Cautare

159 de rezultate pentru "caine" (3.60 secunde)
Efectul, in loc sa fie benefic, avand in vedere rolul de "caine de paza" al presei, devine profund nociv. Echilibrul in abordarea unui subiect, foarte clar definit in orice manual de jurnalism, este inlocuit cu tonul justitiar.
Insa peste toate ramane "Mister"-ul, nemuritorul Dinu, adevaratul "caine pana la moarte" chemat inca o data sa salveze echipa.
Bietul caine, legat de caruta si obligat sa mearga dupa ea zile in si, sfarseste, fara nicio vina, prin a-si da duhul dupa prea multa truda.
Care dau tiganilor sa manance un cal pe moarte, care fac vaccinuri scumpe, imposibil de platit de unii, care cred ca un caine pe moarte poate fi inlocuit cu altul nou.
Primarul nu se simtea vinovat, incepuse sa povesteasca ceva despre fiica sa si cum si ea a fost muscata de un caine...
Se creaza un precedent periculos si, in loc ca Justitia sa devina cu adevarat independenta si nemiloasa, ea se transforma intr-un caine docil, bine dresat si gata sa execute orice comanda, fie ea si odioasa.
nu te mai ataca un singur caine, ci mai multi. Haitele de caini comunitari nu se poate spune ca sunt izolate sau pripasite doar prin cartiere marginase - asta constat eu.
Sa terfeleasca personajul respectiv, sa-i agate de coada, precum tinichelele unui caine vagabond, o greutate misterioasa cu iz de escrocherie, care sa-l traga in jos exact atunci cand persoana cu pricina va incerca sa ridice capul din nou.
Cum m-am trezit cu 2 politisti in casa, fara sa sune sau sa bata la usa, doar pentru ca erau in cautarea unui bataus din bloc, cum stateau alti nepasatori in timp ce un caine in lesa musca dintr-un maidanez, incurajat de stapan, cum in loc sa asigure ordinea publica stau la bautura in uniforma...
Daca vad un caine pe strada il iau si-l duc la doctor. - Dupa succesul inregistrat cu piesa Don’t miss missing you, stiu ca te pregatesti sa incanti din nou fanii cu cel mai nou single al tau, "Crazy".
- Animalutele noastre, Agatha (prima noastra catelusa,pincher metis), Cupi (catelusul pe care l-am adoptat initial pentru a-i face tratamentul dupa ce fusese muscat de un alt caine mai mare, si care, evident, a ramas la noi, pincher Australian si el) si Trotki (pisicul persan pe care il avem de 5 ani).
Am acasa si animalute - pesti, caine, pisica. - Ce carti citesti? - Sunt un mai mare cititor de carti decat scriitor.
- Un caine husky. Ochii ii am deja. Sunt animale care stiu sa se faca placute si au o capacitate extraordinara de a se adapta diverselor stiluri de viata.
In urma accidentului, pietonul a fost ranit grav si transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Din accident a rezultat si decesul unui caine pe care victima il tinea in zgarda, in momentul traversarii.
Un ofiter de politie din cadrul IPJ Gorj a fost retinut dupa ce a impuscat un caine cu arma din dotare.
Rottweiler, Pitbull, Mastiff O femeie a murit dupa ce a fost atacata de peste 20 de caini RCA-ul pentru caine e mai scump decat cel pentru masina
Constantin Istrati catre parcul Carol, fiind urmarit si muscat de mai multe ori de catre caine. De frica cainelui, individul s-a urcat pe un autoturism marca BMW, provocand distrugeri la capota motor, plafon si spargand parbrizul.
Soferul a declarat in fata politistilor de la Rutiera ca, incercand sa evite un caine, a tras stanga de volan.
Acesta a sustinut in fata politistilor ca a pierdut controlul directiei dupa ce a incercat sa evite un caine, iar dupa accident a plecat pentru ca i-a fost frica sa nu fie agresat de proprietarii celor trei masini avariate, toti agenti de paza la Dolchim.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com