Cautare

617 de rezultate pentru "body mind spirit" (7.81 secunde)
Firma Hofigal este prezenta in acest week-end cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
In cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului, la standul firmei Hofigal gasiti la vanzare si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita.
Catalin Aldea a participat cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. "Am venit cu uleiuri presate la rece, extravirgine!
Miledy Naturals a fost prezenta recent cu un stand la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. Iata cu ce produse au venit reprezentantii firmei:
Romanii au cumparat recent, la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului bucati de miere direct din fagure.
one.ro/beauty/beauty-tips/Cum sa slabesti rapid si eficient Daca slim fit este intotdeauna o expresie asociata cu alte persoane, mai putin cu tine, si, mai ales, daca nu crezi in terapii cu efect minune, e musai sa testezi noul program Eximia Body Farm Plus.
Protectia PSI Calea Reconectarii Divine Authored by Anca Bogdan DESPRE CREATIE, IERARHII SPIRITUALE, PROTECTIE PSIHO-ENERGETICA, PRACTICI DE MEDITATIE & SISTEME ENERGETICE DE EVOLUTIE SPIRITUALA "Protectia Psi - Calea Reconectarii Divine" reprezinta o serie de informatii din domeniul Cosmogenezei si Ierarhiilor Spirituale, de procedee si metode de lucru pentru meditatie si protectie psiho-energetica, menite sa-i ajute si sa-i ghideze pe cei interesati de domeniul spiritualitatii si care cauta sa inteleaga rolul nostru ca rasa umana, in cadrul Creatiei lui Dumnezeu UNUL." Protectia Psiho-energetica este capacitatea de proiectie mental-magnetica a unui Spirit intrupat, in scopul de a se proteja pe sine sau de a proteja alte entitati, spatii, obiecte, impotriva unor agresiuni energetice venite din partea unor emitatori - Spirite intrupate sau destrupate, Entitati malefice sau Aparate psihotronice." DIN CUPRINS:
UN PROGRAM UNIC CARE INSPIRA SI PERMITE SANATATEA, ARMONIA PENTRU TRUP, MINTE & SPIRIT SI CARE VA REUNI O SERIE DE MANIFESTARI, DUPA CUM URMEAZA:
Monroe (1915-1995), publicate, de pilda, in volumul Journeys Out of the Body (1971), tradusa si in romaneste.
Intr-o atmosfera revigoranta, la o limonada cu ananas si ghimbir, invitatii presei alaturi de Anca Serea, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opris, Mihaela Calin, Luana Ibacka, Roxana Blagu, Cristina Cioran, Maria Andrei, Sonia Argint Ionescu si alte nume cunoscute in peisajul monden au stat de vorba cu Cori Gramescu, amabasadorul EVITAL Functional Food si Valentin TONCEAN, COO A&D Pharma, despre noul program creat de specialistii EVITAL, SUPER BODY RESET 3-10-3-3.
"Cuvintele", la Editura Muzeului Literaturii Romane (noiembrie 2005) / Publicarea volumului de versuri de poezie religioasa "VREAU O ALTA LUME" la editura Anamarol, (2006) / Expozitie de pictura de grup la Club Caffe Asimo, Bucuresti (8 iunie 2006 - 30 decembrie 2007) / Expozitie permanenta la CENTER CLUB, Bucuresti (16 ianuarie 2007 - 28 februarie 2007) / Expozitie permanenta la ceainaria RADEZ-VOUS, (incepand cu decembrie 2006) / Epozitie de pictura si poezie la Teatrul National Bucuresti, in cadrul expozitiei "Body-Mind-Spirit", intitulata "Lumina de pe umarul stang", (23 - 25 martie, 2007) / Expozitie de pictura la Sala Polivalenta in cadrul Congresului "Zilele frumusetii", Bucuresti, (1 - 4 martie, 2007) / Expozitie in Elvetia, in tinutul Ticino, la Bellinzona, impreuna cu alti patru pictori (24 mai - octombrie 2007) / Expozitie in Polonia, in zece orase (mai - septembrie 2007) / Antologia de versuri "Drumurile vietii" / Colaboreaza la revistele din tara si din strainatate.
Carmen Musat, director al Editurii Cununi de Stele, a participat recent, cu un stand, la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
"Participam, cand se organizeaza, si la targul Body Mind & Spirit din Bucuresti. Vom participa si la targul de carte, peste doua saptamani, tot la Sala Dalles!
La standul FagureleCuMiere.ro din cadrul expozitiei Body Mind Spirit de la Sala Palatului gasiti produse apicole diverse. De exemplu, extrem de cautate sunt:
AIVIA a participat la Body Mind Spirit prezentand mezelurile 100% vegetale pe care le produce si a oferit spre degustare pentru toti cei care au trecut pe la standul lor cateva din bunataturile aduse direct din Cluj.
Vivanatura a participat recent cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. "Sunt cateva aspecte care ne diferentiaza de cosmeticele obisnuite:
Dar se poate nega o realitate fizica, biografica, psihologica doar pentru ca nu se potriveste, sa zicem, cu un model perfect sau imaginar pe care ti l-⁠ai facut despre acestea, portret, imagine sau model scos mai degraba de prin carti, amestecate si ele, sau scurs dintr-o cam prea infierbantata fantezie care, ea, da este si va ramane tipica tocmai adolescentei unui spirit?
Dotati cu spirit de observatie si o gandire profunda, actioneaza in baza unor planuri chibzuite si nu renunta pana nu-si ating obiectivele. ... Cand nu se simt in siguranta, pot avea caderi nervoase, schim­bari bruste de stare de spirit, devin timizi, irascibili si se ofenseaza usor.
Karla Mendez, un nou DJ in industria muzicala, lanseaza On My Mind, o piesa fresh, dance, cu insertii orientale si un sound ce te duce cu gandul la marile scene ale festivalurilor internationale EDM.
In 2016, Vanotek a lansat mai multe piese My Mind si In dormitor cu Minelli, Viajero cu Hevito. ... Minelli - My Mind https://www.youtube.com/watch?v=FAYpYxqBH6E Vanotek feat.
google-analytics.com