Cautare

226 de rezultate pentru "camelia" (3.57 secunde)
Guvernul a aprobat la ultima sedinta o hotarare pentru liberalizarea completa a pietei de gaze naturale si energie electrica de la 1 iulie 2007, dand astfel posibilitatea tuturor consumatorilor de a-si alege furnizorul, a declarat, purtatorul de cuvant al Executivului, Camelia Spataru, citata de NewsIn si preluata de The Money Channel.
Camelia Khraibani, director medical al spitalului. Sectia de recuperare si medicina fizica, în curs de modernizare Sectia de recuperare este dotata cu aparatura moderna, la standarde europene.
Si fara jurist-sefDirectia juridica a primariei nu mai are de câteva zile nici sef, fostul director, Camelia Nicola, transferându-se. Primarul Craiovei a afirmat ca îl va numi pe unul dintre juristi director cu delegatie pâna la organizarea concursului.
Si fara jurist-sefDirectia juridica a primariei nu mai are de câteva zile nici sef, fostul director, Camelia Nicola, transferându-se. Primarul Craiovei a afirmat ca îl va numi pe unul dintre juristi director cu delegatie pâna la organizarea concursului.
Varianta finala privind modalitatea de calcul a taxei de prima inmatriculare auto va fi stabilita la sfarsitul lui ianuarie, printr-un act normativ, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru.
Astfel, este vorba despre aprobarea finantarii a 25 de proiecte de comunicare ale asociatiilor romanilor din Italia cu suma de 450.000 lei."Este un sprijin care vine in intampinarea asteptarilor structurilor asociative romanesti din Italia" a declarat Camelia Spataru, purtatorul de Cuvant al Guvernului.Finantarea se face din bugetul aprobat pe anul 2008 al Cancelariei Primului-Ministru, pentru Agentia pentru Strategii Guvernamentale.Asociatiile trebuie sa fie organizatii de tip non-profit, inregistrate pe teritoriul Republicii Italiene, al caror obiect de activitate il constituie dezvoltarea si integrarea sociala, economica si culturala a comunitatilor de romani in cadrul general al societatii italiene.
Daca o sa introduca pungi de hârtie, sper ca vor fi tot gratuite, pentru ca, daca trebuie sa platesti, o iei pe cea mai ieftina", a precizat Camelia Popa, de 27 de ani, care a explicat ca nu o deranjeaza sa foloseasca plase de pânza, dar nici nu crede ca-si va aminti mereu sa le ia de acasa.
Ordonanta reia totodata masura adoptata deja de guvern pentru masinile Euro 4, respectiv scutirea de la plata pentru toate autovehiculele noi înmatriculate atât în România, cât si în celelalte state ale UE dupa 15 decembrie 2008“, a precizat purtatoarea de cuvânt a guvernului, Camelia Spataru.Prima de casare acordata prin programul „Rabla“, care vizeaza scoaterea din uz a masinilor mai vechi de 12 ani, a fost majorata de la 3.000 la 3.800 de lei pentru 60.000 de autoturisme, bugetul total alocat acestui program fiind de 228 de milioane de lei.
5 Camelia si Corina Voiculescu 1 - 1,1 mld. 5 Veronica Dragan 800 - 900 mil. 6 Sorin Ovidiu Vintu 800 - 850 mil.
din Valcea, condusa de Daniela Camelia Nemoianu, se ocupa in prezent de tot ceea ce reprezinta divizari si fuziuni legate de infiintarea companiei Electra, la nivelul sectoarelor minier, energetic si hidroenergetic.
Sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) controleaza dealerul Ferrari si Lotus, prin Forza Rossa Holding, firma inregistrata in Cipru (86,3%).
"Datele venite din piata arata ca, incepand cu 2009-2010, consumul de apa plata a avut un trend ascendent, in defavoarea celui de apa carbogazificata, atat datorita cresterii folosirii apei plate in pregatirea laptelui sugarului de catre mame, dar si datorita cresterii preocuparii populatiei pentru o viata sanatoasa", spune Camelia Hoinarescu, director de marketing la Rio Bucovina.
Atat Dan Voiculescu cat si Camelia Voiculescu vor fi tinte in dosar, desi "justitiarii" ros-portocalii vor face tot posibilul pentru a implica in dosar si unele vedete ale "Antenelor".
Adrian Sarbu a pierdut suportul CME pentru grupul Mediafax, iar Dan Voiculescu trebuie sa predea controlul fiicei, Camelia. Dinu Patriciu si Sorin Ovidiu Vintu sunt deja out.
Ionut Dolanescu, Camelia Ciobanu Filip, celebra soprana Leontina Vaduva si Irinuca Loghin! Fiecare va sustine momente artistice emotionante marca O data-n viata!
Livia Graur, Diana Bart, Sonia Argint Ionescu, Connie Preda, Adina Halas Hugeanu, Monica Colceriu, Camelia Baltoi, Dana Petcu, Oana Toma, Anca Iubu, Livia Boaja, Oana Lazar, Corina Kristaly, Ovidiu Muresanu si Andrei Nourescu.
Sorana Cirstea - Samantha Stosur, Alexandra Dulgheru - Vera Zvonareva, Alexandra Cadantu - Roberta Vinci si Irina Camelia Begu - Carla Suarez Navarro.
Alexandra Cadantu, locul 109 WTA, a fost invinsa, cu scorul de 6-0, 6-1, dupa 42 de minute, de Roberta Vinci (Italia), cap de serie numarul 23 si pozitia 25 in ierarhia mondiala, iar Irina-Camelia Begu, locul 41 ATP, a fost intrecuta, cu scorul de 6-1, 7-5, dupa o ora si 33 de minute, de Carla Suarez Navarro (Spania), pozitia 58 in clasamentul mondial.
In alta ordine de idei, Irina-Camelia Begu si Monica Niculescu au fost eliminate de rusoaicele Vera Zvonareva si Svetlana Kuznetsova in sferturile de finala, cu 7-5, 6-3.
Iosif Badea (CS Universitatea) - locul I la categoria 24 kg, U 11 (sub 11 ani), Ionela Baran (CS Universitatea) - locul doi (23 kg, U11), Nahomi Badea (LPS "Petrache Triscu") - locul trei (29 kg, U13), Ramona Vanatoru (CS Universitatea) - locul trei (40 kg, U13), Robert Pasare (LPS) - locul I (34 kg, U15), Catalin Bota (LPS) - locul doi (46 kg, U15), Andrei Cucu (CS Universitatea) - locul trei (46 kg, U15), Madalin Dragomir (LPS) - locul trei (55 kg, U15), Onisin Badea (LPS) - locul trei (60 kg, U15), Nicoleta Veghea (LPS) - locul 1 (52 kg, U15), Marian Ivanoiu (LPS) - locul trei (36 kg, U15), Camelia Ivanovici (CS Universitatea) - locul trei (63 kg, U15), Robert Patru (LPS) - locul trei (57 kg, U15), Alexandra Ganea (CS Universitatea) - locul I la U15 (40 kg) si locul trei la U17 (40 kg), Theodora Bleaju (LPS) - locul I (48 kg, U17), Delia Ciobanu (LPS) - locul trei (63 kg, U17), Floriana Vacaru (CS Universitatea) - locul doi (70 kg, U17), Augustin Balan (CS Universitatea) - locul doi (55 kg, U23), Adrian Nicola (CS Universitatea) - locul I (90 kg, U23), Alexandru Margineanu (CS Universitatea) - locul doi (+100 kg, U23), Larisa Staicu (CS Universitatea) - locul trei (63 kg, U23) si Simona Balan (LPS) - locul 1 (70 kg, U23).
google-analytics.com