Cautare

216 de rezultate pentru "caini" (3.30 secunde)
Singurul merit pe care i-l admit este flerul in afaceri, ca doar nu si-a facut banii taind frunze la caini, dar de la o vreme, cam asta i-a devenit preocuparea de capatai.
Avem si caini - unii care au invatat sa traverseze, singuri, pe la trecerea de pietoni; altii raman "nesimtitori" la patimile pantofilor nostri...
Pentru "caini", viitorul suna frumos: au pierdut campionatul. In schimb, Steaua se antreneaza in campionat ruland tot lotul. Cred ca va fi campioana.
Aruncam resturile la caini, care plecau apoi pe campuri dupa iepuri. Puneam apoi cojoacele pe noi si ne culcam pe "fasche", cu fata spre cer.
Ne trebuie o lista plina de cei multi (si prosti), iar pe asta o obtinem fugarindu-i cu caini specializati sa ia mirosul pachetelor ilegale de date.
Dinamo a remizat cu Sepsi pe teren propriu, scor 0-0, in a doua etapa din play-out-ul Ligii 1.Astfel, Dinamo castiga primul punct in play-out, dar ramane pe locul 8 in clasament, in timp ce Sepsi se pozitioneaza pe locul trei in play-out.
Nu m-ar mira ca dupa intrarea noastra in Europa sa asistam pe strazi si in parcuri la scene de amor intre caini si niste dulci duduite cu o alta orientare sexuala, iar noi sa fim obligati sa consideram normala asemenea relatie.
/ (daca le calci, esti norocos?!) // De sarbatori gasesti pe jos / Confeti, coji de portocale / E un oras foarte frumos / Da-i locuit de animale // Iar daca esti mai curajos / Si te avanti prin mahalale / Haite de caini iti ies in cale / Nu sunt capace la canale / Dar e-un oras foarte frumos".
Trebuie insa sa nu uite ca, pana la a trece peste maiestuosul Pasaj Basarab, bucurestenii sunt chinuiti de tantari, caini vagabonzi sau de gropile de pe strazile laturalnice, "probleme marunte", dar suparatoare pentru cei care inca mai spera ca odata si odata cineva isi va aminti si de necazurile lor.
"Opozitia", adica Steaua, Rapid, nu reuseste sa puna piedica acestor "caini rosii", cu toate ca lupta. Dinamo - Rapid 3-1.
sau daca mai exista caini pe strada la Bucuresti; sau care-i salariul mediu in Romania; sau ce mai e nou prin Transilvania (!).
Dinamo a retrogradat dupa barajul cu U Cluj pierdut de "caini" cu 1-3 la general (0-2 in tur, 1-1 in meciul retur).
Inca mai tin minte cum ma invata tata sa fiu atent cand cumpar miel, ca s-a mai intamplat sa fie vanduti caini pe post de carne de Paste.
Un barbat de 56 de ani a fost ucis, cu sange rece, de prietenul de pahar. Initial, vecinii au crezut ca victima a fost atacata de caini.
Fie ca-i vorba despre pisici de companie, caini de rasa sau chiar maidanezi, romanii se ingrijesc de necuvantatoare, le tin in case sau la bloc, le hranesc si le trateaza ca pe un adevarat aproape.
Fara rezultate notabile in Europa, Dinamo a dat de Lazio, un bau-bau cu numele decat cu valoarea, iar lipsa de experienta si labilitatea psihica a jucatorilor i-a privat pe ' caini ' de mult-dorita asezare la masa bogatilor, pastrandu-si totusi locul, alaturi de Rapid, in ' liga ' inferioara - Cupa UEFA.
Daca stai macar o clipa de vorba cu acest om, care, din pricina faptului ca a fost evreu, a suferit inca de pe vremea cand era copil, traind adesea numai cu radacini, ierburi, caini sau ciori si fiind silit sa se ascunda prin dughene parasite, plin de mizerii, bolnav de tot ce se putea la acel moment si fiind impuscat alaturi de mama, singurul parinte care-i mai ramasese in viata in acea vreme, toate acestea te fac sa te gandesti la ce traiesc romanii nostri acolo, asupriti din toate partile de poporul pentru care lucreaza.
Asa se face ca mai multe tari membre UE vor sa ne interzica dreptul de a mai intra pe teritoriul lor in cautarea unui loc de munca unde presupunem noi ca ar exista caini cu covrigi in coada.
Liga a 2-a, etapa a 8-a A marcat: Al. Pop 38 Echipele de start: Dinamo: Dujmovic - Moura, Patriche, Giafer, Amzar - Larrucea, N.Rosu - A.
Stirile "de la ora 5" ne-au prezentat diverse cazuri de-a lungul timpului cu decese ale minorilor ramasi nesupravegheati si care si-au gasit sfarsitul la 2 metri de casa, cazuti in bidoane cu apa, muscati de caini sau arsi de vii in incendii stupide, stiri care, dincolo de aura scandaloasa, contureaza o realitate trista.
google-analytics.com