Cautare

133 de rezultate pentru "cardio" (3.18 secunde)
Acum, acesta este inca in stare grava, ieri dimineata suferind un nou stop cardio-respirator peste care a trecut cu bine. ... - ieri dimineata) a facut iar stop cardio-respirator.
In cartea "Ia-ti portia de sanatate", Mihai Dragomir are cateva pagini in care vorbeste despre cardio mix recomandat pentru sedentari!
In cele din urma, a fost declarat decesul, ca urmare a unui stop cardio-respirator provocat, cel mai probabil, de un infarct.
Creierul nostru are o oarecare marja de independenta de a functiona in lipsa unui aport constant de oxigen adus pe cale sanguina, dar este, totusi, dependent din punct de vedere al metabolismului de calitatea functiei cardio-respiratorii.
Putini stiu insa ca obiceiul de a bea vin rosu, care este o sursa naturala de resveratrol, sta la baza explicatiei medicale a Paradoxului francez, adica a faptului ca francezii sunt oamenii cu cel mai sanatos sistem cardio-vascular din lume, desi consuma alimente bogate in grasimi.
Cei mai multi oameni au nevoie de circa o ora de antrenament cardio, de trei pana la cinci ori pe saptamana. ... De asemenea, este important sa combini fitnessul cardio cu ridicarile de greutati.
Concept fitness adus tocmai din SUA, FitCurves este un program complex, ce combina exercitiile cardio cu cele de forta si de streching.
Include si exercitii cardio in antrenament Antrenamentul cu greutati este o metoda eficienta de a stimula metabolismul, dar si exercitiile cardio contribuie la acest proces, in special prin arderea caloriilor, mentinerea in parametri optimi a sanatatii sistemului cardiovascular si cresterea rezistentei la efort.
Doctorul Calin Man, purtatorul de cuvant al DSP Maramures, a declarat ca a fost vorba de un deces "subit", senatorul ajungand la spital in stop cardio-respirator.
Nu le burdusiti cu multe ingrediente, paste, sosuri si paina alba. Alegeti paine integrala, carne slaba si legume", spune Mihai Dragomir, initiatorul conceptului si concursului Cardio Mix in Romania.
Medicul a explicat ca, in aceasta faza, accentul se pune atat pe antrenarea muschilor picioarelor, cat si ai trunchiului, dar si pe cresterea rezistentei cardio-pulmonare.
Foisorului, nr 107) pentru a afla totul despre acest program complex, ce combina exercitiile cardio cu cele de forta si de streching.
Antrenamentele cardio, in care iti lucreaza toate grupele musculare, sunt la fel de importante ca abdomenele clasice. 3. Pune accent pe antrenamentele scurte si intense, de henul HIIT ( Hight Intensity Interval Training).
Tragedia a avut loc in acest weekend si copilul a facut stop cardio-respirator, in momentul in care a fost bagat in cristelnita.
cresterea frecventei tuberculozei, a cancerului, a bolilor cardio-vasculare etc. Avem nevoie de programe de sanatate pa termen lung, care sa fie in mana statului, a Ministerului Sanatatii, finantate deci de stat.
- Talpa-gastei are efect sedativ pe sistemul nervos central si inima, fiind indicata in cardio-patia ischemica cronica, hipertensiunea arteriala si insuficienta cardiaca.
intreaba un consilier municipal newyorkez - Daca tutunul e asociat in mod traditional cu cancerul pulmonar si bolile cardio-vasculare, canabisul nu e strain de tuse si bronsita cronica, plus multe altele, printre care si schizofrenia, psihozele sau accidentele, spun cercetatorii.
Deci, mi-am dat seama ca toate astea se fac printr-un - cumva stiam -, dar mi-am dat seama ca se fac prin relatii personale, adica ai nevoie de un consult de cardio, trebuie sa suni, sa spui:
Conform informatiilor furnizate de doctorul Letitia Damoc, director al Serviciului Judetean de Ambulanta, Gheorghita Mararu a suferit patru plagi impuscate, trei in zona inimii si una in abdomen, iar cand au sosit medicii avea deja doi litri de sange in cavitatea toracica si era in stop cardio-respirator.
In deschiderea manifestarii, Peter Imre a facut o introducere in tematica dezbaterii, afirmand ca Philip Morris, unul dintre liderii mondiali ai productiei de articole din tutun a fost de acord cu faptul ca "tigarile ucid", consumul de astfel de produse constituind cauza a numeroase afectiuni cardio-vasculare, pulmonare, etc.
google-analytics.com