Cautare

351 de rezultate pentru "bistrita" (4.89 secunde)
Proiectul "Reabilitarea DJ 151 km 45+810-126+712 limita de judet Mures-Bistrita-Nasaud, judetul Bistrita-Nasaud", solicitant Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, depus pe axa 2, domeniul 2.1;
In paralel, au fost evaluate 102 amplasamente potentiale pentru constructia noii centrale nucleare, in principal din Transilvania (73 locatii in bazinele raurilor Oltului, Muresului si Sometului), dar si din Moldova (bazinul raului Bistrita, 18 locatii) si Dobrogea (bazinul Dunarii in amonte de Cernavoda, 11 locatii), au declarat, luni, surse din Ministerul Economiei si Finantelor.
Judetul Bistrita-Nasaud e unul cu un imens potential turistic. ... E vorba de DN 17 C (Bistrita - Nasaud - Dealul Stefanitei) si DN 17 D (Beclean - Sangeorz Bai - Carlibaba , jud.
Mijlocasul formatiei ALRO Slatina, Robert Saceanu, s-a saturat sa tot astepte banii restanti de la Gloria Bistrita, club pentru care a evoluat in sezoanele 2009-2010, 2010-2011.
Ilona Szilagyi, mester popular, de la Organic Art din Bistrita-Nasaud, participa la Targul de Turism de la Romexpo cu diverse obiecte superbe confectionate de ea din papura.
Chef Nina Rus de la pastravaria RIN din comuna Romuli, judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism organizat la Romexpo.
Proteste fata de candidatul unic Singurul candidat pentru sefia PSD Bistrita, deputatul Emil Radu Moldovan, a fost ales tot sambata in functia de presedinte al organizatiei municipale.
Mircea Mereuta, senator PNL de Bistrita-Nasaud, vicepresedinte al PNL Bistrita-Nasaud - administrator la MASS TIME IMPEX SRL; Dan Radu Rusanu, deputat PNL de Hunedoara, vicepresedinte al PNL - administrator la SIMBOVICIOARA SRL;
Un vicepresedinte national si deputat de Bistrita preia conducerea organizatiei Satu Mare a PD Noul sef interimar al democratilor satmareni este deputatul de Bistrita, Ioan Olteanu, care este si vicepresedinte al PD la nivel national.
UDMR Bistrita-Nasaud a castigat functia de director al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), ocupat in prezent de un reprezentant al PNL, decizia fiind luata de comisia de arbitraj care rezolva diferendele din judete intre partidele aflate in coalitia guvernamentala.
Deputatul PNL Ovidiu Ioan Silaghi considera ca demiterea presedintilor de consilii judetene Sibiu si Bistrita nu a reprezentat santaje si presiuni, ci intentii de respectare a legii.
Deputatul Ioan Oltean, presedintele filialei judetene a PD Bistrita-Nasaud, a declarat ca nu este de acord ca Liviu Ciupe sa demisioneze din partid, desi ii impartaseste opiniile referitoare la procurorul Daniel Morar, noul sef al PNA.
Vicepresedintele PD Bistrita-Nasaud, Liviu Ciupe, a declarat ieri ca a decis sa nu mai mai demisioneze din PD, asa cum anuntase in cazul numirii in functia de sef al PNA a procurorului Daniel Morar, pentru a nu-i da satisfactie acestuia din urma.
Aspirant la inaltul fotoliu de presedinte al Camerei Deputatilor, ministrul pentru relatia cu Parlamentul, liberalul Bogdan Olteanu,a declarat sambata la Bistrita ca partidele din Coalitia guvernamentala nu vor forta nota pentru modificarea regulamentelor celor doua Camere, intrucat nu vor sa renunte la dezbaterea altor legi.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
De curind, Alexandru Crisan junior si senior au fost condamnati de catre Tribunalul Bistrita la pedepse de opt luni, respectiv sase luni de inchisoare pentru infractiunea de inselaciune. ... Procurorii i-au trimis in judecata, dar, ulterior, procesul a fost stramutat la Tribunalul Bistrita, unde au fost pusi in libertate.
In acelasi timp, presedintele filialei judetene a PD Bistrita, deputatul Ioan Oltean (foto, dreapta), a declarat vineri seara de la tribuna Consiliului de Coordonare Municipal al PD Bistrita ca, in opinia sa, daca PNL va refuza fuziunea pe care i-a propus-o PD, liberalii nu se vor mai intalni cu o astfel de oferta prea curand.
Prefectul de Bistrita-Nasaud, Szilagyi Ioan, a declarat ca va ataca in contencios administrativ hotararea privind inlocuirea din functie a consilierilor judeteni PD, PNL si UDMR cu membrii PSD, intrucat aceasta este ilegala.
PNL si PD Bistrita-Nasaud vor candida pe liste comune in eventualitatea alegerilor anticipate pentru constituirea unui nou consiliu judetean, mizand pe faptul ca in vi-itorul organism vor avea 16 mandate.
Cornelia Bodescu din satul Salva, comuna Salva, judetul Bistrita-Nasaud participa zilele acestea cu creatiile sale superbe la Targul de Turism de la Romexpo.
google-analytics.com