Cautare

174 de rezultate pentru "bureata claudia" (3.23 secunde)
Cei doi au impreuna un baietel de 8 ani si lupta din rasputeri pentru a strange banii necesari unei operatii care ar putea sa o salveze pe Claudia. ... Tot in acea perioada a cunoscut-o pe Claudia, sotia lui, cu care are un copil in varsta de 8 ani.
Cutiuta de bijuterii lucrata in filigram este foarte veche, ne-a spus Claudia Bureata, care a revenit si la targul din Piata Amzei.
Claudia Butuc, director general al Departamentului de Implementare Programe si Ajustare Structurala, aflat in aparatul de lucru al ministrului delegat Cristian David, a dezmintit informatia oferita de directoarea Directiei de Integrare Europeana din cadrul CJ Dolj, Ileana Majina, conform careia programarile se fac direct de catre functionarii guvernului care lucreaza la implemetarea programului.
Este vorba despre experimentata Claudia Stef si mai tanara sa colega Georgiana Enache.
Atractia serii a fost insa Claudia Neghina, care a fost si mireasa colectiei Silviei Terziu. Claudia a aparut pe podium imbracata intr-o rochie alba, scurta, creata toata din perle veritabile, acelasi model pe care designerul i l-a pregatit celebrei cantarete Lady Gaga.
Dupa maratonul pe care il face la concerte si atunci cand acumuleaza mai multe nopti nedormite, cantareata de muzica etno Claudia Ghitulescu se "refugiaza" la salonul de infrumusetare.
Claudia Ghitulescu a fost desemnata recent cea mai sexy cantareata de muzica populara! ... Acum, pentru ca se apropie Craciunul, Claudia Ghitulescu abia asteapta sa daruiasca!
Claudia Pavel a avut parte pe 19 octombrie de o aniversare altfel.
Doar ca in buletinul de identitate, artista se numeste de fapt Silvia Claudia Simionescu.
Suntem pe calea cea buna, ceea ce este o excelenta veste, dar nu trebuie sa abandonam obiectivul pe care-l vizam, trebuie sa facem mai mult in privinta factorilor de risc daca vrem cu adevarat sa atingem obiectivele pana in 2020, subliniaza Claudia Stein, director de cerecetare al biroului european al OMS.
Si artista Claudia Pavel stie acest lucru, asa ca a apelat la terapia cu Lumina Intens Pulsata (IPL) pentru a scapa de pilozitatea nedorita.
Claudia Pavel (alias Cream) ne-a dezvaluit metoda sa de detox pentru aceasta perioada! ... Recomand oricand o supa de legume si o salata sanatoasa, mai ales ca urmeaza sa filmez videoclip pentru piesa Privilege si trebuie sa fiu in forma, spune Claudia Pavel.
Am avut parte de o rasturnare de situatie incredibila saptamana aceasta intre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu!
Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu au fost fata in fata, pentru prima data, la judecatoria Constanta. Motivul pentru care Claudia a fost data in judecata de Bianca.
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei.
Fosta contabila de la Ciocarlia a plecat in concediu cu acte din institutie Si pentru ca Nicolae Marghiol nu putea sa faca falsuri in acte singur - alaturi i-a fost chiar contabilul primariei, Nicoleta Claudia Onara.
De la standul ei o profesoara de romana, Claudia Gorniceanu, pasionata de cristale, a achizitionat un cristal de cuart cu apa cu 150 RON. ... Asa ca, trebuie sa avem numai ganduri bune", ne-a spus Claudia.
Claudia Vasilache, managing partner la WMP, ne recomanda o masca din ulei de masline si banane, pe care o puteti prepara cu ulei de masline Monini Classico.
„În timpul desfasurarii unei manifestatii electorale, unul dintre participanti a tras un foc de arma, cu un pistol neletal cu bile de cauciuc, in plan vertical“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtatoarea de cuvant a Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Propunere legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului are ca autori mai multi deputati PDL - Claudia Boghicevici, Iustin-Marinel Cionca-Arghir, Catalin Croitoru, Tinel Gheorghe, Stelian Ghita-Eftemie, Mircia Giurgiu, Ioan Holdis, Doru Lese, Nicusor Paduraru, Stefan Pirpiliu, Alin Popoviciu, Marius Rogin, Valentin Rusu, Mihaela Sandru si Marius Spanu.
google-analytics.com