Cautare

474 de rezultate pentru "camy beauty center" (6.89 secunde)
Rasfatati vor fi si iubitorii de fashion si beauty, pentru ca la targ isi vor putea alege cadourile mult dorite de sarbatori de la standurile designerilor vestimentari, a celor care realizeaza manual bijuterii unicat sau a celor care aduc produse cosmetice bio, game variate de cosmetice naturale din Germania, Anglia, Franta si chiar si din Orientul Indepaartat.
Dupa ce a observat pe majoritatea blogurilor de beauty ca periajul uscat este la moda, Megan Willett de la businessinsider.com a facut un experiment pentru a vedea daca acest tratament de infrumusetare este benefic sau nu.
beauty-laura.ro / Reconstructia sanilor Pentru femei, care au depasit cancerul de san au cicatrici emotionale si psihice, iar dorinta de a se simti intregi, e foarte puternica.
Mai mult, in acelasi complex de vacanta, care este cel mai mare de pe Litoralul Marii Negre, turistii au la dispozitie restaurante, baruri, o cafenea orientala, un beauty salon si un centru SPA.
Astazi, in cadrul Beauty District Stejarii, va fi lansata noua colectie de produse pentru manichiura si pedichiura CND SPA, un concept unic unde frumusetea si aromele plantelor se imbina cu stiinta CND.
Albumul The Beauty Diaries va fi lansat in aceasta toamna si va fi produs de NMC Productions. NAVI - Music & Shibari Show https://www.youtube.com/watch?v=NKKnkeQTDIY
Parasoftin te va ajuta sa pui piciorul in prag si sa elimini orice disconfort la nivelul talpilor.  Daca pana acum credeai ca ai nevoie de diverse tratamente profesionale scumpe, de vizite la saloanele de beauty sau de mai multe produse pentru a avea talpile picioarelor catifelate si ingrijite, acum ai la indemana un produs inovator care actioneaza in 60 - 90 minute si care te ajuta sa obtii efectul dorit dupa aproximativ 7 zile de la utilizare.
Cele mai indragite vedete din showbiz au descoperit, in premiera, noile tendinte din industria frumusetii, participand la deschiderea celui mai nou centru dedicat femeilor- Chic Salon by Beauty ONE (Str.
- In anul 1993, Anne Herbert si Margaret Paloma Pavel au publicat o carte pentru copii, intitulata Random Kindness and Senseless Acts of Beauty;
Stim ca frumusetea vine din interior, asa ca Georgeta Licsandru a povestit despre Beauty Help, un produs miraculos pentru mentinerea tineretii noastre.
Monini a sarbatorit recent frumusetea si feminitatea, alaturi de jurnaliste si bloggerite de beauty, la Restaurantul La Mama Ateneu. Claudia Vasilache, managing partner WMP:
Din experienta mea personala, raportez ca au fost vremuri cand eram beauty editor si acolo trebuia sa scriu in stilul revistei ELLE, pe blog sa scriu in stilul Mirunei Siminel si mai aveam un al treilea job care presupunea redactarea unor articole medicale informative, obiective, fara stil si-nflorituri.
Gloria Excelsis participa in acest week-end cu produse de beauty la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Dar, pentru ca m-ati intrebat, imi place mult filmul "American Beauty". Mi-a placut tot ce a facut Al Pacino si eu insumi am fost in situatia de a face un film la Hollywood.
Aurel Vainer, deputat al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania - administrator si membru in Consiliul de Administratie la WORLD TRADE CENTER Bucuresti;
La acest moment, de precizat ca se afla in curs de dezafectare si beach-barurile, din zona anterior mentionata, care apartin SC Neoplatonica SRL, SC Argi SRL, SC Laurette SRL, SC Amy Center SRL, SC Kudos Style SRL si SC Crescendo SRL.
Mi-as dori foarte mult ca Primaria Generala a Capitalei, impreuna cu antreprenorii din capitala, oamenii de afaceri, sa organizeze foarte multe targuri de joburi si intalniri specifice dedicate tinerilor pentru ca acestia sa isi gaseasca nu doar un loc de munca, ci unul potrivit studiilor si pregatirii pe care o au, pentru ca aceasta am inteles ca este marea lor durere in ultima perioada, pentru ca au o facultate, poate au si un master, dar, de exemplu, nu-si gasesc job decat de secretara sau call-center, oricum, activitati care sunt sub pregatirea pe care o au.
AVAS a primit in baza unei ordonante din 1998, cu titlul de dare in plata in contul creantei pe care o detinea asupra debitorului SC World Trade Center, o serie de 29 de constructii situate pe Soseaua Nordului, reprezentand Satul Francez.
Editia de primavara a Targului Imobiliar National (tIMOn) va debuta miercuri, 20 februarie, la World Trade Center cu prima expozitie ce va aduna laolalta 35 de dezvoltatori si circa 10.000 de locuinte.
"Primul proiect al RRD este Tulcea Shopping Center, care va avea o suprafata inchiriabila de circa 45.000 de metri patrati.
google-analytics.com