI.
Economistii estimeazs ca rezervele de cash ale guvernului pot acoperi nevoile pentru maximum una-doua luni, insa statul nu este in pericol de a nu-si putea onora obligatiile si are mai multe solutii posibile la dispozitie, pe langa plata unor randamente mai ridicate, scrie agentia de presa.
Jeffrey Franks s-a declarat in schimb ingrijorat in privinta arieratelor (datorii restante) sectorului public, care, in opinia sa, afecteaza sectorul privat si revenirea economiei. A precizat totusi ca Ministerul Finantelor are o rezerva de lichiditate (cash buffer) suficienta.
• Nu sunt un bun consumator al activelor mele, al cash-ului meu. Am incercat toata viata mea sa fiu autonom, sa investesc in studiile mele.
Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM) si a automatelor de schimb valutar (ASV), astfel incat clientii bancii sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare.
"Nu inseamna ca intreprinzatorul va primi bani cash cu care poate face ce vrea. Banii vor fi alocati intr-un cont din care pot fi platite cheltuieli eligibile, pe baza de factura", a mentionat premierul.
Sigur, miscarea ampla de care vorbim s-a produs in contextul falimentului Lehman Brothers, teama de contraparte cuprinzand sistemul bancar iar cash-ul fiind la mare pret (va amintiti de dobanzile de 20% care se plateau la un moment dat deponentilor in Romania?).
"Pentru 2012, PDL s-a angajat la un deficit bugetar calculat prin orice metoda (cash sau de angajamente) de 3%, ceea ce presupune, dincolo de reducerea de la 4,4% din PIB in 2011 la 3% in 2012 si disparitia tuturor arieratelor bugetare catre diversi creditori ai administratiei centrale si locale, efort foarte greu suportabil economic si social.
In aceste conditii orice dezechilibrare a pietei datoriilor suverane va ge¬nera severe probleme de cash-flow pentru autoritatile statului. Mai grav decat atat, inca 6,2 miliarde vor trebui "rostogolite" o data pe an.
Dar, daca o firma ar avea disponibilitati banesti pentru un cash colateral la banca sau pentru consemnarea de mijloace banesti la trezorerie, atunci si-ar plati datoriile catre stat, deci nu ar mai cere esalonarea lor la plata", a mentionat Radu Buziernescu, managerul Professional Consulting.
Reprezentantul bancii a mai spus ca nu sunt probleme de cash: "Oamenii trebuie sa stie ca, acolo unde nu mai sunt bani in bancomat, ei pot sa ceara banii din interiorul bancii si li se vor da.
Kaufland, parte a grupului german Lidl Schwartz, este al doilea jucator din comertul romanesc, dupa Metro Cash&Carry, in functie de cifra de afaceri.
"Daca SIF Oltenia aproba vanzarea catre grupul Erste a participatiei pe care o detine la BCR, atunci va primi si cash, si actiuni Erste listate.
Tot specialistii in finante sunt de parere ca evaziunea s-ar diminua daca toti banii s-ar misca prin conturi bancare si s-ar diminua cash-ul din economie.
El face raportari conform asa-numitelor standarde "cash", in care evidentele bugetare inregistreaza doar fluxurile de bani efectiv platite, adica o cheltuiala de investitii apare numai atunci cand este achitata, cifrele regasindu-se in executiile bugetare publicate de Ministerul Finantelor.
google-analytics.com