Cautare

17 de rezultate pentru "burtea" (3.43 secunde)
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... Si prietena lui Andrei Burtea are o fire artistica:
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau. ... Mai gasiti si candele, potcoave si ingerasi sculptati in lemn de Andrei Burtea.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... Candelele, potocavele si ingerasii s-au dat bine!", ne-a spus Andrei Burtea. La standul lor de la Sala Dalles, l-am intalnit si pe tatal celor doi frati, Valeriu Burtea, de la care acestia au mostenit talentul.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul expozitiei de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau. ... Mai gasiti si candele, potcoave si ingerasi sculptati in lemn de Andrei Burtea.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn.
De asemenea, puteti achizitiona si sculpturi in lemn deosebite semnate de Andrei Burtea. Acesta a descoperit dragostea pentru sculptura de la bunicul sau, Costea Burtea, care era sculptor, si de la tatal sau, care era pictor.
Andrei Burtea este un tanar artist care sculpteaza in lemn. ... "Sunt pasionat de cativa ani de sculpturile in lemn si am de gand sa sculptez si mandoline in lemn", ne-a spus Andrei Burtea.
Andrei Burtea s-a apucat sa sculpteze in lemn in urma cu patru luni. ... Am investit zeci de mii de euro in sculele cu care sculptez si culorile pe care le folosesc sunt preparate de mine", isi incepe Andrei Burtea povestea.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... Candelele, potocavele si ingerasii s-au dat bine!", ne-a spus Andrei Burtea. Obiecte vechi precum daltile, spiralele de strabunicul lor au facut deliciul celor prezenti.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn.
3) pe strada Motilor, in zona Fabricii de bere Ursus, unde un pluton aflat sub comanda maiorilor Laurentiu Cocan si Valeriu Burtea a omorat 9 oameni si a ranit 13 dintr-o coloana de demonstranti care venea din cartierul Manastur;
Manuela Golescu a scos recent si DVD-ul "Miresme de rai", in editie limitata, care deja s-a epuizat. Tot la standul ei, mai gasiti crucifixuri sculptate in lemn de Andrei Burtea si iconite cu Parintele Arsenie Boca.
Angajatii TVR i-au ales, saptamana trecuta, pe realizatorii de televiziune Sorin Burtea si Marian Voicu drept reprezentanti ai salariatilor Televiziunii Romane in viitorul Consiliu de Administratie.
Alexandru Sassu (PSD), Vlad Alexandru Velcu (propus de Guvern), Anne Marie Rose Juganaru (PSD), Victor Socaciu (PSD), Razvan Barbato (PC), Dida Dragan (PNL), Radu Toma (PRM), Stanik Stefan Ioan (UDMR), Raico Cornea (din partea minoritatilor), pe Sorin Burtea (reprezentant al angajatilor SRTv) si Marian Voicu (reprezentant al angajatilor SRTv).
Totodata, premiul pentru activitatea in campul social galatean i-a fost oferit directorului executiv al fundatiei "Inima de copil", Ana Cristina Burtea.
Viorel Burtea, 72 de ani, pensionar: "Vai de noi! Din 3,8 milioane de lei, dupa ce platesti intretinerea la bloc si celelalte servicii (televiziune, telefon), abia daca mai ramane un milion de lei.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com