Cautare

206 de rezultate pentru "brutaria crasna salaj" (7.68 secunde)
Salaj 1.046; Arad 1.037; Hunedoara 1.034; Mures 1.023; Satu Mare 1.014; Botosani 1.003; Braila 1.002;
Oros a preluat in luna august postul de director general al Romsilva, inlocuindu-l pe Dan Ioan Aldea. El a ocupat anterior pozitia de sef al Directiei Silvice Salaj.
Producatorii de palinca din nord-vestul tarii vor organiza, azi, proteste in fata prefecturilor judetelor Bihor, Cluj, Maramures, Salaj si Satu Mare.
Numarul joburilor puse la bataie de catre angajatorii galateni este cel mai mic din tara, in conditiile in care alte judete pun la bataie mult mai multe locuri de munca: Salaj (146), Vaslui (276), Giurgiu (281), Braila (147), Vrancea (143), Botosani (98), Buzau (597).
Zonele declarate calamitate includ 7 judeþe din Moldova (Bacãu, Botoºani, Galaþi, Iaºi, Neamþ, Suceava, Vaslui), 2 judeþe din Banat-Criºana (Maramureº, Satu-Mare) ºi 5 judeþe din Transilvania (Braºov, Cluj, Covasna, Harghita, Sãlaj).
138), Salaj (974), Iasi (702), Vrancea (422), Constanta (287), Giurgiu (271), Calarasi (269), Timis (263), Botosani (255) si Prahova (252).
In cursul anului trecut, peste 20.000 de persoane din judetul Salaj au primit cate 20 kg de faina si 6 kilograme de zahar, ca ajutor din partea comunitatii europene.
Ilfov, Prahova, Giurgiu, Dambovita, Calarasi, Arges, Olt, Buzau, Valcea, Gorj, Mehedinti, Ialomita, Mures, Constanta, Neamt, Vaslui, Iasi, Timis, Caras-Severin, Brasov, Sibiu, Covasna, Teleorman, Cluj, Salaj, Bistrita Nasaud and Maramures.
Acest program este deja functional in localitatile Sarata - judetul Bacau, Cornesti -judetul Dambovita, Romanasi si Zalha - judetul Salaj si este in curs de implementare in alte cinci localitati din judetele Timis, Hunedoara si Caras-Severin.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Mihai Michael Chezan este, ca dintr-o minune, tocmai din Salaj, comuna Romanasi. Numai Domnul a facut ca acolo sa se nasca si inteleptul Buda, devenit si partener al credinciosilor din Chicago, si investitor clujean, si presedinte al PDL Cluj.
Pe locul al 15-lea se regaseste Nord-Vest Romania, adica judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu-Mare si Salaj. Transilvania a devansat astfel, in 2008, o regiune din Polonia, coborand un loc in topul saraciei.
Lucram cu oameni din primarie dar si cu agenti ai companiilor de asigurari care ne-au vizitat destul de des in ultima vreme", spune Eugen Balanean, primarul din Jibou, un orasel cu 11.800 de locuitori si 7000 de locuinte din judetul Salaj.
Diferenta de 596,25 milioane euro (bani cheltuiti pana acum) se regasesc in tronsonul de 64 de km, intre judetele Salaj si Bihor.
Senatorul PSD de Salaj, Gheorghe Pop, a sustinut o declaratie politica intitulata: O vara de dezmaț guvernamental Vara care tocmai a trecut, ca de altfel ultimii ani ai Romaniei, a fost una de dezmat guvernamental.
La polul opus, judetele cu cel mai redus fond locativ sunt Covasna (87.492 locuinte), Tulcea (94.525), Salaj (99.582).
Ce criterii s-au luat in calcul atunci cand s-a decis care unitati administrative din judetul Salaj vor primi bani din fondul de rezerva al Guvernului, in urma Hotararii de Guvern de saptamana trecuta?
Deschis in format Loco, magazinul din comuna Nusfalau, judetul Salaj, este situat pe strada Petofi Sandor, nr. 2, si dispune de o suprafata totala de 431,4 m2 din care sala de vanzare ocupa 266 mp.
Oltenii au plecat ieri spre orasul din judetul Salaj cu gandul sa faca un meci bun. "Mergem sa facem un joc bun.
Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Braila, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Gorj, Hunedoara, Iasi, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea, Vaslui, Vrancea.
google-analytics.com