Cautare

351 de rezultate pentru "bistrita" (3.17 secunde)
In mai 1919, regele Ferdinand si regina Maria au intreprins un lung turneu in Transilvania, oprindu-se la Brasov, Fagaras, Sibiu, Blaj, Alba Iulia, Brad, Tebea, Campeni, Turda, Cluj, Bistrita, Careii Mari, Baia Mare, Oradea.
La La 25 iunie 1937, se solicita un teleimprimator pentru comunicarile urgente prin postul central Baneasa, cu localitatile Arad, Baneasa, Bistrita, Buzau, Cernauti, Cluj Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Mangalia, Oradea, Predeal, R.
BISTRITA. Viata de film a orfanei din Nasaud, marea dragoste a lui Eminescu Veronica Micle s-a nascut in 1850 la Nasaud.
Toleranti si impaciuitori Singura organizatie care a salutat apelul la unitatea si relansarea PNL a fost cea de la Bistrita-Nasaud, condusa de Sabin Iliesi, care a propus actualei conduceri a PNL "sa-i reactiveze" pe cei trei lideri liberali.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat ieri ca la sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care va avea loc astazi la Cluj, va vota impotriva excluderii din partid a unor membri.
Deputatul PD Augustin Zegrean, membru in Comisia juridica din Camera Deputatilor, a declarat ieri, la Bistrita-Nasaud, ca se va opune votarii legii privind salarizarea magistratilor, prin care acestora li s-ar acorda diferite privilegii.
El mai sustine ca PC negociaza migrarea de la PSD, spre conservatori, si a unor grupari din organizatiile judetene social-democrate din judetele Alba, Bistrita, Arad, Hunedoara, Vaslui, Iasi si Bucuresti.
Melescanu a spus ca la Sibiu si la Bistrita Nasaud, unde liderii sunt sustinatori ai Platformei Liberale, situatia va fi reglementata de filiale, fara a face alte precizari.
Deputatul Petru Calian, care este si presedinte al PC Cluj, a sustinut ca presiunile ar fi fost facute asupra unor membri marcanti ai PC si parlamentari din judetele Cluj, Maramures, Bistrita-Nasaud si Mures.
Presedintele Traian Basescu a rostit sambata un scurt discurs la sfarsitul slujbei de canonizare a Sfantului Pahomie de la Gledin (judetul Bistrita-Nasaud), spunand ca ori de cate ori o sa aiba intrebari daca este ceea ce se asteapta de la el n-o sa ezite sa se intoarca la popor.
Totodata, filiale din Bistrita Maramures, Satu Mare, Bucuresti, Brasov si-au dat demisia, demers ce va fi urmat, conform afirmatiilor lui Chelaru si de alte filiale din tara.
Din conducerea partidului au fost prezenti liderul Dan Voiculescu, senatorul Codrus Seres si delegati ai PC din Satu Mare, Maramures, Bihor, Salaj, Bistrita Nasaud si Cluj.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca unii politicieni, cum este si premierul Calin Popescu-Tariceanu, "nu au voie sa mearga in mediul rural din Romania", pentru ca vor avea "probleme mari" cu agricultorii.
Declaratiile vin in contextul in care vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a anuntat vineri de la Bistrita Nasaud ca liberalii nu sunt dispusi sa le cedeze democratilor mai mult de doua locuri de parlamentar, dintre cele sase ramase vacante.
Victor Ponta, vicepresedinte al PSD a declarat sambata, la Conferinta judeteana extraordinara a PSD Bistrita-Nasaud, ca ultimele luni au fost cele mai rele pentru PSD din cauza pozitiei confuze pe care a avut-o partidul, situandu-se intre putere si opozitie.
Ii asigur ca, daca nu vor obtine rezultate, nu vor fi pe liste electorale", a declarat Ioan Oltean, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PD.
Ioan Oltean - deputat PD de Bistrita-Nasaud; Bogdan Pascu - deputat PC de Ialomita; Mihail Lupoi - senator PNL de Dolj;
Liderul judetean al PLD Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat marti ca, prin fuziunea intre PD si PLD s-a creat o criza, iar rezultatul ar putea fi plecarea unor oameni din filiala pe care o conduce.
Initial, au existat mai multe filiale nemultumite de aceasta decizie, intre care Bistrita Nasasud, Timis, Maramures, care in urma discutiilor cu conducerea centrala a partidului au fost convinse ca aceasta constructie, chiar daca pare o noutate in acest moment, avantajeaza in mod clar PLD pe termen mediu si lung.
In Bistrita-Nasaud, seful organizatiei locale a PNG Galatii Bistritei a trecut deja la PRM, iar deputatul Ioan Aurel Rus, presedintele filialei, i-a indemnat pe participantii la plenara judeteana a PRM de sambata sa discute cu totii liderii locali ai PNG si sa-i atraga spre formatiunea condusa de Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com