Cautare

139 de rezultate pentru "budescu virginia" (6.88 secunde)
Starea psihica i s-a inrautatit semnificativ odata cu boala grava a tinerei sale sotii (s-a casatorit cu verisoara sa Virginia, cand aceasta avea doar 13 ani, iar dupa 7 ani de casatorie, in 1842, ea s-a imbolnavit de tuberculoza si 5 ani mai tarziu a murit).
Bazata in McLean, Virginia, compania Mars are vanzari nete care depasesc 33 miliarde dolari, in 6 segmente de afaceri: Produse pentru animalele de companie, Ciocolata, Alimente, Bauturi, Symbioscience.
Autorul studiului, doctorul Mark DeBoer, profesor de pediatrie la Universitatea Virginia, spune : - Data fiind dovada incontestabila a legaturii dintre timpul petrecut in fata televizorului si excesul ponderal, pediatrii si parintii ar trebui sa incerce reducerea acestui timp.
In afara de laboratorul din Maryland, suspecte ca ar fi primit esantioane de bacil iradiat mai sunt si laboratoarele din Virginia, Delaware, New Jersey, New York (est), Tennessee, Texas (sud) si Wisconsin (nord).
Observatorul Green Bank din Virginia de Vest, cel mai mare telescop orientabil de pe planeta, si Observatorul Parkes din New South Wales.
Secretele mesterilor populari Atelierul de modelaj in lut, coordonat de Victor Grigore, Elena Paraschiv si Sorina Nedelcu, atelierul Sa confectionam, sa ne jucam, coordonat de Anisoara Toparceanu, Andreea Parnic si Roberta Gabudeanu, sau atelierul de incondeiat oua, coordonat de Virginia Oana, cu participarea mesterilor populari din Bucovina, Aurica si Marinela Aneci, au fost foarte apreciate de toti participantii care au avut ocazia sa-si realizeze propriile lucrari.
arhitecta romana Maria Virginia Andreescu-Haret, prima femeie arhitect din Romania si din lume (1894); actrita americana Dorothy Stickney (1903); romancierul, dramaturgul si filosoful francez Jean-Paul Sartre, laureat Nobel (1905);
Clarvazatorul Pat Price a fost cel care a fost pus sa descrie ceea ce a vazut intr-o instalatie subterana din statul Virginia, instalatie pe care nu o vizitase niciodata.
Ilie Nastase, Virginia Ruzici si Alina Tecsor au fost si ei la Arena Nationala. Festivitatatea, care a durat o ora si 15 minute, s-a incheiat cu o explozie de confetti, in culorile drapelului national.
Angela Gheorghiu este cea mai frumoasa voce de soprana de opera pe care am auzit-o, este o voce pe care o iubesc mult. A urmat altor stele cu care noi romanii ne putem mandrii pe acest pamant, precum marea soprana Virginia Zeani...
Angela Gheorghiu este cea mai frumoasa voce de soprana de opera pe care am auzit-o, este o voce pe care o iubesc mult. A urmat altor stele cu care noi romanii ne putem mandrii pe acest pamant, precum marea soprana Virginia Zeani...
Pana se va decide daca este cazul unei audieri care sa duca la punerea puscasului american sub acuzatia de omor, urmand sa fie judecat de o curte martiala, concluziile anchetei de 30 de zile spun destul de multe… Investigatia a cazut pe "umerii” unui singur politist, trimis in mod expres din Virginia la Bucuresti.
Pai avocatul apararii, folosindu-se de faptul ca nu prea erau martori (de la fata locului) care sa-l contrazica la procesul din Virginia, a spus ca circulatia din Bucuresti este haotica si acuzatul nu se pregatise pentru a conduce o masina in Romania!
Un barbat inarmat a deschis focul intr-un supermarket din statul american Virginia, miercuri, si a ucis 10 oameni, relateaza BBC.
Virginia de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Octavia, pe Str. Anton Pan dinspre B-dul Unirii catre str.
"Vrem sa scoatem o lege care sa nu aiba nevoie de norme de aplicare, pentru ca acolo se poate schimba sensul legii", a conchis Giurgiu. - Sebastian GHEORGHIU - Virginia CONSTANTINIU
O persona dintr-o masina a decedat", a declarat Virginia Pralea, purtator de cuvant Politia Iasi. Viceprimarul din Iasi, Romeo Olteanu, a lansat doua ipoteze care ar fi putut duce la producerea accidentului.
Virginia de 77 ani, din Bucuresti, de unde au sustras suma de 20 lei; - La data de 06.01.2011, in jurul orei 15:30, prin inducerea in eroare a lui D.
Proiectul Indy Autonomous Challenge este dezvoltat de echipe de la UCLA, Universitatea Virginia sau Berkeley. Daca ati sperat vreodata sa ajungeti piloti de curse, probabil ati aflat rapid ca procesul e foarte complicat.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com