Cautare

434 de rezultate pentru "cancerul de col uterin" (2.97 secunde)
Cem Ä°yibozkurt, specialist ginecologie la Liv Hospital, Istanbul, Turcia, vine Samabata, 19 Martie, la Bucuresti, pentru a oferi opinia medicala gratuita pacientelor cu cancer ovarian, de san si alte afectiuni ginecologice.
Rata de supravietuire cumulata pentru cancerul cervical, ovarian si de san in Romania este de doar 59,3%! Pentru a afla cum putem lupta cu astfel de statistici ingrijoratoare, va asteptam la evenimentul de lansare a Coalitiei pentru Sanatatea Femeii, o initiativa a Fundatiei Renasterea.
Actrita a fost diagnosticata cu cancer de col uterin, iar starea ei era atat de grava, incat a fost nevoita sa se opereze de urgenta. Ea a trecut printr-o interventie de histerectomie totala si a inceput sedintele de chimioterapie.
Centrul pentru Inovatie in medicina a prezentat concluziile unui studiu sociologic intitulat Romanii si cancerul. ... Florinel Badulescu (foto), presedintele Societatii Nationale de Oncologie Medicala din Romania (SNOMR), Dr Oana Costan, Directia Programe Nationale de la CNAS, Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABCR).
Plasture cu estrogeni - terapie care tine in frau cancerul de prostata cu metastaze cu mai putine efecte adverse (Autor Magda Marincovici) Administrarea de estrogeni pe cale transcutanata ar putea reprezenta o alternativa la tratamentele hormonale actuale indicate in in cazurile de cancer de prostata in stadii avansate, demonstreaza un studiu britanic.
Doctorul german Ryke HAMER (foto) a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti doar stand de vorba cu ei.
Magda Marincovici) Majoritatea romanilor au informatii privitoare la cancerul intestinului gros, dar aproape 70% nu stiu care sunt investiatiile si analizele ce permit diagnosticarea acestei boli, demonstreaza studiul efectuat de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC), impreuna cu IMAS.
Cancerul ovarian vine fara simptome (Autor: Magda Marincovici) Anual, in tara noastra sunt raportate 1.686 cazuri noi de cancer ovarian si 981 de romance mor din cauza acestei boli.
O echipa de cercetatori francezi au realizat un test extrem de eficient, ce permite, cu ajutorul unei simple prelevari de sange, identificarea pacientilor susceptibili de a intra pe un tratament tintit contra cancerului pulmonar.
Femeile diagnosticate cu cancer de san au un risc aproape de doua ori mai mare decat restul populatiei de a dezvolta un al doilea tip de neoplasm intr-o alta zona a corpului, arata un studiu recent al Granada Cancer Register, din Spania.
Femeile care au avut primul copil la cel putin 15 ani de la prima lor menstruatie au inregistrat o scadere a riscului de cancer cu 60%.
S-a descoperit planta care vindeca cancerul in 40 de zile O planta foarte putin cunoscuta, cu un nume mai mult decat bizar, tinde sa revolutioneze intreaga lume cu proprietatile sale curative miraculoase.
Undeva in lume, o femeie moare in fiecare minut, din cauza cancerului de san. ... Ti-e frica de ce o sa afli? ... Cancerul de san poate fi tratat daca este depistat la timp!
O noua terapie in cancerul pulmonar. ... Magda Marincovici) O anomalie genetica, responsabila de aproximativ 1% dintre cancerele bronsice, a fost descoperita recent de o echipa de specialisti din Toulouse. Acesta este punctul de plecare catre un nou tratament ce va fi in curand disponibil.
Nici un copil bolnav de cancer nu trebui sa fie lasat singur. ... In urma cu cateva zile, pe 15 februarie, a fost marcata Ziua Internationala a copilului bolnav de cancer.
Mariustuca.ro / In 2013, in lume, au fost inregistrate 14,9 milioane de cazuri noi de cancer (Autoare:
O vitamina care ucide cancerul, exclusa din industria farmaceutica.
,, Terapia cu iod radioactiv'' cunoscuta si sub denumirea de ,, tratament atomic'' este metoda revolutionara pe care Liv Hospital din Istanbul, o foloseste pentru a indeparta definitiv cancerul tiroidian!
Are cancerul cauze emotionale? ... Alexa Galgau) Cancerul este una dintre cele mai cumplite maladii cu care oamenii se confrunta si lupta cu aceasta boala este pierduta adesea, iar suferintele pe care le cauzeaza sunt nemarginite, atat pentru pacienti, cat si pentru apropiatii lor.
chimist cercetator Stefan Manea, directorul companiei Hofigal, lucreaza de o viata in domeniul suplimentelor alimentare pentru ca a avut inca de cand era copil convingerea ca daca-i dai organismului vitaminele, mineralele, dar mai ales INFORMATIA subtila pe care plantele o contin, poti mentine corpul intr-o stare de sanatate buna, atat la nivelul fizicului, cat si la nivelul psihicului.
google-analytics.com