Cautare

736 de rezultate pentru "breda cosmin pavel" (3.43 secunde)
Mijlocasul echipei Pandurii, Cosmin Bacila, se recupereaza la o clinica din Roma si spera sa revina pe teren la finalul lunii martie Fotbalistul pandurilor, Cosmin Bacila, incearca sa-si revina dupa accidentarea din partida cu Steaua din turul acestui sezon, cand Florin Gardos i-a provocat o dubla fractura, de tibie si peroneu.
Bacila a refuzat oferta Presedintele executiv al pandurilor, Eugen Parvulescu, sustine ca gruparea gorjeana i-a oferit lui Cosmin Bacila un contract marit cu 25% fata de actuala intelegere, insa jucatorul a cerut timp de gandire.
Nici atacantul Cosmin Vancea nu considera rezultatul unul echitabil. ... Mi-am facut datoria Daca FC Olt a obtinut un punct in disputa cu Gaz Metan, asta s-a datorat fundasilor, in special celor centrali, Cosmin Crusoveanu si Paul Irimescu, fosti jucatori ai gruparii din Severin.
Cosmin Contra a dorit sa obtina cea de-a 3-a victorie ca selectioner si din acest motiv a trimis pe teren o echipa la fel de ofensiva ca la partida castigata cu Turcia cu 2-0. ... - Echipa lui Cosmin Contra s-a limitat sa joace pe contraatac si a fost rudimentara.
In ciuda faptului ca tricolorii au incheiat neinvinsi in grupa, Cosmin Contra isi asuma faptul ca acest prim sezon de Liga Natiunilor a fost un esec. ... Cosmin Contra si-a manifestat regretul pentru ca Romania nu a reusit sa inscrie 2 goluri.
Cosmin Cernat a rerusit sa socheze atunci cand a aparut la un eveniment monden, organizat in Capitala, pe 1 iulie. ... Cu toate astea, Cosmin Cenat nu a dat nicio declaratie oficiala despre motivul schimbarii socante.
Cosmin Soare a participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... In aceasta perioada, intre 27 noiembrie - 27 decembrie il gasiti pe Cosmin Soare la targul traditional organizat la Universitate.
Din dragoste pentru Calarasi, autor Cosmin Sutu 2. ... Calarasi - Orasul Culturii, autor Barbu Mihai Gabriel In urma jurizarii a fost declarat castigator filmul Din dragoste pentru Calarasi, autor Cosmin Sutu.
Doctorul stomatolog Cosmin Ulman precizeaza ca "pierderea precoce a unui dinte de lapte sau intarzierea eruptiei unui dinte definitiv (un urma unei infectii) determina inghesuiri ale dintilor". ... Cu aceasta ocazie copilul se obisnuieste cu medicul si cu atmosfera din cabinetul stomatologic", mai spune doctorul Cosmin Ulman.
Cosmin Manuel Soare, director al firmei Smin Codex SRL, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... Tot la noi, mai gasiti la vanzare si botosi din blana naturala - la 55 RON", ne-a spus Cosmin Manuel Soare.
Recenta greva a politistilor denota faptul ca, in sferele puterii, se ia serios in calcul schimbarea PDL-istului Vasile Blaga de la carma portofoliului Internelor, sustine unul dintre fostii sefi ai Politiei, chestorul Pavel Abraham, pentru Inpolitics. ... Acesta este un alt episod", explica Pavel Abraham.
Concret, in anul 2006, politistii Teofil Parasca, lucrator la Serviciul de Paza si Ordine Publica, Pavel Halmagean, lucrator la SIPI Arad, si Nicolae Batran, seful Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economico - Financiare, au detinut informatii ca primarul Gheorghe Falca urma sa primeasca de la un om de afaceri suma de 50 000 euro pentru atribuirea unui teren pentru construirea supermarketului Total Alfa din Arad.
Bebelusul s-a nascut la o clinica privata din Bucuresti, chiar de Sfintii Petru si Pavel. ... Il cheama Tudor, dar va mai purta si numele de Petru sau Pavel.
In 1799 rusul Pavel Sumarcov noteaza ca in Ovidiopol, Tiraspol, Grigoriopol, Dubasari, Malaiesti majoritatea locuitorilor sunt moldoveni (32). ... Acesta a gasit in Kiev un liceu care purta numele celui care il intretinea prin donatii uriase Pavel Galagan.
Pavel Popescu, presedintele filialei teritoriale a Ordinului Arhitectilor, a declarat ca i se pare anormal ca o astfel de idee sa nu fie discutata cu specialistii in domeniu, in conditiile in care Teatrul National "Marin Sorescu" reprezinta un obiectiv cultural important.
Comandorul (r) Pavel Otelea, comandantul escadrilei a doua a grupului, care zbura pe atunci pe un MIG-23, declara: ... Ca suntem ultimii oameni si ca daca obiectele erau construite de mana de om, inseamna ca noi consumam resursele tarii degeaba", a comentat Pavel Otelea.
Un indiciu ar putea fi si indemnul Sfantului Pavel, apostolul, care scria: ... Pentru Apostolul Pavel, iubirea era mai importanta decat nadejdea (in viata de apoi, in cea de-a doua venire a lui Iisus etc.) si chiar decat credinta (in cele ale religiei crestine)!
Colegiul 3 - Oradea Sud - Bihor Sud (Nufarul - Ceica - Salonta) Candidatii acestui colegiu sunt Sarkadi Zsolt (UDMR), Florian Pavel (PSD-PC), Petru Filip (PDL), Smaranda Scridon (PNL) si Ioan Romosan (PRM).
De asemenea, BCCO va prelua probabil 10 politisti care au lucrat si la frontiera in structura de Crima Organizata, comisarul Aurelian Pavel (foto) asteptand confirmarile oficiale in cursul saptamanii viitoare.
Potrivit rezultatelor finale comunicate de BEJ Olt, UDMR a obtinut in judetul Olt 246 voturi (0,15%), PNTCD - 1.282 de voturi (0,81%), FC - 196 de voturi (0,11%), PRM - 9.780 de voturi (6,25%), Elena Basescu - 3.426 de voturi (2,18%), iar Pavel Abraham - 612 voturi, ceea ce reprezinta 0,39 din voturile valabil exprimate.
google-analytics.com