Cautare

736 de rezultate pentru "breda cosmin pavel" (7.76 secunde)
PAVEL RYCHTARIK; ... CONSTANTIN PAVEL; GABRIEL BOHOLT; GABI RUSU; GHEORGHE MARIAN NEGUTU; GHEORGHE POSTELNICU; LEONTE NASTASE; LICA BARBU; MIHAI VICTOR EUGEN;
Lista ar fi foarte lunga - Albert Poch, Gabriel Bratu, Constantin Ciosu, Octavian Bour, Mihai Stanescu, PIM, Iulian Pena-PAI, Nic Lengher, C.Pavel, Horatiu Malaele, Nicolae Ionita, Neonte Nastase, Pavel Potezatu, Octavian Covaci, C.
Versurile sale apar in repertoriile copiilor (este autorul versurilor indragitului slagar Nu mi-e frica de Bau-Bau compus de Gabriela Sauciuc " Cicone), dar si ale multor solisti consacrați precum Corina Chiriac, Stela Enache, Angela Similea, Margareta Paslaru, Marcel Pavel, Paul Surugiu " Fuego, Monica Anghel, Aurelian Temisan, Ilie Micolov, Madalina Manole si mulți alții.
Totodata, avocatul Pavel Abraham a declarat, la Pitesti, ca Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, are de spus multe lucruri despre persoane importante pe care le-a cunoscut, dar unele dintre afirmatiile sale ar trebui mai intai sa fie probate.
Claudia Pavel (alias Cream) ne-a dezvaluit metoda sa de detox pentru aceasta perioada! ... Recomand oricand o supa de legume si o salata sanatoasa, mai ales ca urmeaza sa filmez videoclip pentru piesa Privilege si trebuie sa fiu in forma, spune Claudia Pavel.
Dupa mai multe incercari si jocuri de culise, clasa politica de la Chisinau a gasit o noua candidatura la functia de prim-ministru, cea a lui Pavel Filip, care urmeaza a fi votat in urmatoarele zile de Parlament.
Serviciul de second opinion se face in mod gratuit, pe baza dosarului medical al fiecarui pacient. Persoana de contact: Eva Pavel Mobil: ... Eva Pavel Mobil: 0723 224 923, 0727.224.973E-mail: [email protected]
Ce au in comun Claudia Pavel, Mihai Albu si Anca Serea?
Simona Dragomir s-a bucurat sa o descopere in public si pe frumoasa Claudia Pavel, mamica venind sa se informeze despre cum sa traiesca sanatos impreuna cu baietelul ei, Noah. ... M-am bucurat sa o descopar in public si pe mamica artista Claudia Pavel careia ii multumesc pentru prezenta.
Presedintele Basescu si premierul Tariceanu sint criticati si de un alt comentator politic de la "Ziua”, Dan Pavel, in comentariul "invata Basescu si Tariceanu din greseli?”.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participa recent la targul traditional organizat de Sfintii Petru si Pavel in curtea Muzeului Satului.
Marcel Pavel si Stelu Pandelescu au marturisit in exclusivitate la Xtra Night Show ca se bucura sa faca o piesa impreuna si spera sa nu fie ultima lor colaborare.
La 34 de ani, Andrei Pavel e clar ca nu mai poate, desi are o inima mult mai mare decat a multora care se bat cu caramida in piept cu ce fac ei pentru Romania.
Marcel Pavel a acceptat provocarea "oracolului" de la Xtra Night Show. Artistul a relatat despre inceputurile sale in muzica si nu numai!
Marcel Pavel a sustinut un concert la protestul organizat, duminica, la Orhei, de catre Partidul Politic SOR, insa fara un public prea mare, transmite tv8.md.
Doi dintre jucatorii la care a facut referire tehnicianul oltenilor sunt fundasii centrali Cosmin Crusoveanu si Paul Irimescu, de la Gaz Metan Severin, primul semnand aseara un contract valabil pentru un an si jumatate. ... Pavel, Neacsu, An.
Badea, multumit de rezultate Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, este multumit de rezultatele reprezentantelor sectiei de atletism: ... Sotii Ileana si Cosmin Sorescu au obtinut medalie de argint la aruncarea discului, respectiv a ciocanului.
Cosmin Moti, 15. ... Pavel Kralovec (Cehia); arbitri asistenti: Roman Slysko (Slovacia), Tomas Mokrusch (Cehia); arbitri asistenti aditionali: Petr Ardeleanu si Michal Patak (ambii din Cehia);
Ca poet sau ca reporter din paginile revistelor Viata studenteasca si Amfiteatrul- unde iscalea Corneliu Ostahie Cosmin si pot spune ca eram un cititor aplecat al scrisului sau.
Muzica mi-a placut mult, in special Cosmin Andrian, Nelu Geaulea, Tatiana Ojog si copiii de la Ansamblul Forile Baraganului (care m-au impresionat foarte mult), ne-a spus Maria Matei, director de productie la Atelierul Marulia.
google-analytics.com