Cautare

69 de rezultate pentru "bland" (4.02 secunde)
"Mergem mai departe" Discursul parlamentar al liderului PSD - in numele USL - Victor Ponta provoaca un scandal de proportii in interiroul aliantei, dupa ce pesedistul a folosit un ton considerat prea bland la adresa noului premier si chiar a a anuntat sprijinul USL pentru 15 proiecte politice, desi parlamentarii aliantei sunt in greva.
Un discurs bland, prea putin acid, prea putin vehement - dar foarte obositor, dat fiind faptul ca liderul absolut si-a sters fata cu batista in mod repetat - in care a vorbit despre alegerile in cross si despre statul necesar impreuna.
Se spune ca aceste vacute speciale cantaresc 600 de kilograme si sunt recunoscute pentru temperamentul lor bland si jucaus. In plus, aceste vacute sunt albe cu pete maro si nu mov, dupa cum apar in reclame.
- Credeti ca un nou mandat al lui Traian Basescu ar fi mai agresiv sau mai bland decat acesta? - Ar fi la fel, pentru ca fiecare dintre noi ne reprezentam pe noi insine in spatiul public.
Dintr-un copil bland, suav si temator m-a trasformat intr-un fierbator de cafea " el imi dadea scanteia iar eu fierbeam, ardeam cu adevarat.
Bland si smerit, Iisus a intrat in cetate pe manzul asinei. Acum, peste veacuri, pelerinii refac, pe jos, drumul triumfal, cu tristetea care premerge Patimile Domnului, dar si cu bucuria care prevesteste Invierea Sa, mai spune parintele Stoica.
De mult tin sa polemizez bland cu domnul Gabriel Liiceanu.Trebuie sa spun tuturor ca una este Ion Cristoiu de la biblioteca, anume care scrie carti si cerceteaza, si una este gazetarul.
Lord Of The Dance a aratat ca este foarte puternic atunci cand a luptat impotriva lui Don Dorcha, dar si foarte bland si bun, atunci cand i-a reparat in mod miraculos fluierul micutului spiridus, pe care cei rai i-l distrusesera.
Mielul bland Vulpescu isi arata coltii (Autor: Octavian ANDRONIC) Intr-un singur an prin cabinetul ministrului Culturii s-au perindat nu mai putin de 6 persoane.
Debutul sau cu Anatomia unei strazi (Casa editoriala Odeon, colectia Inedit - Bucuresti, 1992) le propune cititorilor o galerie de chipuri de pe strada Armeneasca a Bacaului, acolo unde, la numarul 40, viitorul megarealizator radio si-a petrecut, bland si anonim, copilaria.
El mi-a vorbit bland: - Vreau sa tii minte, stiu ca a durut cand ai fost rulata, framantata, lovita, invartita, dar, daca te-as fi lasat singura, te-ai fi uscat.
La ora cand aceste sarace cuvinte pleaca spre cititor ,sufletul bland si curat al lui Corneliu Ostahie va fi ajuns in in Seninul Divin al Cerurilor.
Uriasul bland participa la un alt fel de intelegere a lumii, pe care oamenii nu o poseda. El isi ia in serios meseria de furnizor de vise, dovedind ordine si disciplina in aranjarea borcanelor cu vise.
- Sa fie sensibil, bland si sa tina la mine din punct de vedere sufletesc. Cei doi se vor casatori in luna septembrie 2020, dupa ce Simona va participa la US Open 2020.
Poate tu crezi despre tine ca esti bland. Adesea cei blanzi ii iarta pe toti ceilalti si se ataca pe ei insisi.
Unele persoane au un nivel atat de bland, incat nici nu isi dau seama ca au aceasta boala, gandindu-se doar ca au pielea mai uscata.
Spalati rana cu un sapun bland si o compresa sub jet de apa de la robinet. Apoi folositi comprese antiseptice (sterile), stergand dinspre rana in afara, folosind cate o bucata de compresa curata pentru fiecare stergere.
Femeia l-a dat jos din carut pe copil, iar in timp ce acesta se juca, a fost atacat de un caine al strazii, cunoscut in zona ca fiind unul bland.
Cand vorbim cu cainii sa o facem ca si cum am fi stapanii lor, cu un ton dojenitor, bland si lipsit de agresivitate, astfel incat sa ne asocieze cu un actor dominant.
Cu toate astea, el e foarte bland si bine crescut la prima intalnire, chiar daca avansurile lui nu au succes.
google-analytics.com