RTV.NET: Tratament pentru celulita vechi de peste 5000 de ani
Garshana sau tratamentul de infrumusetare vechi de 5000 de ani, pentru care vedetele garanteaza ca reduce celulita, este poate cel mai bun tratament pentru infumusetarea pielii.
Dupa ce a observat pe majoritatea blogurilor de beauty ca periajul uscat este la moda, Megan Willett de la businessinsider.com a facut un experiment pentru a vedea daca acest tratament de infrumusetare este benefic sau nu.
Aceasta si-a cumparat o perie pe care o recomanda unul din bloggeri si a mers la un dermatolog pentru a afla adevarul cu privire la sanatatea pretinsa.
- Dupa cum spune si denumire, procedura implica o perie ferma pe care sa o folosesti pe suprafata uscata a pielii, a declarat dermatologul Rachel Nazarin de la Schweiger Dermatology Group, care practica, de asemenea, aceasta tehnica de periere a pielii uscate.
Miscare de frecare se face pe suprafara pielii la fel ca la procedurile de masaj. Rutina de infrumusetare nu este noua, este originara din medicina Ayurveda, o traditie hindusa, veche de peste 5000 de ani, unde este cunoscuta ca Garshana. Practicantii pot folosi manusi de matase, un burete sau o perie moale pentru a creste circulatia sangelui. Modele ca Miranda Kerr sau Molly Sims folosesc aceasta procedura si sunt indragostita de ea.